Ειναι αυτο π εχει τον μουσαμα απο μεσα κ αν περπατησεις λιγο ιδροκοπας???
Οχι κανονικό μπουφαν είναι
Ειναι αυτο π εχει τον μουσαμα απο μεσα κ αν περπατησεις λιγο ιδροκοπας???
Πάρη το έχω το συγκεκριμένο, είναι πολύ καλό σαν αδιάβροχο , ζεστό με τσέπες και σακούλα πίσω.....αλλά σου προτείνω πριν το πάρεις να πας να το δεις και να το φορέσεις γιατί το μειονέκτημά του είναι ότι έχει σκληρό αδιάβροχο μουσαμά εξωτερικά και δεν βολεύει στις κινήσεις και στην επώμιση του όπλου.
Σε ευχαριστώ θα περάσω ξανά από το κατάστημα μήπως το φέρανε για να το δοκιμάσω,Πάρη το έχω το συγκεκριμένο, είναι πολύ καλό σαν αδιάβροχο , ζεστό με τσέπες και σακούλα πίσω.....αλλά σου προτείνω πριν το πάρεις να πας να το δεις και να το φορέσεις γιατί το μειονέκτημά του είναι ότι έχει σκληρό αδιάβροχο μουσαμά εξωτερικά και δεν βολεύει στις κινήσεις και στην επώμιση του όπλου.
Έχω ένα ίδιο μου το καναν δώρο πριν κάτι χρόνια πολύ καλό ωραίες τσέπες για φυσιγγια και σάκο πίσω που κρύβεται αν θες.Τελος μέσα στα πυκνά κλπ δεν καταλαβαίνει τίποτα και δεν σκίζει.Για τα λεφτα του είναι πολύ καλό.
Αν μπορείς πάρε το καινούργιο που είναι 2 σε 1 και σε πιο ωραία παραλλαγή....το συγκεκριμένο το έχει φίλος και έχει θέματα με ραφές ανοίγουν εύκολα ....
Το Camo Max-5 Double λες?Αν μπορείς πάρε το καινούργιο που είναι 2 σε 1 και σε πιο ωραία παραλλαγή....το συγκεκριμένο το έχει φίλος και έχει θέματα με ραφές ανοίγουν εύκολα ....
Νομίζω mossy oak shadow grass blades είναι η παραλλαγή του και ναι είναι διπλό 2 in 1......Το Camo Max-5 Double λες?
Είδα το γιλέκο του Χρησταρα σήμερα.ειχα εντοπίσει αυτό το γιλέκο εδώ και καιρό, αλλα δεν είχα βρει τρόπο να το φέρω.. τελικά φίλος που βρέθηκε στην Ισπανία μου το τσίμπησε
https://www.decathlon.es/es/p/chaleco-caza-solognac-520-transpirable-marron/_/R-p-304459
δείχνει καλοσχεδιασμένο και μελετημένο .
το προορίζω για περπατητό , για να δουμε αν θα με βολέψει σε σχέση με ένα πάνινο με τιράντες που το εχω χρόνια ! πάντως στο σκοπευτήριο ήταν υπέρ άνετο
Γιατί εμεινα στα λόγια του Χρήστου ότι πρέπει να πάμε Ισπανία για να το πάρουμε.... Ευχαριστώ Παντελή δεν ήξερα ότι γίνεται.Γιατί δεν το παραγγέλνεις να στο στείλουν εδώ στο κατάστημα στα Σπάτα;
Εγώ μόλις το παρήγγειλα
View attachment 5662
Γιατί εμεινα στα λόγια του Χρήστου ότι πρέπει να πάμε Ισπανία για να το πάρουμε.... Ευχαριστώ Παντελή δεν ήξερα ότι γίνεται.
Τι να σου κάνω Χρήστο, αφού δεν είχες κλείσει θέση και γιά μέναέλα ρε γαμωτο μου χάλασε την έκπληξη ο παντελής ..είχα κλείσει εισιτήρια για Ισπανία !!!
Χαχαχα
Παντως όταν το είχα βρει δεν με άφηνε να ολοκληρώσω την παραγγελία ... είχα δοκιμάσει 2-3 χώρες ! Λογικά κάτι θα αλλαξε
Καλό που στέλνει κ εδώ γιατί έχει ωραία οικονομικά πράγματα !
Άντε καλοφόρετο Γιωργαρα !!
Αν μπορείς πάρε το καινούργιο που είναι 2 σε 1 και σε πιο ωραία παραλλαγή....το συγκεκριμένο το έχει φίλος και έχει θέματα με ραφές ανοίγουν εύκολα ....
Αυτό έχει ο φίλος και δεν είναι ευχαριστημένος.......το καινούργιο που έχει βγάλει κάνει γύρω στα 140 ίσως είναι καλύτερο......Εννοείς μηπως αυτο γιατ σκεφτομαι κι εγώ να το παρω:
https://arvila.gr/product/τζακετ-βαλτου-α71-new/
Γενικα θελω να παρω ενα μπουφάν αρκετα ζεστό για καρτέρι
Ναι, γίνεται ήδη, όπως με το γιλέκο που πήρα και έγραψα μερικά ποστ πιο πριν.Σκέφτονται να μπορείς να παραγγέλνεις ότι δεν έχει εδώ , και να το παραλαμβάνεις χωρίς επιβάρυνση στην Ελλάδα