Tolis SBE1
Banned
Βγηκε καμια τουρκαλα τριναμλου αχαχαχαΟι τριμπορ κάννες της φαμπαρμ είναι σε ισχύ η πατέντα μη έχει λήξει;
Βγηκε καμια τουρκαλα τριναμλου αχαχαχαΟι τριμπορ κάννες της φαμπαρμ είναι σε ισχύ η πατέντα μη έχει λήξει;
Τι ανάγκη έχεις εσύ με την Μερέντα σου.Τωρα με τα φτινοφυσιγγα που θα ψαχνουμε να δεις τι κλαμα εχει να πεσει στα πρασινα δε πα να χεις και κανη bentivoglio αχ αχ αχ αχ
Επηδη εχω μαθει με μπενελλι ρε συ βαραω σκαρτα 25 μετρα και για σηγουρα φυσιγγια λαμπρο μιλας σε γνωστη προσεχε αχαχαχαχαχαχχαΤι ανάγκη έχεις εσύ με την Μερέντα σου.
Μαρούλι θα τα πηγαίνει!
3/10 χρώμιο ρε θηρίο? Ούτε σωλήνα ηδρευσης να ήταν!Η μερεντα μου ειναι 18,6 με μια αποχρωμειωση πιανω τα 18,9 λετε γτ πολυ με κουνιεντε οι μπραουναδες αχ αχ αχχα χα
Θα πεσει και αλεζουαρ ενωειτε3/10 χρώμιο ρε θηρίο? Ούτε σωλήνα ηδρευσης να ήταν!
Υδραυλικός είσαι?Θα πεσει και αλεζουαρ ενωειτε
3/10 μεταφραζετε σε 1,5 δεκατα ετσι ωστε οταν μετρας εσωτερηκη διαμετρο τα 3/10 ειναι στο συνολο της διαμετρου 1,5 δεκατο απ την καθε πλευρα παει οποτε μεσα ειμαι3/10 χρώμιο ρε θηρίο? Ούτε σωλήνα ηδρευσης να ήταν!
Μπενελικος χειροτερος δηλαδη δε βλεπεις τις φοτο μου αντι για υουφεκισμε ες μουσκεμενες ειναι οι φασσες αχαχαψαΥδραυλικός είσαι?
Πάρε v3 ρε συ.Τωρα με τα φτινοφυσιγγα που θα ψαχνουμε να δεις τι κλαμα εχει να πεσει στα πρασινα δε πα να χεις και κανη bentivoglio 18,9 αυλο ετσι αχ αχ αχ αχ
Ρε μαφιοζοι ιταλολατρεις μπας και ψιφιζετε πολαπλες φορες α για καθηστε φρονιμα18-19 το σκορ...απλα περιμενουμε να μας φτασετε..απο χθες...και μετα θα ξαναξεκινησουμε....εμεις με τα Benellia λεω...
Εδω ο πεθερος μου χαριζε το γκολφ το V6 και δε πηρα στο V3 θα πεσω αχαχαχαχαχΠάρε v3 ρε συ.
Αναίσθητη στο φυσίγγι.
Εδώ δεν μπορούν άλλοι να τις ξεφορτωθούν, άλλοι θέλουν να μας τις φορτώσουν.
Λογικά δεν έχει λήξει ακόμαΟι τριμπορ κάννες της φαμπαρμ είναι σε ισχύ η πατέντα η έχει λήξει;
ωχχχ..μας πιασανε...Ρε μαφιοζοι ιταλολατρεις μπας και ψιφιζετε πολαπλες φορες α για καθηστε φρονιμα
Έχει πέσει νοθεία και γι'αυτο η εισβολή στο Καπιτώλιο θα είναι σαν παιδική εκδρομή μπροστά στην εισβολή που θα γίνει στο Ουρμπίνο18-19 το σκορ...απλα περιμενουμε να μας φτασετε..απο χθες...και μετα θα ξαναξεκινησουμε....εμεις με τα Benellia λεω...
Εεε λογικά με τόση δουλειά θα πρέπει να τρυπάει τσίχλες.Θα πεσει και αλεζουαρ ενωειτε