Κρίμα φίλε....από παιδάκι έχω χάσει πολλά σκυλιά λόγο κεντρικής οδού που διαμένο και σαν πιτσιρικάς έχω ρίξει δάκρυ φουλ.Έφυγε τελικά η Ήρα μου...νικήθηκε από τον καρκίνο, δώσαμε τη μάχη μας ( για 3η φορά) αλλά δε τα κατάφερε η σκυλίτσα μου.
Καλή ταξείδι κοπέλα μου....κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε στα κυνηγοτοπια του ουρανού.
View attachment 10287View attachment 10289View attachment 10290View attachment 10292View attachment 10293
Ο Θεός θα έχει το λόγο του που τα παίρνει γρήγορα κοντά του..... Να την θυμάσαι πάντα φίλε μου να σε γαληνευει στις δυσκολεςΈφυγε τελικά η Ήρα μου...νικήθηκε από τον καρκίνο, δώσαμε τη μάχη μας ( για 3η φορά) αλλά δε τα κατάφερε η σκυλίτσα μου.
Καλή ταξείδι κοπέλα μου....κάποια στιγμή θα ξαναβρεθούμε στα κυνηγοτοπια του ουρανού.
View attachment 10287View attachment 10289View attachment 10290View attachment 10292View attachment 10293
Να είσαι καλά να τη θυμάσαι φίλε....Έφυγε τελικά η Ήρα μου...νικήθηκε από τον καρκίνο, δώσαμε τη μάχη μας ( για 3η φορά) αλλά δε τα κατάφερε η σκυλίτσα μου.
κουκλιαααααΟμορφιά
Πρώτα βήματα για τον μικρό...Έχει ανηφόρα ακόμα ο μπουνταλάς...
Πανέμορφη φωτογραφία...Δεν ήξερα πού να κοιτάξω εκείνη την στιγμή....την μπεκάτσα που μου παρέδιδε στα χέρια μου ή πόσο του πήγαινε το φόντο με τα χρώματα του......
View attachment 12031
Πανέμορφη φωτογραφία...
Πολύ καλός μπράβο.Πρώτα βήματα για τον μικρό...Έχει ανηφόρα ακόμα ο μπουνταλάς...