Πάρτε μια κάποτε και πάτε να δείτε.ουτε θα σπάσει στις λίμνες ούτε θα κουραστειτε να καθαρίσετε ένα όπλο που θα σας αφήσει εικόνες...2ος σύντροφος και το τουφέκι...τόσες ώρες γράφουμε ένα καθάρισμα δε μπορούμε να κάνουμε?
Να δω τι θα λες ,όταν θα αγοράζεις Μπένελι ρε μπαγασαΜάλλον εσύ μπερδευεσαι. Μπενελι στα πρασίνια σκασιματα κλπ παπαλα...ακόμα και στα πράσινα ακόμα και στα πρασινοκεφαλα.αυτο...
Το γραπτό σου είναι τόσο μπερδεμένο όσο κ οι σκέψεις σου
Ε πες τώρα,πως να μην μπερδευτω ,όταν γράφεις κ πράσινα κ πρασινοκεφαλαΜάλλον εσύ μπερδευεσαι. Μπενελι στα πρασίνια σκασιματα κλπ παπαλα...ακόμα και στα πράσινα ακόμα και στα πρασινοκεφαλα.αυτο...
Ιιιιιιιι τι έχς πειτσωσ ε
Φίλε με τα συγχωρήσεως ένα φόρουμ έχει πολλές απόψεις .για διαφορετικά πράγματα μιλάμε εγώ για κυνήγι κι εσύ για δοκιμές.απλα αυτά που βλέπουμε οι κατέχοντες αυτών των όπλων ίσως να μη μπορούν να περιγραφούν με κάποια λόγια.οχι ότι είναι κάτι διαστημικό.εγω δεν κάνω πίνακες και δοκιμές...οκ?ούτε θα κάτσω να αναλυσω κάποια πράγματα πάνω σε αυτό.ουτε αναιρω προσπάθειες ανθρώπων που θέλουν να βλέπουν στο χαρτί τι θα βγει και μετά κυνήγι. Αλλά...οι μισοί από αυτούς ασχολούνται μόνο με αυτό και οι άλλοι μισοί είναι μπερδεμένοι...άμα δεν λέω την αλήθεια οκ.Αν βλέπεις σκάσιμο σε πράσινο με κρύο είναι εντός δραστικού βεληνεκούς και των benelli.
Στο υπογράφω.
Να δω τι θα λες ,όταν θα αγοράζεις Μπένελι ρε μπαγασα
πρασινα αλογα κ πρασινοκεφαλα...Ε πες τώρα,πως να μην μπερδευτω ,όταν γράφεις κ πράσινα κ πρασινοκεφαλα
Αν βλέπεις σκάσιμο σε πράσινο με κρύο είναι εντός δραστικού βεληνεκούς και των benelli.
Στο υπογράφω.
Μόνο δώρα δέχομαιΕχω την θελεις? Άμα δεις εσύ τι κάνει ούτε καν τα όπλα σου για τσίχλες και πρασίνια δεν θα χωρησεις
Βασικά εσύ δεν είσαι που είχες γράψει σχόλιο σε μέλος εδώ ,που είχε αναφέρει σε στορυ από κυνήγι ,επειδή ανέφερε πως έψαχνε τα πρασίνια με φακό σε κυνήγι βοσκή σε καμπο?Νιε ρεκισυ πάλι, αλλά αυτοί ομους τα ριχν μι κυλίνδρουιεχ διάφουραειμεις θελουμει φουλ παραδείγματος κ χάρηνιετς δεν ιεγραψανέχου λάθουςάι κάντεις καλάπουθεινά δε τσπιανς
Έχουμε επιστήμονα αλλά μας τον μουρλανεςτον κόβω να κάνει επαναλήψεις την προπαίδειαΕγώ δεν είμαι κανένας επιστήμονας...εγώ ξέρω ότι αν πετάξεις ένα φυσίγγι σε μια πυρκαγιά και πχ σκάσει(τυχαίο το παράδειγμα),θα φύγει πρώτος ο κάλυκας...
Δεύτερον ξέρω πολλούς και έχω διαβάσει κι εδώ σχολεία για τα δικαννα "που έχουν περισσότερη δύναμη δύναμη"και η απάντηση στο γιατί είναι " 0διαφυγη αεριων' έτσι μπακαλιστικα.
Το παράδειγμα είναι παράδειγμα. Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες ίσως γι αυτό η αδράνεια μαμιεται
Ταααααρι ταρι ταρι ταρι στον γυαλο πετούν οι γλάροιΠάριοςδιαλειμμα για διαφημισεις...
Εχει σχεση με την αδρανεια ή με την κανη(κωνος αυλος τσοκ)?Εγώ δεν είμαι κανένας επιστήμονας...εγώ ξέρω ότι αν πετάξεις ένα φυσίγγι σε μια πυρκαγιά και πχ σκάσει(τυχαίο το παράδειγμα),θα φύγει πρώτος ο κάλυκας...
Δεύτερον ξέρω πολλούς και έχω διαβάσει κι εδώ σχολεία για τα δικαννα "που έχουν περισσότερη δύναμη δύναμη"και η απάντηση στο γιατί είναι " 0διαφυγη αεριων' έτσι μπακαλιστικα.
Το παράδειγμα είναι παράδειγμα. Σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες ίσως γι αυτό η αδράνεια μαμιεται