Περαστικα Γιαννη στην σκυλα και ευχομαι τα καλυτερα και γρηγοραΆσχημα τα νέα σήμερα.
Μόλις τελειώσαμε το κυνήγι και καθώς στεγνωνα τη σκυλίτσα μου έπιασα από κάτω κάτι σκληρό,γύρω από τις θηλές. Το πιάνω καλύτερα και ήταν στο μέγεθος του φουντουκιού. Αμέσως τηλέφωνο στο κτηνίατρο και μου λέει έλα στο ιατρείο τώρα γιατί έχω ένα έκτακτο. Πηγαίνω και τα νέα ήταν τελικά δυσάρεστα. Η Ήρα μου έχει δύο όγκους στις θηλές, κλείσαμε για αύριο το απόγευμα χειρουργείο ενώ θα κάνουμε και στείρωση να μειωθούν οι πιθανότητες επανεμφάνισης. Μετά το χειρουργείο ένα μήνα για αποκατάσταση και να δούμε πως θα είναι και πάλι το σκυλάκι μου.
Με συγκίνησαν και τα παιδιά μιας και ήρθαν μαζί μου στο γιατρό ενώ για να μου φτιάξουν τη διάθεση μου πρόσφεραν να περνω τα σκυλάκια τους όποτε θέλω για κυνήγι. Τι να πω, ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Γιάννη εύχομαι τα καλύτερα... Είναι άσχημο να χάνεις το σύντροφο σου στο κυνηγι. .
Δύσκολη κατάσταση αλλά ελπίδες υπάρχουν .Εύχομαι το καλύτερο δυνατόν φίλε.
Γιάννη υπομονή και εύχομαι να πάνε όλα καλά !
Αφού δεν υπήρχαν γενικότερες ενδείξεις από την συμπεριφορά του σκύλου, ο σκύλος θα συνεχίσει την ζωή του κανονικά. Μου κάνει ωστόσο εντύπωση η απόφαση για χειρουργείο και στείρωση, κάπως βιαστικά. Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι εγώ καλά.
Όλα καλά θα πάνε Γιάννη.
Περαστικα Γιαννη στο σκυλ και γρηγορα στα τερεν για καρφωματα
Γιάννη εύχομαι να το ξεπεράσει η σκυλίτσα σου και να την χαρείς για πάρα πολλά χρόνια ακόμα
Περαστικα στο σκυλακι σου και ευχομαι να γινει γρηγιρα και εντελως καλα.
Περαστικα Γιαννη στην σκυλα και ευχομαι τα καλυτερα και γρηγορα
Σας ευχαριστώ πολλή παιδιά.Περαστικά φίλε! Ελπίζω να το ξεπεράσει και να επιστρέψει ακόμα καλύτερα...
Γιώργο ξέχασα να αναφέρω πως η σκυλίτσα έχει πρησμενες θηλές δείγμα όπως μου είπε ο γιατρός ότι οι ορμόνες της είναι στο κόκκινο. Σύμφωνα με την εμπειρία του μου είπε ότι είναι θέμα χρόνου να μεγαλώσουν οι υπάρχοντες όγκοι και οι μεταστάσεις. Θεραπευτική αγωγή δεν υπάρχει όποτε το χειρουργείο είναι μονόδρομος. Αναλογη περίπτωση του ξαδέρφου μου σε ένα κουρτσχααρ με το χειρουργείο και τη στείρωση το σκυλί εκείνο δεν παρουσίασε άλλους όγκους και έζησε αρκετά χρόνια επιπλέον. Βέβαια για να είμαι προσγειωμένος δεν είναι όλες οι περιπτώσεις ίδιες, ο κάθε οργανισμός αντιδράει διαφορετικά αλλά παραμένω αισιόδοξος. Πήραμε τη σκυλίτσα και στον κτηνίατρο του Κώστα και μας είπε ακριβώς τα ίδια, χειρουργείο και στείρωση.Αφού δεν υπήρχαν γενικότερες ενδείξεις από την συμπεριφορά του σκύλου, ο σκύλος θα συνεχίσει την ζωή του κανονικά. Μου κάνει ωστόσο εντύπωση η απόφαση για χειρουργείο και στείρωση, κάπως βιαστικά. Εκτός και αν δεν κατάλαβα κάτι εγώ καλά.
Γιάννο περαστικά στη σκυλίτσα να πάνε όλα καλά κ σιγά σιγά θα βγείτε πάλι για τις βασίλισσεςΆσχημα τα νέα σήμερα.
Μόλις τελειώσαμε το κυνήγι και καθώς στεγνωνα τη σκυλίτσα μου έπιασα από κάτω κάτι σκληρό,γύρω από τις θηλές. Το πιάνω καλύτερα και ήταν στο μέγεθος του φουντουκιού. Αμέσως τηλέφωνο στο κτηνίατρο και μου λέει έλα στο ιατρείο τώρα γιατί έχω ένα έκτακτο. Πηγαίνω και τα νέα ήταν τελικά δυσάρεστα. Η Ήρα μου έχει δύο όγκους στις θηλές, κλείσαμε για αύριο το απόγευμα χειρουργείο ενώ θα κάνουμε και στείρωση να μειωθούν οι πιθανότητες επανεμφάνισης. Μετά το χειρουργείο ένα μήνα για αποκατάσταση και να δούμε πως θα είναι και πάλι το σκυλάκι μου.
Με συγκίνησαν και τα παιδιά μιας και ήρθαν μαζί μου στο γιατρό ενώ για να μου φτιάξουν τη διάθεση μου πρόσφεραν να περνω τα σκυλάκια τους όποτε θέλω για κυνήγι. Τι να πω, ελπίζω όλα να πάνε καλά.
Ολα καλα θα πανε Γιαννο!!Άσχημα τα νέα σήμερα.
Όπως είπε και ο κύριος Γιάννης γίνεται προληπτικά για τις μεταστασεις. Κύριε Γιάννη αν ξέρετε ιδιοκτήτες με σκυλιά από ίδιες γραμμές αίματος (κυρίως κοντινης συγγενειας-αδερφια) ενημερώστε τους για να τσεκαρουν συχνά τα σκυλιά τους προληπτικά
Σίγουρα ο γιατρός ξέρει καλύτερα αλλά ίσως πάρεις και μια δεύτερη γνώμη ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει κάποιο σύμπτωμα ούτε έχει χάσει την ενέργεια της η σκύλα .
Γιάννο περαστικά στη σκυλίτσα να πάνε όλα καλά κ σιγά σιγά θα βγείτε πάλι για τις βασίλισσες
Ολα καλα θα πανε Γιαννο!!
Αισιοδοξια!!
Περαστικά Γιάννη σου εύχομαι να είναι παροδικό
Σας ευχαριστώ πολλή παιδιά για τις ευχές σας..κυριε γιαννη κατ αρχην περαστικα ευχομαι ολοψυχα στην σκυλιτσα,απο προσωπικη εμπειρια χωρις να γνωριζω γιατι δεν ειμαι κτηνιατρος αν ειμαστε ακριβως ιδια περιπτωση θα ηθελα να σας πω την γνωμη μου,ειχα μια σκυλιτσα σεττερ και σε ηλικια 6 ετων μου παρουσιασε ακριβως τα ιδια συμπτωματα.η συμβουλη του κτηνιατριου ακριβως η ιδια,να αναφερω οτι στο χειρουργειο ξεκινησαμε για μιση ωρα και αφαιρεση 3 μικρων ογκων και καθησαμε μιαμιση ωρα τελικα γιατι οταν ο γιατρος ανοιξε την σκυλα απο μεσα εβρησκε συνεχεια μικρους ογκους.τελικα αφαιρεσαμε τα παντα απο ογκους ακομα και ολοκληρη την αριστερη πλευρα των θυλων τησ σκυλιτσας. ο μηνας αποκαταστασεις ηταν λιγο ζορικος ηταν πολλα τα ραμματα στην σκυλα η αποια ηθελε συνε3χεια να τα πειραζει και μιλαμε για το ποιο ησυχο ζωο που ειχα ποτε. την εβγαλε ενα μηνα μεσα στο σπιτι ακομα και η σκονη απαγορευτηκε απο το γιατρο,εν κατακλειδι η σκυλιτσα μετα την ανναρωση της κυνηγησε ακριβως το ιδιο για τα επομενα 3 χρονια τον τεταρτο χρονο αρχησε να πεφτει παρα πολυ.η μετασταση ειχε ερθει ο γιατρο συνεστησε σπιτι θαλπωρη και οσο αντεξει ασπου την εχασα τηνδευτερη μερα του πασχα.ευχομαι η δικη σας να τα καταφερει καλυτερα αλλα παντως το σιγουρο ειναι οτι με αυτο το τροπο νιωθεις οτι εχειςκανει το καλυτερο για τον συντροφο σου