Καλημερα Λαμπρο !!!! Καλη εβδομαδα να εχεις φιλε!!! Σε ευχαριστω για την απαντηση....δεν το ηξερα
αυτο για την ''γραμμη αιματος''......αλλα στην κυνηγετικη πορεια....εδωσα αρκετα λεφτα για σκυλια....
και μου ''εκατσαν'' και καθαροαιμα κοπροσκυλα.....Για την ''ιστορια'' σου λεω....οτι πριν πολλα χρονια εφερα
δυο σκυλια Σεττερ καθαροαιμα απο την Ρουμανια αδελφια.....ενα θυλικο και ενα αρσενικο.....με τα χαρτια τους
με τα τατουαζ τους στο αυτι.... πατερα και μανα πρωταθλητες....και αγγουρια καλαβρεζικα....ψαχνομουν για
εκπαιδευτες.....δεν τα ''βρηκα'' με τον Θωμα πετροχειλο....τα βρηκα με τον Γιωργο τον Σπινοκια πανω απόλα
καταπληκτικος ανθρωπος.....οταν του πηγα τα σκυλια και τα ειδε....με την ΜΙΑ μου ειπε...το θυλικο χαρησε το
δεν θα κυνηγησει ποτε....το αρσενικο θα βγει καλο σκυλι.....στην πορεια αποδειχτηκε οτι ειχε δικιο....το θυλικο
το χαρησα σε ενα φιλο....του ειπα απο πριν τι μου ειπε ο Σπινοκιας....το πηρε....οντως ηταν κοπροσκυλο...
και τα κουταβια που εκανε μετρια ηταν. Με το αρσενικο κυνηγησα 8 υπεροχα χρονια....μεχρι που τον
εχασα απο αρρωστια. Στην πορεια του τον ζευγαρωσα.....δεν υπηρχαν εδω στην Σαμο το 1990 πολλα
καθαροαιμα Σεττερ.....οι εδω κυνηγοι ( χωρις να θελω να τους προσβαλω ) κυνηγουσαν την περδικα
πετωντας πετρες και φωναζωντας μπρρρ για να σηκωθουν οι περδικες.....αλλωστε το ιδιο εκανα και εγω
τον πρωτα δυο χρονια. Οι κυνηγοι που κυνηγουσαν με σκυλια φερμας σε ολη την Σαμο τους μετραγες
στα δαχτυλα του ενος χεριου....Τελικα εψαξα βρηκα τον ζευγαρωσα.... βγαλαμε καλα κουταβια χαρισαμε
σε φιλους.....που ευτυχως το εκτιμησαν.....Στην πορεια του σκυλου....και εδω θελω να ΄΄σταθω''....τον
ζευγαρωσα με επανιελ θυλικο καθαροαιομο..... 9 κουταβια.....και τα 9 ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΛΑΒΡΑ....οτι και σου πω
λιγο ειναι για αυτα τα κουταβια!!!!! Τα 3 οι φιλοι που τα πηραν ηταν μπεκατσαδες.....εγραψαν ιστορια ....
τα αλλα 3 πηγαν περδικα... Το εκανα που κρατησα εγω....το ξεκινησα διπλα στο σεττερ που ειχα....την
επομενη χρονια εχασα τον Αθω ( το σεττερ ) συνεχισα με το ημιαιμο που ηταν τοτε δυο χρονων,...
Εκανε απιστευτα πραγματα....τι μπεκατσα τι περδικα....τι τσιχλοκοτσυφα....τι φασσα....το σκυλι ηταν
''σκουπα'' !!!!! Το καλυτερο σκυλι που περασε απο τα χερια μου. Οσοι λενε οτι εαν πιασει το σκυλι κοτσυφα
στο στομα του δεν παει στην περδικα η στην μπεκατσα....αυτα τα θεωρω ΜΠΟΥΡΔΕΣ....Απο αυτα που
διδαχτηκα απο αυτο το σκυλι......κατεληξα στο συμπερασμα και λεω...ΟΛΑ τα αιματα ΚΟΚΚΙΝΑ ειναι.....
Πρεπει να το ''εχει'' ο σκυλος για βγει ΑΣΤΕΡΙ!!!
Τωρα κυνηγαω παλι με ενα ημιαιμο επανιελ....δεν παω περδικα....δεν εχω ουτε ''ποδαρια'' ουτε
''πνευμονια''....μου τα ''εφαγε'' το τσιγαρο.....παω μπεκατσα ( οταν εχει ) εκει δεν θελει πολυ περπατημα
ξερω τα ''θαλαμια'' τους....μεχρι και ο Ρεξ τα ξερει....παει ''συστημενος'' και μπλοκαρει την μπεκατσα...
οποτε μπορει βεβαια......δεν εχει μεγαλη εμπειρια στην μπεκατσα...περυσι δεν ειχαμε καθολου μπεκατσα
στις 40 εξοδους που εκανα 9 μπεκατσες εκανα....ηταν καλο ομως για τον Ρεξ....Ο ρεξ τωρα ειναι 3 ετων.....
παραλληλα....μαζι μου στην φασσα....και στον τσιχλοκοτσυφα!!!
ΥΓ. Φιλοι και συναδελφοι.....ολα τα αιματα κοκκινα ειναι.....το σκυλι θελει πολλες ''εξοδους'' οσες ποιο
πολλες τοσο το καλυτερο....και πανω απ'ολα να ''τοχει'' ο σκυλος!!!