Ένδυση

Μάγκες για τα ρούχα του Τοξότη τι άποψη έχετε;
Θέλει ο πατέρας μου ένα καλοκαιρινό πουκάμισο, βαμβακερό και ελαφρύ να είναι, με μακρύ μανίκι και τσέπες.
Κι έχουμε δει αυτό: http://www.e-toxotis.gr/shop/πουκάμισο-s208/
Αυτό με το διχτάκι στην πλάτη έχει κανείς ιδέα τι παίζει;
@Διαμαντής το έχει ο φίλος μας στο Αιγάλεω μήπως;

Θέλει ο πατέρας μου ένα καλοκαιρινό πουκάμισο, βαμβακερό και ελαφρύ να είναι, με μακρύ μανίκι και τσέπες.
Εγώ έχω εξαιρετική άποψη για τα ρούχα του τοξότη! Το πουκάμισο δεν το έχω όμως για να σε βοηθήσω παραπάνω.

Βασίλη πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις 2105310035. Και να μην το έχει θα στο φέρει αρκεί να το έχει ο προμηθευτής και θα σου πει και τιμή.
Πάντως η ποιότητα του παλιού τοξότη,δεν υπάρχει πια στα ρούχα του και ιδίως σε παντελόνια. Καλα και ποιοτικά, ηταν όταν φτιαχνόντουσαν εδω.

Βασίλη πάρε τηλέφωνο να ρωτήσεις 2105310035. Και να μην το έχει θα στο φέρει αρκεί να το έχει ο προμηθευτής και θα σου πει και τιμή.
Πάντως η ποιότητα του παλιού τοξότη,δεν υπάρχει πια στα ρούχα του και ιδίως σε παντελόνια. Καλα και ποιοτικά, ηταν όταν φτιαχνόντουσαν εδω.
Πού φτιάχνονται τώρα Διαμαντή?

Εγώ έχω εξαιρετική άποψη για τα ρούχα του τοξότη! Το πουκάμισο δεν το έχω όμως για να σε βοηθήσω παραπάνω.
Πού φτιάχνονται τώρα Διαμαντή?

Σε καμιά Ινδοκίνα φοβάμαι και θα τα φέρνουν με το κυβικό... Έχω ένα μπεκατσοπαντέλονο Τοξότης 17 χρόνια... Χωράφια, κυνήγια παντού το βάζω... Σκυλί μαύρο... Φέτος χάλασε το φερμουάρ και άρχισε να ξεφτίζει... Σε όσους έχω πει θα πάω να ξαναπάρω μου είπαν μακριά...

Last edited:
Δεν γνωρίζω που,αλλά τα πιο πολλα φτιάχνονται κατα Ασία μεριά. Περισυ πήρα το μοντέλο P119 ριπστοπ, ωραίο παντελονι στην όψη και σε ενα μήνα έλιωσε. Το άλλαξε ο Αλέξης, παλι πάνω στον μήνα σκίστηκε και το αλλο,σαν Καμμένο ύφασμα έμοιαζε.
Για τα παλιά όπως λέει και ο τσάκαλος ουδείς λόγος. Τέρατα αντοχής!!!
Τωρα δεν τα εμπιστεύομαι πια....

Το έχει Βασίλη. Το είδα σήμερα και μάλιστα το χει και σε φλις.
30€ κανει και έχει νούμερα γα την ωρα. Πάρε οποτε μπορείς ενα τηλέφωνο 2105310035, να τον ρωτήσεις οτι θες.

Μια εβδομάδα στη Μάνη την εβγαλα με ένα παντελόνι της Hart που πήρα το Μάρτη... Επειδή είμαι ο χειρότερος beta tester κ ο τρόπος που περπατάω κ κυνηγάω είναι ότι χειρότερο για τα ρούχα που φοράω, το παντελόνι αυτό μου άφησε πολύ καλή εντύπωση... Γερό ανάμεσα στα αγκάθια κ ανθεκτικό στις ραφες... Αν κ λίγο υπερτιμημενα σε σχέση με τον ανταγωνισμό είναι αρκετά ποιοτικά κ στην πράξη...
Πάω για 3 χρόνια φέτος με ένα παντελόνι Hart
Πραγματικά σκυλί και πολύ ποιοτικό
Το είχα αναφέρει και σε παλιότερη ανάρτηση Άρη ότι θεωρώ τα Hart πολύ καλά ρούχα και με εξαιρετική ποιότητα κατασκευής
Επίσης αυτό που έχω πάρει είναι και ζεστό χωρίς όμως να στάζεις στον ιδρώτα

Επίσης αυτό που έχω πάρει είναι και ζεστό χωρίς όμως να στάζεις στον ιδρώτα

Αυτο μου εκανε κ εμενα εντυπωση, αν βλεπω σωστα απο τη φωτογραφια στο ιντερνετ ειναι το kaprun... Με τα ρουχα δεν εχω καλη σχεση...
Ενω ειναι βαρυ παντελονι, με διχτυ απο μεσα ωστοσο, δεν με ζεσταινε... Το φορεσα ακομα κ στον Εβρο τον Αυγουστο με 35 βαθμους κ δεν ειπα ουτε για μια στιγμη "να γυρισω να το βγαλω εσκασα"... Το ιδιο κ στη Μανη που εγραψα πολλα χιλιομετρα περπατητου...

Παιδια, ενδιαφερομαι για ενα τζακετ πληρως αδιαβροχο, και πλήρως ( εαν γινεται, η πολυ καλο ) αντιαινεμικο, και το βασικότερο, να έχει φερμουάρ στις μασχάλες...
Έχετε κάποιο παρόμοιο να μου πείτε εν τυπωσεις?
Κοιτάω για το toxotis 1005, Kai pinwood TC extreme...
Μπορώ να διαθέσω μέχρι 150-170 euros...

Παιδια, ενδιαφερομαι για ενα τζακετ πληρως αδιαβροχο, και πλήρως ( εαν γινεται, η πολυ καλο ) αντιαινεμικο, και το βασικότερο, να έχει φερμουάρ στις μασχάλες...
εχω δει μερικα deerhunter σε διαφορες σελιδες, αλλα σε πρασινο που θελω και XL, δεν εχει...

Για ότι με το καλό πάρεις,θα κοιτάξεις να λέει 100% στεγανό!
Μια καλή λύση είναι αυτό: https://www.touris.eu/product/2475/9093-lappland-xtrm-jct-pinewood-
Υπάρχουν και πολλά άλλα.Κάνε μια έρευνα αγοράς,καταστάλλαξε τι μοντέλα σου αρέσουν και πες μου. Η τιμή είναι πρωτεινόμενη αρχική σε αυτό που σου δείχνω. Μόνο να είσαι σίγουρος για το νούμερό σου και τα υπόλοιπα θα τα δούμε...

Last edited:
Για ότι με το καλό πάρεις,θα κοιτάξεις να λέει 100% στεγανό!
Μια καλή λύση είναι αυτό: https://www.touris.eu/product/2475/9093-lappland-xtrm-jct-pinewood-
Υπάρχουν και πολλά άλλα.Κάνε μια έρευνα αγοράς,καταστάλλαξε τι μοντέλα σου αρέσουν και πες μου. Η τιμή είναι πρωτεινόμενη αρχική σε αυτό που σου δείχνω. Μόνο να είσαι σίγουρος για το νούμερό σου και τα υπόλοιπα θα τα δούμε...
Το συγκεκριμένο ειναι μπουφανάρα!! Το δοκίμασα στον Παρδαλάκη κ έχει και πολυ καλή τιμή...!!

Back