Ένδυση

Εγω τσιμπησα δυο παντελονακια Hart που ηθελα μισοτιμης, ελπιζω να μου κανουν στο νουμερο...
Άρι ποια πήρες? Πολύ καλή εταιρεία η Hart αλλά για κάποιον λόγο δεν έχει πουλήσει τόσο όσο άλλες εταιρείες...

Το lebrel -t και το kaprun -t ήταν τα μόνα που είχε νούμερο δυστυχώς αλλιώς είχε κ αλλά καλύτερα... Εχω ακούσει πολυ καλα λόγια για τα ρούχα της εταιρείας αλλά δεν έχει τύχει να δω κάποιο από κοντά, εντυπώσεις αύριο

Εψαξα στο Internet κ βρηκα τον καταλογο της Hart που ειχε sizing chart, κ πηρα το 42... Κ καποια αλλα παντελονια που εχω 42 ειναι, ελπιζω οτι ολα ειναι στην ιδια κλιμακα...
Αν δεν, θα το χαρει καποιος αλλος αφου τα βαλω αγγελια κ θα την εχω πατησει...
ΑΡΗ η αλήθεια ειναι οτι η hart παίζει λιγο περίεργα με τα νούμερα των παντελονιών
οταν τα έψαχνα .. σε κάποια σαιτ του εξωτερικού τα νούμερα ήταν με ευρωπαϊκή αρίθμηση σε αλλα με γαλλική και σε αλλα με ιταλική..
σύστημα πλημμύρα !
https://cache.tradeinn.com/images/p...70.985917167.1511533403-1812560685.1511533403
εύχομαι το κατάστημα να εχει τα νούμερα σαιτ του με το λογικό ευρωπαϊκό τρόπο (περιφέρεια /2 = το νούμερο)
ΑΡΙ εύχομαι να σου ταιριάζει γάντι και να τα χαρείς

Last edited:
Χρήστο με την διατιμηση που είχαν οι επιλογές στα νούμερα κ σύμφωνα κ με αυτά που είδα στο sizing chart της εταιρείας πιστεύω ότι το 42 ήταν το σωστό... Μετά πηγαίναμε σε 44, 46,48 κτλ... Αύριο θα τα έχω, θα δούμε...

Το lebrel -t και το kaprun -t ήταν τα μόνα που είχε νούμερο δυστυχώς αλλιώς είχε κ αλλά καλύτερα... Εχω ακούσει πολυ καλα λόγια για τα ρούχα της εταιρείας αλλά δεν έχει τύχει να δω κάποιο από κοντά, εντυπώσεις αύριο
Το lebrel-t το πήρα και εγω. Πήρα το 52 νούμερο και όταν το δοκίμασα μου είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά όχι τραγικά, χρειαζόμουν το 50. 42; είσαι τόσο fit Αρη;

Το lebrel-t το πήρα και εγω. Πήρα το 52 νούμερο και όταν το δοκίμασα μου είναι λίγο μεγαλύτερο αλλά όχι τραγικά, χρειαζόμουν το 50. 42; είσαι τόσο fit Αρη;
Και όχι μόνο.Τα σιδερώνει πάνω του,ένα πράμα σαν stirella αν εχεις ακουστά ..buy.
.sarcastic.

Και όχι μόνο.Τα σιδερώνει πάνω του,ένα πράμα σαν stirella αν εχεις ακουστά ..buy.
.sarcastic.
Zηλευεις που ειμαι για δαφημιση εσωρουχων???? .yelling..hair.

Παρελαβα πριν λιγο, γρηγορος ο Σαλαπατας κ μπραβο για τις προσφορες...
Τα νουμερα, αν κ δεν τα δοκιμασα δειχνουν μια χαρα, ελπιζω οτι θα κουμπωνουν ανετα στο σπιτι...
Πολυ θετικη εντυπωση για το φτηνο το Lebrel που εχει αρκετα μεγαλη αδιαβροχη ενισχυση στα μπροστινα ποδια, κ μια χαρα δειχνει κ το Kaprun, λεπτο υφασμα, ανθεκτικο δειχνει κ με εσωτερικο διχτακι... Αν ειχε κ λιγο περισσοτερες αδιαβροχες προσθηκες θα ηταν ακριβως αυτο που ηθελα...
Ποιοτικα ρουχα δειχνουν παντως τα Hart αλλα οι αρχικες τιμες ειναι πολυ τσιμπημενες, αν επαιζαν πιο χαμηλα, ισως εκει που εναι τωρα σε προσφορα θα ειχαν μεγαλη απειχηση πιστευω...

παρεπιπτοντως εχει κ ενα gamo ο Σαλαπατας στα 49 ευρω με Goretex... Το εχω... Ειναι πολυ ζεστο κ αδιαβροχο, κανει για περπατημα μονο σε κρυο γιατι ιδρωνεις, αλλα για καρτερι ειναι αψογο κ σε καλη τιμη...

Καλοφορετο Σταμάτη..!
Να σαι καλά φίλε Τάσο
Καλορίζικο Σταμάτη

Ευχαριστώ πολύ

Ποιο πήρες Σταμάτη? Καλορίζικο εύχομαι...

Ranger 2.0 Coyote αρχική τιμή 72 με την έκπτωση 50. Δεν το έχει στην ιστοσελίδα του. Δοκίμαζα καμία ώρα παντελόνια στον Σαλαπατα .sarcastic.

Καλοφόρετα σε όλους!

Να σαι καλά φίλε μου

Χρήστο με την διατιμηση που είχαν οι επιλογές στα νούμερα κ σύμφωνα κ με αυτά που είδα στο sizing chart της εταιρείας πιστεύω ότι το 42 ήταν το σωστό... Μετά πηγαίναμε σε 44, 46,48 κτλ... Αύριο θα τα έχω, θα δούμε...

Άρη επειδή τα δοκίμασα σχεδόν όλα. Εγώ στην Hart φοράω το 46. Οπότε πιστεύω είσαι κομπλέ με το 42. Μάξιμουμ 44. Και να μην σου κάνει Κάνε αλλαγή ;)

... το Lebrel που εχει αρκετα μεγαλη αδιαβροχη ενισχυση στα μπροστινα ποδια ...
.asking. .asking. Γιατί; ... Έχει και πισινά πόδια ;;;;;;;;;;;;;;; Για "τετράποδα" προορίζεται ;;;;;;;;;;;;;;;;; .sarcastic. .sarcastic. .terror. .yelling.
...................................
Με γειά, καλορίζικα και καλοφόρετα, σε όλους !!! .well done.

Για καλοκαιρινο γιλεκο εναρξης με τσεπες ειχα ενα σακακι κοκκινου στρατου γιουγκοσλαβιας που του χα κοψει τα μανικια. Φανταστικη ποιοτητα με τσεπες αρκετες. Εχει γινει λιωμα απο τις σκονες και τα πλυσιμο..
Προτείνεται κατι καλοκαιρινο. Αυτα που βλεπω ειναι αρκετα χοντρα. Δεν ξερω... Τι λετε γι αυτa? http://www.artemis-sport.gr/kunigi/.../kunigetiko-gileko-beretta.html#/product/1026

https://www.google.gr/search?q=γιλε..._AUIESgB&biw=360&bih=560#imgrc=ClXa4iwg5s8bWM:

γιατη δεν κοιτας με τηραντες μονο;
αυτα ειναι πολυ ζεστα(τουλαχιστον για τα δικαμου γουστα)

γιατη δεν κοιτας με τηραντες μονο;
αυτα ειναι πολυ ζεστα(τουλαχιστον για τα δικαμου γουστα)
Κοιταω κατι που να μπορω να το φοραω ανετα και κατω απο καμια ζακετα, κανα μπουφαν αν χρειαστει μετεπειτα. Οπου ψαχνω ολο χειμωνιατικα βλεπω...

Κοιταω κατι που να μπορω να το φοραω ανετα και κατω απο καμια ζακετα, κανα μπουφαν αν χρειαστει μετεπειτα. Οπου ψαχνω ολο χειμωνιατικα βλεπω...
Κάτι τέτοιο δεν σου κάνει? Εγώ και ο αδερφός μου το έχουμε βολευτεί το συγκεκριμένο...
https://www.outdooraction.gr/gileko-kunigiou-toxotis-1022.html
τυχαίο το μαγαζί...

Κάτι τέτοιο δεν σου κάνει? Εγώ και ο αδερφός μου το έχουμε βολευτεί το συγκεκριμένο...
τυχαίο το μαγαζί...
Ευχαριστω πολυ βασιλη αλλα δεν φοραω ποτε σημανσης! Κατι σαν αυτα που ανεβασα αλλα επειδη οσα μπορω να δω στα διαφορα site των καταστηματων, δεν ξερω αν ειναι αρκετα χοντα

τυχαίο το μαγαζί...
Τέτοιο σκέφτομαι να πάρω κι εγω .....
Βασίλη, απο υλικα κατασκευής πως ειναι;
Είναι καλοραμμένο, ειναι ανθεκτικό το υλικό, αντεχει στην ταλαιπωρία;
Γενικα εισαι ευχαριστημμένος;

Τέτοιο σκέφτομαι να πάρω κι εγω .....
Βασίλη, απο υλικα κατασκευής πως ειναι;
Είναι καλοραμμένο, ειναι ανθεκτικό το υλικό, αντεχει στην ταλαιπωρία;
Γενικα εισαι ευχαριστημμένος;
Κώστα είναι πολύ καλό κατά την άποψη μου. Έχει καλές ραφές, πολλές τσέπες, είναι ελαφρύ και βολικό στο φόρεμα. Το έχω χρησιμοποιήσει και σε κλειστό τεραίν και δεν είχα πρόβλημα! Είμαι πολύ ευχαριστημένος και για αυτό το πήρα και στον αδερφό μου δώρο!

Ευχαριστω πολυ βασιλη αλλα δεν φοραω ποτε σημανσης! Κατι σαν αυτα που ανεβασα αλλα επειδη οσα μπορω να δω στα διαφορα site των καταστηματων, δεν ξερω αν ειναι αρκετα χοντα

Μάριε στο στυλ που σου έδειξε ο αδερφός μου υπάρχουν και είναι μόνο πράσινα ή παραλλαγής.

Back