Αγγλικό Σέττερ

Ωριωνα ασε ειναι απατεωνας μεγαλος φιλε,,ουτε ενα δωρακι δεν μου εκανε
τηλεφωνο με πηρε την αλλη μερα και μου λεει κρατανε οσο τα μνημοσυνα ρε 40 μερες,,ακου εκει να δεις
αλλα θα ερθη καμια φορα στο χωριο για περδικες που ειναι χαλιας
και αμα δεν του λιωσω τα νυχακια να μην με λενε λια,,ολο μαγκιες ειναι χα χα
και δεν σεβεται και τον μεγαλητερο καταλαβες,,αμερικαν μπαρ το καναμε φιλε

Λάμπρο, να χαίρεσαι τον φίλο σου τον Ηλία που σου έκανε τέτοιο δώρο.
Ηλία, να χαίρεσαι τον φίλο σου τον Λάμπρο που είναι άξιος να αναδείξει το δώρο σου.
Και εγώ χαίρομαι όταν τα κυνηγητικοκυνοφιλικά πάνε σε καλό δρόμο.
Από όσα μπορεί κανείς να δει από φωτογραφίες είναι ωραίος σκύλος, αν μας βάζατε και μια φωτογραφία του pedigree θα βλέπαμε και... την σκούφια του.
Καλά κυνήγια για τα επόμενα 12 χρόνια.

Ωριωνα ασε ειναι απατεωνας μεγαλος φιλε,,ουτε ενα δωρακι δεν μου εκανε
τηλεφωνο με πηρε την αλλη μερα και μου λεει κρατανε οσο τα μνημοσυνα ρε 40 μερες,,ακου εκει να δεις
αλλα θα ερθη καμια φορα στο χωριο για περδικες που ειναι χαλιας
και αμα δεν του λιωσω τα νυχακια να μην με λενε λια,,ολο μαγκιες ειναι χα χα
και δεν σεβεται και τον μεγαλητερο καταλαβες,,αμερικαν μπαρ το καναμε φιλε
.very happy. τρελαρα δεν θα αλλάξεις ποτε ουτε κ θελω.
Ετσι το γελιο κ το αστειο επιβάλλεται.cool.

Χρυσανθε το χιουμορ και η πλακες χαριζουν γελιο που με την σειρα του μας δινει ζωη
αμα μουντρωσουμε το χασαμε το κορμι πατριωτη,,ευχομαι να εισαι καλα
εισαι απο τα παιδια που αγαπαω γιατι εισαι καλος ανθρωπος
οχι σαν τον απατεωνα απο την καρδιτσα,,α ξεχασα να σου πω ειναι και παραχαρακτης φιλε
θα τον τυλιξω σε μια κολα χαρτι χα χα

Λάμπρο, να χαίρεσαι τον φίλο σου τον Ηλία που σου έκανε τέτοιο δώρο.
Ηλία, να χαίρεσαι τον φίλο σου τον Λάμπρο που είναι άξιος να αναδείξει το δώρο σου.
Και εγώ χαίρομαι όταν τα κυνηγητικοκυνοφιλικά πάνε σε καλό δρόμο.
Από όσα μπορεί κανείς να δει από φωτογραφίες είναι ωραίος σκύλος, αν μας βάζατε και μια φωτογραφία του pedigree θα βλέπαμε και... την σκούφια του.
Καλά κυνήγια για τα επόμενα 12 χρόνια.

Να εισαι καλα γιαννη ευχαριστω πολυ,,ο λαμπρος ειναι καλο παιδι αγαπαη τα σκυλια για αυτο και πηγε εκει ο σκυλος
θα χορτασει και κυνηγι το σκυλι,και θα περναει και καλα,,αλλωστε τετοιο ομορφαντρα που θα ξαναβρει χα χα
οπως ξερεις τα αγαπαω πολυ τα σκυλια και δενομαι,,δεν μπορεσα να τον δωσω σε ενα αγνωστο κυνηγο
ηθελα να παει σε καλα χερια και τιποτα αλλο,,ειναι σκυλι που αξιζει να παει σε κυνηγο,και σε καλο ανθρωπο
οπως ολα τα σκυλια αλλωστε,,με κερδισε ο αθως με τον χαρακτηρα του,,και με ολα αυτα που ειδα στον σκυλο
επιδη δεν μπορουσα να τον εχω και αυτον μεσα στο σπιτι και επιδη εχω υποχρεωσεις με το κουταβι μου
και με δυο σκυλια φιλων μου δεν θα μπορουσα να του δωσω αυτα που του αξιζουν
ετσι το εδωστα στον λαμπρο και εκει θα μπορω να τον βλεπω καθε χρονο και θα κυνηγαμε και παρεα με τον αθω
ελπιζω να βγουν αυτα που ειδα αληθεινα και να μπορεσουμε στο μελον να κρατησουμε για εμας
και για το κυνηγι της μπεκατσας μακαρι και της περδικας,,μια καλη γραμη σεττερ
που τωρα τελευταια ειναι λιγο δυσκολα να βρεις και σε αυτα πραγματικα καλο σκυλι
ευχαριστω και ολους τους φιλους για τα καλα τους λογια

Ο καινουργιος μου ιταλος... δωρο απο το φιλο μου τον ηλια....
ΑΘΩΣ 22 μηνων....
https://postimg.org/image/5qjanzk9t/

https://postimg.org/image/loy95870x/

https://postimg.org/image/49s0q8qz5/
Καλοτυχος να ειναι Λάμπρο, να'σαι γερός και δυνατός να τον κυνηγήσεις στα μπεκατσοτοπια σου. Ενα μεγαλο μπράβο βέβαια και στον Λουι για το δωρακι του. Απο μορφολογία παντως κουκλος. Φτου φτου.

Kαλοτυχα να ειναι τα κουταβια και να πανε σε καλα χερια,,ρε μην ξεχασεις να πας να παρης και το επιδωμα πολυτεκνου
και λιγα λογια για τον ταλω φιλε,,αμα του δεσω τα σεττερ σου ολα μαζι τα ζβαρναει ανετα χο χο
τσου ρε λακη που θα με πεις εμενα για τον κανακαρη μου,λες και εχεις κυνηγισει μπεκατσα με κουρτσχααρ,ζουμπερο
αντε με τα μαλιαρα σας εχουν γεμισει τον κοσμο τριχες,,ποιος θα τα σκουπιζει ρε μετα,,ποιος μου λες
λοιπον παιδια δεχομαι μπουλινκγ και εγω και ο σκυλος μου
κυριε διαχειριστααααααα,,, που φωναζε και ο βεγγος χα χα

Back