Αγγλικό Σέττερ

Μετά τη τριήμερη παραμονή στο Κτηνιατρείο όπου πέρασε ζάχαρη μιας και έτυχε ιδιαίτερης μεταχείρισης η κοπέλα μου πήρε εξιτήριο. Πάντως μου λέει ο γιατρός τέτοια ενέργεια σε εγχειρισμενο σκυλί δεν έχω ξαναδεί και του λέω για πλάκα....δηλαδή είναι έτοιμη για κυνήγι; .sarcastic.
Το βλέμμα του μετά τα είπε όλα.......pop.
Μέχρι τη Τετάρτη συνεχίζουμε αντιβίωση και τη Πέμπτη κόβουμε τα ράμματα.

Οταν θα πεσουν πολλες μπεκατσες θα ειναι ετοιμη η φατσα

Καλή ανάρρωση και περαστικά ....

Καλή ανάρρωση
Συνέχισε να της δίνεις αγάπη,την αντιλαμβάνεται και την βγάζει σε δύναμη :)

Οταν θα πεσουν πολλες μπεκατσες θα ειναι ετοιμη η φατσα
Σας ευχαριστώ πολλή παιδιά.

Σήμερα το πρωί βρήκαμε την σκυλίτσα της φωτογραφίας να τριγυρίζει εδώ. Ήταν ελαφρώς φοβισμένη. Λογικά έχει χαθεί διότι είχε πάνω της το κολάρο της (χωρίς κάποιο τηλέφωνο δυστυχώς) και το μπίπερ της δούλευε κανονικά. Ελπίζω μέχρι τώρα που γράφω να την έχει βρει το αφεντικό της. Αν πάλι κάποιος γνωρίζει κάτι ας επικοινωνήσει με τον ιδιοκτήτη της να τον ενημερώσει.

20171125_090324.jpg

Μετά τη τριήμερη παραμονή στο Κτηνιατρείο όπου πέρασε ζάχαρη μιας και έτυχε ιδιαίτερης μεταχείρισης η κοπέλα μου πήρε εξιτήριο. Πάντως μου λέει ο γιατρός τέτοια ενέργεια σε εγχειρισμενο σκυλί δεν έχω ξαναδεί και του λέω για πλάκα....δηλαδή είναι έτοιμη για κυνήγι; .sarcastic.
Το βλέμμα του μετά τα είπε όλα.......pop.
Μέχρι τη Τετάρτη συνεχίζουμε αντιβίωση και τη Πέμπτη κόβουμε τα ράμματα.

γιανη καλη αναρωση !
ειχε και με εμενα η ιρλανδε μου εναν πισω απο το αυτι αφαιρεθηκε τοτε ηταν 8 χρονων τωρα κοντευει 13 δεν ξαναεμφανιστηκε
ολα θα πανε καλα καλη επιστροφη στα μπεκατσοτοπια!!

γιανη καλη αναρωση !
ειχε και με εμενα η ιρλανδε μου εναν πισω απο το αυτι αφαιρεθηκε τοτε ηταν 8 χρονων τωρα κοντευει 13 δεν ξαναεμφανιστηκε
ολα θα πανε καλα καλη επιστροφη στα μπεκατσοτοπια!!
Ευχαριστώ Παναγιώτη.

Τα χρόνια περνούν και μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ζευγαρώσω τα σκυλάκια μου και αν πάνε όλα καλά, να αποκτήσω κουτάβι από αυτά. Είναι η πρώτη και μοναδική ευκαιρία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά...
Αντε με το καλο Χρηστο!.well done.

Τα χρόνια περνούν και μετά από ώριμη σκέψη, αποφάσισα να ζευγαρώσω τα σκυλάκια μου και αν πάνε όλα καλά, να αποκτήσω κουτάβι από αυτά. Είναι η πρώτη και μοναδική ευκαιρία. Εύχομαι να πάνε όλα καλά...
να πανε καλα ολα καλα Χρηστο :)

Με το καλό Χρήστο να έρθουν τα κουταβάκια.

Με το καλό καλό και καλή λευτεριά στη Λούσυ ....

Με μια αιματολογικη σε 20 μερουλες θα είσαι σίγουρος αν θα ζήσεις αυτήν την πολύ όμορφη εμπειρία....
Σου εύχομαι να πάνε ολα με το καλό...

ευχωμαι να πανε ολα καλααααα φιλε χριστοοοο.terror.

Back