Αγγλικό Σέττερ

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας! Να είστε καλά!
Χρηστο πιστευω οτι θα πρεπει να προτοιμαζεσαι σιγα-σιγα και για παρκοκρεβατο(γενηστρα)......sarcastic.
Παρε και μια ιδεα και απο την δικια μου γεννα....

Αρε τι μου θυμησες . . .

Βεβαια για διαμερισμα, αλλα γιατι οχι και για εξω? σε σκεπασμενο χωρο. . . . .

Χρηστο πιστευω οτι θα πρεπει να προτοιμαζεσαι σιγα-σιγα και για παρκοκρεβατο(γενηστρα)......sarcastic.
Παρε και μια ιδεα και απο την δικια μου γεννα....

Αρε τι μου θυμησες . . .

Βεβαια για διαμερισμα, αλλα γιατι οχι και για εξω? σε σκεπασμενο χωρο. . . . .
.well done. Πολύ ωραία κατασκευή! Εύχομαι να πάνε όλα και αν δεν βρω κάποιον να μου δανείσει τότε θα κατασκευάσω... :)

.well done. Πολύ ωραία κατασκευή! Εύχομαι να πάνε όλα και αν δεν βρω κάποιον να μου δανείσει τότε θα κατασκευάσω... :)
Ευχαριστω πολυ Χρησταρα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη....
Μακαρι να την ειχα ακόμη,και θα σου την χαριζα.... αλλα πρεπει να μου εχει μείνει μονο το πορτάκι ?
δεν ξερω γιατί η φωτο δεν φαίνονται παραπανω !!!!!

γι'αυτο και τις ξανανεβαζω

Ευχαριστω πολυ Χρησταρα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη....
Μακαρι να την ειχα ακόμη,και θα σου την χαριζα.... αλλα πρεπει να μου εχει μείνει μονο το πορτάκι ?
δεν ξερω γιατί η φωτο δεν φαίνονται παραπανω !!!!!

γι'αυτο και τις ξανανεβαζω
Χριστόδουλε, σ΄ευχαριστώ και μόνο που το είπες φίλε. Θα με βοηθούσες πολύ. Είναι σαν να μου την έχεις δώσει. Να είσαι καλά.

Τα χρόνια περνούν και μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ζευγαρώσω τα σκυλάκια μου και αν πάνε όλα καλά, να αποκτήσω κουτάβι από αυτά. Είναι η πρώτη και μοναδική ευκαιρία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά...
Με το καλο Χρησταρα

καλημερα και απο μενα...
μετα απο 20 χρωνια ενασχολησης με το κηνηγη με σκυλο και ιδικοτερα τα ποιντερ σαν φηλη οπου μου αρεσει ειναι η πρωτη φορα οπου βαζω σετερ στα χεριαμου..
το σκηλη αυτη την στηγμη ειναι αρσενικο και 2 χρονων ανεξαρτητος χαρακτηρας εχει τσαγανο και ψηχη για το βουνο πολυ σταθερος τωρα και κηνηγαω και προτη χρωνια μπεκατσα με το σκυλο αυτον..
το καλο ειναι οτη στα μπασηματα επεσε σε πουλια και πειρε γρηγορα μπροστα..

τωρα τα κακατου;;
ειναι ασκημος και δεν εχει κηνηση σετερ στο βουνο..λιγο με απασχολει εγω θελω να τον βλεπω να ψαχνει με ορεξη και να μου βρησκει πουλια..

καλημερα και απο μενα...
μετα απο 20 χρωνια ενασχολησης με το κηνηγη με σκυλο και ιδικοτερα τα ποιντερ σαν φηλη οπου μου αρεσει ειναι η πρωτη φορα οπου βαζω σετερ στα χεριαμου..
το σκηλη αυτη την στηγμη ειναι αρσενικο και 2 χρονων ανεξαρτητος χαρακτηρας εχει τσαγανο και ψηχη για το βουνο πολυ σταθερος τωρα και κηνηγαω και προτη χρωνια μπεκατσα με το σκυλο αυτον..
το καλο ειναι οτη στα μπασηματα επεσε σε πουλια και πειρε γρηγορα μπροστα..

τωρα τα κακατου;;
ειναι ασκημος και δεν εχει κηνηση σετερ στο βουνο..λιγο με απασχολει εγω θελω να τον βλεπω να ψαχνει με ορεξη και να μου βρησκει πουλια..
παει χαλασες και συ φιλε.yelling..yell at.

Αμα βρισκει θηραμα και ειναι και σταθερος στα πουλια μην ψαχνεις φιλε τπτ αλλο μας εφαγε η ομορφια και χασαμε την ουσια;)
Ωραια περδικοτοπια εχετε.shake hands.
καλα τα λες

αλλα αυτα που ειναι εκει δεν ειναι περδικοτοποια..
ειναι ζωνη εκπεδευσης κοντα σε θαλασσα με μεγαλες θερμοκρασιες το καλοκαιρη και σφυχτο μερος απο θεμα βλαστησης σε ασπαλαθο..

τα κανονηκα περδικοτοποια ειναι αλλο πραμα..
πειγενεις και γαληνεβει η ψηχησου..

Βλέπω το βίντεο και περίμενα κανένα κουνάβι σκύλο... Μια χαρά όμορφος είναι !
και η κίνηση του δεν είναι άσχημη έχει καλά πίσω πόδια και γενικά σκελετό για βουνό ...
Μόνο την ουρά κουνάει λίγο παραπάνω .

Σε κάποιες φερμες έχει μια ανασφάλεια λόγο ηλικίας αλλά στα παρακάτω αρχίζει και ηρεμεί την Φέρμα του και όσο μεγαλώνει θα έχει αυτό το στιλ στην Φέρμα που θα λες να το σεττερ.

Κίνηση γρήγορη και γατισια στα κατσαβραχα δύσκολα την βρίσκεις εκ των πραγμάτων

Ο ίδιος σκύλος που στο γρασίδι πάει με στιλ στην πέτρα πάει αλλιώς

Βλέπω το βίντεο και περίμενα κανένα κουνάβι σκύλο... Μια χαρά όμορφος είναι !
και η κίνηση του δεν είναι άσχημη έχει καλά πίσω πόδια και γενικά σκελετό για βουνό ...
Μόνο την ουρά κουνάει λίγο παραπάνω .

Σε κάποιες φερμες έχει μια ανασφάλεια λόγο ηλικίας αλλά στα παρακάτω αρχίζει και ηρεμεί την Φέρμα του και όσο μεγαλώνει θα έχει αυτό το στιλ στην Φέρμα που θα λες να το σεττερ.

Κίνηση γρήγορη και γατισια στα κατσαβραχα δύσκολα την βρίσκεις εκ των πραγμάτων

Ο ίδιος σκύλος που στο γρασίδι πάει με στιλ στην πέτρα πάει αλλιώς

νασαι καλλα τωρα ειναι τελειος διαφορετικος και παρα πολυ σταθερος....
το βιντεο ειναι απο αρχες καλοκαιριου στις προτες επαφες με θυραμα και μπιπερ..

τωρα κηνηγαει κανονικα.

καλα σκυλακια τα σετρεακιααα αλα οχι σαν τα ΠΟΙΝΤΕΡΡΡΡΡΡ.evil. το πονιντερ τουλαχιστων δεν θα σου δημιουργηση καρδιακα συμπωματα ΑΝΑ 2 3 4 ΛΕΠΤΑ ΠΟΝΤΟΦΕΡΜΑΕΡΙΣΜΑΤΑ ,,,το ποιντερ οπου χτυπηση μητηηηη το θυραμα το πηρεςςςςςς.my man..RESPECT. ΥΓ ΑΓΑΠΑΜΕ ΩΜΟς ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑΑΑΑΑΑΑΑ ΣΕΤΤΕΡΡΡΡ που ειναι μετριμεναααα στο foroymmm.well done.

δε ξερω με το εκτρωμα τσιρωνη ,μην χαθΟΥΝ γενικα ολες οι φυλες.
πραγματι υπαρχουν σπουδαια σεττερ και στη χωρα μας.
ειχα και γκορντον πανεμορφα ,σκυλι οχι τοσο γρηγορο οσο το αγγλικο ,πολυ δυνατο για πολυωρα κυνηγια ,με οχι τοσο εκφραστικη φερμα και παρακολουθηση.
τα τελευταια 20 χρονια εχω αγγλικα ,πιο γρηγορα ,πιο στυλατα και αυτο το αιλουροειδες πονταρισμα ,και η [επιφυλακτικη] φερμα ειναι που σου παιρνουν τα μυαλα;)
παντα βεβαια με της γραμμες που προερχονται..
π.χ βρειτε ενα del binario και κυνηγηστε μπεκατσα!!!!!!!!
αλλο η επιφυλακτικη φερμα ενως setter,,και αλο η συγουρια της φερμας ενως pointer,, εχη τεραστια διαφωρααααα.my man..sarcastic.

ναι αλα απο ποτε υπαρχουν τα setter,;;προ ωλιγον ετων μαλλων εεεεε;;;;);)
Δύσκολο να καθορίσει κάποιος Σάκη, ας πούμε ότι τα έκανε ποιό δημοφιλής ο Λαβερακ και αυτός όμως τα βρήκε από τον Χαρισον και αυτός παλι από κάποιον άλλο, σίγουρα κατάγονται από τα σπανιελς.

Back