Είναι στο πρόγραμμα ,σήμερα ήρθε η σκηνή μην επερνα πρώτα τη τρόμπα για το στρώμα. Οι τρόμπες που είναι για τα λάστιχα αυτοκινήτου κάνουν για φουσκωτά στρώματα ; Έχω μία πολύ δυνατή στο αυτοκινητο.Έχεις αγοράσει τα απίστευτα gadgets και δεν έχεις πάρει μια τρόμπα με τον αναπτήρα του αυτοκινήτου!!
Εαν εχουν μανομετρο πανω κανουν απλα θελεις τον καταλληλο ανταπτοραΕίναι στο πρόγραμμα ,σήμερα ήρθε η σκηνή μην επερνα πρώτα τη τρόμπα για το στρώμα. Οι τρόμπες που είναι για τα λάστιχα αυτοκινήτου κάνουν για φουσκωτά στρώματα ; Έχω μία πολύ δυνατή στο αυτοκινητο.
Η συγκεκριμένη σκηνή δεν σκεπάζει το ράντσο και σε περίπτωση βροχής χωρίς μουσαμά θα περάσει νερό κάτω από το στρώμα ,αλλά αφού έχει το στρώμα δεν θ περάσει υγρασία πιο πάνω. Πουλάνε και στην Ελλάδα σκηνές για ράντζο μονές.93 € μόνο η σκηνή.Ο συνδυασμός του ράντζου με υπνόσακο βολεύει; Χωρίς επιπλέον στρώμα δηλαδή.
Δημήτρη γενικα το ρωτάω. Όχι για εσένα συγκεκριμένα. Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω κανενα ιδιαίτερο ταξίδι απλά σε φάσεις που πηγαίνω για 2ημερο κε μια διανυκτέρευση αν βολεύει να έχω ένα ράντσο και έναν υπνόσακο για να κοιμηθώ.Η συγκεκριμένη σκηνή δεν σκεπάζει το ράντσο και σε περίπτωση βροχής χωρίς μουσαμά θα περάσει νερό κάτω από το στρώμα ,αλλά αφού έχει το στρώμα δεν θ περάσει υγρασία πιο πάνω. Πουλάνε και στην Ελλάδα σκηνές για ράντζο μονές.93 € μόνο η σκηνή. View attachment 90658
Κάνουν αν έχεις την μύτη που ταιριάζει στο στρώμαΕίναι στο πρόγραμμα ,σήμερα ήρθε η σκηνή μην επερνα πρώτα τη τρόμπα για το στρώμα. Οι τρόμπες που είναι για τα λάστιχα αυτοκινήτου κάνουν για φουσκωτά στρώματα ; Έχω μία πολύ δυνατή στο αυτοκινητο.
Τι είναι τούτο?Με τούβλα την έχεις τακάρει?Η συγκεκριμένη σκηνή δεν σκεπάζει το ράντσο και σε περίπτωση βροχής χωρίς μουσαμά θα περάσει νερό κάτω από το στρώμα ,αλλά αφού έχει το στρώμα δεν θ περάσει υγρασία πιο πάνω. Πουλάνε και στην Ελλάδα σκηνές για ράντζο μονές.93 € μόνο η σκηνή. View attachment 90658
Το ακροφυσιο που μπαίνει στο στρώμα έχει μεγάλη διάμετρο θα το ψάξω αν υπάρχει ανταπτορας ,το κομπρεσερακι έχει μανόμετρο αλλά έχει μια ταχύτητα που φουσκώνει.Εαν εχουν μανομετρο πανω κανουν απλα θελεις τον καταλληλο ανταπτορα
Θα γεμισεις συμφωνα με τις προδιαγραφες
Συνηθως εχει την μεγιστη πιεση διπλα απο την βαλβιδα
Πλεον υπαρχει καη επαναφορτιζπμενη τρομπα -νομιζω υπαρχει και στα τζαμπο
Απλα δεν την εχω δουλεψει για να σου πω εντυπωσεις
Ξερω φιλε το χω δουλεψειΤο ακροφυσιο που μπαίνει στο στρώμα έχει μεγάλη διάμετρο θα το ψάξω αν υπάρχει ανταπτορας ,το κομπρεσερακι έχει μανόμετρο αλλά έχει μια ταχύτητα που φουσκώνει.
Δεν είναι η δική μου και αυτή η σκηνή μπαίνει πάνω σε ραντζο ,τώρα αν θα βρεις το πρωί κάτω από το σκέπασμα κανέναν επισκέπτη ;;;Τι είναι τούτο?Με τούβλα την έχεις τακάρει?
Οπότε μπορέσεις τον βγάζεις μια φωτογραφία να δω τι ακριβώς να ψάξω;Ξερω φιλε το χω δουλεψει
Υπαρχει ανταπτορας
Τους δικους μου αν θυμαμαι καλα τους ειχα παρει απο λιτλ
Σίγουρα είναι καλύτερα από το να βάλεις τον υπνοσακο στο έδαφος αλλά απο πανω τα άστρα;Παναγιώτης.Δημήτρη γενικα το ρωτάω. Όχι για εσένα συγκεκριμένα. Δεν ενδιαφέρομαι να κάνω κανενα ιδιαίτερο ταξίδι απλά σε φάσεις που πηγαίνω για 2ημερο κε μια διανυκτέρευση αν βολεύει να έχω ένα ράντσο και έναν υπνόσακο για να κοιμηθώ.
ΕγινεΟπότε μπορέσεις τον βγάζεις μια φωτογραφία να δω τι ακριβώς να ψάξω;
Συγνώμη Παναγιώτη μπερδεύτηκα γιατί μιλούσα με τον κουμπάρο μου εκείνη την ώρα. Ναι γιατί πιστεύεις θα έχω θέμα μόνο με αυτό τον εξοπλισμό; Ρωτάω γιατί δεν έχω εμπειρία.Σίγουρα είναι καλύτερα από το να βάλεις τον υπνοσακο στο έδαφος αλλά απο πανω τα άστρα;Παναγιώτης.
Ούτε εγώ έχω εμπειρία αλλά αν δεν είσαι έστω κάτω από μια τέντα δεν θα γίνεις μουσκεμα από την δροσιά της νύχτας;Συγνώμη Παναγιώτη μπερδεύτηκα γιατί μιλούσα με τον κουμπάρο μου εκείνη την ώρα. Ναι γιατί πιστεύεις θα έχω θέμα μόνο με αυτό τον εξοπλισμό; Ρωτάω γιατί δεν έχω εμπειρία.
Αν χρειάζεται σκεπάζομαι αλλά νομίζω η δροσιά της νύχτας θα είναι ευεργετική για να κοιμηθώ πιο άνετα. Ίδωμεν!Ούτε εγώ έχω εμπειρία αλλά αν δεν είσαι έστω κάτω από μια τέντα δεν θα γίνεις μουσκεμα από την δροσιά της νύχτας;
Έχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ο αντάπτορας που ψάχνεις.Οπότε μπορέσεις τον βγάζεις μια φωτογραφία να δω τι ακριβώς να ψάξω;
Αυτά τα έχουν και τα κομπρεσερ αυτοκινήτου και οι τρόμπες ποδηλάτου και είναι νομίζω για σωσίβια και στρώματα θαλάσσης το ακροφυσιο που είναι για στρώματα ύπνου είναι αυτόΈχω την εντύπωση ότι αυτός είναι ο αντάπτορας που ψάχνεις.
View attachment 90666
Κοίτα και στο κομπρεσεράκι που έχεις, μπορεί να τον έχει κι αυτόν κάπου. Εγώ πήρα πριν κάνα δυο μήνες αυτό το μικρούλι επαναφορτιζόμενο από το e-shop.gr για να το έχω στο αμάξι, να τσεκάρω που και που τα λάστιχα και να βάζω λίγο αέρα αν χρειαστεί.
Όχι, καμμία σχέσηΟύτε εγώ έχω εμπειρία αλλά αν δεν είσαι έστω κάτω από μια τέντα δεν θα γίνεις μουσκεμα από την δροσιά της νύχτας;
Με αυτήν να προσέχεις μόνο άμα βάλει αέρα στην τουμπαρε για πλάκα.Σίγουρα είναι καλύτερα από το να βάλεις τον υπνοσακο στο έδαφος αλλά απο πανω τα άστρα;Παναγιώτης.