Πολύ ωραία κατασκευή! Εύχομαι να πάνε όλα και αν δεν βρω κάποιον να μου δανείσει τότε θα κατασκευάσω...
Ευχαριστω πολυ Χρησταρα ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και χρονια πολλα για την ονομαστικη σου εορτη....Πολύ ωραία κατασκευή! Εύχομαι να πάνε όλα και αν δεν βρω κάποιον να μου δανείσει τότε θα κατασκευάσω...
Χριστόδουλε, σ΄ευχαριστώ και μόνο που το είπες φίλε. Θα με βοηθούσες πολύ. Είναι σαν να μου την έχεις δώσει. Να είσαι καλά.
Ευχαριστώ Δημήτρη. Να είσαι καλά φίλε!Με το καλο Χρησταρα
παει χαλασες και συ φιλεκαλημερα και απο μενα...
μετα απο 20 χρωνια ενασχολησης με το κηνηγη με σκυλο και ιδικοτερα τα ποιντερ σαν φηλη οπου μου αρεσει ειναι η πρωτη φορα οπου βαζω σετερ στα χεριαμου..
το σκηλη αυτη την στηγμη ειναι αρσενικο και 2 χρονων ανεξαρτητος χαρακτηρας εχει τσαγανο και ψηχη για το βουνο πολυ σταθερος τωρα και κηνηγαω και προτη χρωνια μπεκατσα με το σκυλο αυτον..
το καλο ειναι οτη στα μπασηματα επεσε σε πουλια και πειρε γρηγορα μπροστα..
τωρα τα κακατου;;
ειναι ασκημος και δεν εχει κηνηση σετερ στο βουνο..λιγο με απασχολει εγω θελω να τον βλεπω να ψαχνει με ορεξη και να μου βρησκει πουλια..
καλα τα λεςΑμα βρισκει θηραμα και ειναι και σταθερος στα πουλια μην ψαχνεις φιλε τπτ αλλο μας εφαγε η ομορφια και χασαμε την ουσια
Ωραια περδικοτοπια εχετε
Βλέπω το βίντεο και περίμενα κανένα κουνάβι σκύλο... Μια χαρά όμορφος είναι !
και η κίνηση του δεν είναι άσχημη έχει καλά πίσω πόδια και γενικά σκελετό για βουνό ...
Μόνο την ουρά κουνάει λίγο παραπάνω .
Σε κάποιες φερμες έχει μια ανασφάλεια λόγο ηλικίας αλλά στα παρακάτω αρχίζει και ηρεμεί την Φέρμα του και όσο μεγαλώνει θα έχει αυτό το στιλ στην Φέρμα που θα λες να το σεττερ.
Κίνηση γρήγορη και γατισια στα κατσαβραχα δύσκολα την βρίσκεις εκ των πραγμάτων
Ο ίδιος σκύλος που στο γρασίδι πάει με στιλ στην πέτρα πάει αλλιώς
αλλο η επιφυλακτικη φερμα ενως setter,,και αλο η συγουρια της φερμας ενως pointer,, εχη τεραστια διαφωραααααδε ξερω με το εκτρωμα τσιρωνη ,μην χαθΟΥΝ γενικα ολες οι φυλες.
πραγματι υπαρχουν σπουδαια σεττερ και στη χωρα μας.
ειχα και γκορντον πανεμορφα ,σκυλι οχι τοσο γρηγορο οσο το αγγλικο ,πολυ δυνατο για πολυωρα κυνηγια ,με οχι τοσο εκφραστικη φερμα και παρακολουθηση.
τα τελευταια 20 χρονια εχω αγγλικα ,πιο γρηγορα ,πιο στυλατα και αυτο το αιλουροειδες πονταρισμα ,και η [επιφυλακτικη] φερμα ειναι που σου παιρνουν τα μυαλα
παντα βεβαια με της γραμμες που προερχονται..
π.χ βρειτε ενα del binario και κυνηγηστε μπεκατσα!!!!!!!!
ναι αλα απο ποτε υπαρχουν τα setter,;;προ ωλιγον ετων μαλλων εεεεε;;;Kαλα kαι αγια τα ποιντερ εχουν ενα μονο προβλημα,δε ξερω αν το γνωριζης ;
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΑ ΣΕΤΤΕΡ!!!!!!!!!!!!
Δύσκολο να καθορίσει κάποιος Σάκη, ας πούμε ότι τα έκανε ποιό δημοφιλής ο Λαβερακ και αυτός όμως τα βρήκε από τον Χαρισον και αυτός παλι από κάποιον άλλο, σίγουρα κατάγονται από τα σπανιελς.ναι αλα απο ποτε υπαρχουν τα setter,;;προ ωλιγον ετων μαλλων εεεεε;;;