Όχι βοηθό, μηχάνημα ξεπουπουλιάστρα.Και έναν βοηθό για να μαδησει το αποτέλεσμα Σάκη μού......
χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα Χαχαχαχα
Όχι βοηθό, μηχάνημα ξεπουπουλιάστρα.Και έναν βοηθό για να μαδησει το αποτέλεσμα Σάκη μού......
χαχαχαχα χαχαχαχα χαχαχαχα Χαχαχαχα
Δεν μασάμε Σάκη η κυβέρνηση κουλη είπε ότι θα ανοίξει τα κομμωτήριακαι το μυονεκτημα στον καμπο οτι μετα το κυνηγι θελης εναν κωμοτη
Αυτό είναι ο ορισμός του καλού κυνηγόσκυλου..... είτε σεττερ είτε ποιντερ είτε μπρετόν είτε κουρτσχαρ....να κυνηγάει σε όλα τα τερέν χωρίς να το παρακαλάς....Ναι! Αυτό είναι το καλό του όπου τον πας είναι πολύ φιλότιμος! Δεν χαλάει χατίρι!
Ναι φίλε μου έτσι είναι! Αλλά έλα μου που πλέον σπανίζουν αυτά τα ζώα! Γι'αυτό και του έχω αδυναμία αυτού του μουργου!Αυτό είναι ο ορισμός του καλού κυνηγόσκυλου..... είτε σεττερ είτε ποιντερ είτε μπρετόν είτε κουρτσχαρ....να κυνηγάει σε όλα τα τερέν χωρίς να το παρακαλάς....
Εννοείται θα του έχεις αδυναμία.... και πολύ καλά κάνεις.... όλοι μας αγαπάμε τα ζώα μας. Για να το πώ καλύτερα τα φιλαράκια μας...τα αδέρφια μας....τους συνεργάτες και συγκυνηγους μαςΝαι φίλε μου έτσι είναι! Αλλά έλα μου που πλέον σπανίζουν αυτά τα ζώα! Γι'αυτό και του έχω αδυναμία αυτού του μουργου!
View attachment 24748View attachment 24749View attachment 24750View attachment 24751 Μιάμιση ώρα κυνήγι .... τρεις ώρες καθάρισμα...... χώρια τα θηράματα.... χαχαχα
Και πάνω που ήμουν έτοιμος να γράψω αυτή την συμβουλή με πρόλαβες φιλαράκι μου! Μου το είχε πει αυτό το κολπακι ένας μανιώδης σεττερας όταν ξεκίνησα με αυτή την ράτσα πριν 20 ακριβώς χρόνια! Όντως πιάνει!Χτένισμα μια μέρα πριν το κυνήγι και ελάχιστο baby oil πριν . Δεν κολλάει σχεδόν τίποτα
Χαχα τελικά όλοι οι ποιντεραδες θέλετε και λίγο σεττερ! Μόλις βγάλει το lindl μια κουρευτική για σκυλιά κοντά στα 20€ τραβα πάρτη θα με θυμηθείς! Πιο φτηνά από τα κοπτικά κ πολύ καλή!View attachment 24748View attachment 24749View attachment 24750View attachment 24751 Μιάμιση ώρα κυνήγι .... τρεις ώρες καθάρισμα...... χώρια τα θηράματα.... χαχαχα
Αυτή που είχα πάρει υποτίθεται ότι ήταν πολλή καλή.... βέβαια τα έβγαλε τα λεφτά της με το παραπάνω.....θα δούμε.Αυτη που λες από τα Lidl την έχεις; Γιατί η δική μου στα τρία-τεσσερα χρόνια χρειάστηκε κοπτικό...Χαχα τελικά όλοι οι ποιντεραδες θέλετε και λίγο σεττερ! Μόλις βγάλει το lindl μια κουρευτική για σκυλιά κοντά στα 20€ τραβα πάρτη θα με θυμηθείς! Πιο φτηνά από τα κοπτικά κ πολύ καλή!
Αυτό είναι χρονοβόρο για ένα σκυλί.... σκέψου για δύο......δε λέω ότι δε χρειάζεται αλλά δε γίνεται όταν κάνεις 3-4 εξόδους την εβδομάδα...Χτένισμα, ελαφρύ κουρεματάκι, μπανάκι, και τέλος καλό σκούπισμα και τελικό καλό χτένισμα ...
Όχι μόνο μετά το κυνήγι, αλλά και τώρα ... σαν μια επιπλέον ασχολία μαζί με το σκύλο, μέσα στο σπίτι ...
Ναι φίλε μου τώρα τρία χρόνια! Θα την βγάλω κ φοτο να στην στήλω πμ! Έχω κ επώνυμη πολύ ακριβότερη αλλά δεν κανει την δουλειά τις φτηνής!Αυτή που είχα πάρει υποτίθεται ότι ήταν πολλή καλή.... βέβαια τα έβγαλε τα λεφτά της με το παραπάνω.....θα δούμε.Αυτη που λες από τα Lidl την έχεις; Γιατί η δική μου στα τρία-τεσσερα χρόνια χρειάστηκε κοπτικό...
Φτου μην τον ματιασω! Να τον χαίρεσαι φίλε μου! Καταπληκτική παρακολούθηση! Κ πολύ στυλατος! Μπράβο με φτιάξεις!!!https://drive.google.com/file/d/1ML-1PKPUPrIKf7VM_SEZGm9mftGukJFJ/view?usp=drivesdk
Καλησπέρα στην ομάδα Τζόρνταν 11 μηνών