...και με παρέα, οχι παίζουμε!Με 150€ πας σε ξενοδοχείο.
...και με παρέα, οχι παίζουμε!Με 150€ πας σε ξενοδοχείο.
Για τρεις μέρες ίσως, μετά;Με 150€ πας σε ξενοδοχείο.
Με αυτά που κοστίζει έναςαπό τους high end υπνοσακους, πας μια βδομάδα σε 5αστερο.Με 150€ πας σε ξενοδοχείο.
Σου μένει όμως για πάνταΜε αυτά που κοστίζει έναςαπό τους high end υπνοσακους, πας μια βδομάδα σε 5αστερο.
Saleva έχω φορέσει ζακέτα fleece και ήταν άριστης ποιότητας. Και σε σκηνακι saleva που έχω μείνει ήταν πολύ ποιοτικό. Υπνοσακο της εταιρείας δεν έχω δοκιμάσειSALEVA οι κορυφαιες μαρκες σε outdoor.
Σου λέω είναι φοβερά μέσα σε σκηνακι που λες είναι Τοπ.Saleva έχω φορέσει ζακέτα fleece και ήταν άριστης ποιότητας. Και σε σκηνακι saleva που έχω μείνει ήταν πολύ ποιοτικό. Υπνοσακο της εταιρείας δεν έχω δοκιμάσει
Salewa σκηνή και marmot υπνόσακος.SALEVA οι κορυφαιες μαρκες σε outdoor.
...και με κουνέλιΜε 150€ πας σε ξενοδοχείο.
Ένα marmot για τους -20 αλλά με κόστος.... 850 ευρώ. Θα κρατήσω αυτόν που εχω με τα 150 ευρωSalewa σκηνή και marmot υπνόσακος.
Έχει και με 300.Εδα
Ένα marmot για τους -20 αλλά με κόστος.... 850 ευρώ. Θα κρατήσω αυτόν που εχω με τα 150 ευρω
Για - 20? Αν θες βάλε ένα λινκΈχει και με 300.
Για -15.Να τ'αφησω;Για - 20? Αν θες βάλε ένα λινκ
Αμέ! Βάλε να δούμε! Άμα έχει λιγότερο όγκο και βάρος μια χαρά θα είναι.Για -15.Να τ'αφησω;
Αυτό μάλιστα! Λογική τιμή. Θα ζύγισω αύριο τον δικό μου να δω τι βάρος έχει για να συγκρίνω και να δω αν αξίζει να μπει στο wish list για μελλοντική αγορά.
Και εγω TERRA εχω .Ευχαριστημενος ειμαιΑυτός που έχω είναι ΤΕRRA.Καλος είναι...
Για το θερμοκρασίες είναι ;Και εγω TERRA εχω .Ευχαριστημενος ειμαι