D
DrV
Σκέπτομαι να αγοράσω κάτι από το brownells, για να μην έχω μπλεξίματα με τελωνεία και άλλες τιμές εν τέλει να κάνω την αγορά από το brownells.it;
Σκέπτομαι να αγοράσω κάτι από το brownells, για να μην έχω μπλεξίματα με τελωνεία και άλλες τιμές εν τέλει να κάνω την αγορά από το brownells.it;
Βασίλη περίερηο μου φαίνεται να στέλνει μόνο Ιταλία.Εν πάσι περιπτώσει κοίτα όλα τα Ευρωπαικά και προσπάθησε να αγοράσεις απ οπου βρεις καλύτερη τιμή.Άκυρο, από ότι κατάλαβα το ".it" στέλνει μόνο Ιταλία... εκτός και κάνω κάτι λάθος, δεν ξέρω αν κάποιος έχει πάρει από εκεί...
Σε όλα τα ευρωπαϊκά δε με αφήνει να επιλέξω άλλη χώρα πλην της δικιάς τους..... στο τσεκ αουτΒασίλη περίερηο μου φαίνεται να στέλνει μόνο Ιταλία.Εν πάσι περιπτώσει κοίτα όλα τα Ευρωπαικά και προσπάθησε να αγοράσεις απ οπου βρεις καλύτερη τιμή.
Απο το Γερμανικό παντως πήρε φίλος πρόσφατα.
Πες μας τι θες να πάρεις αν μπορείς ώστε να σε βοηθήσουμε με κάποιο άλλο κατάστημα!Σε όλα τα ευρωπαϊκά δε με αφήνει να επιλέξω άλλη χώρα πλην της δικιάς τους..... στο τσεκ αουτ
Ωραία! Δεν ξέρω να σε βοηθήσωΈνα Carlson's IM (ή LM δευτερευόντως) mobile choke εσωτερικό ή extended, είχα βρει στο Brownells Ιταλίας, με το προαναφερθέν πρόβλημα και στο Cabela's το 2ο δεν στέλνει τσοκ Ελλάδα...
Ου ου ου........Ωραία! Δεν ξέρω να σε βοηθήσω
Αυτό ορίζεται σαν όριο απο κάποια διάταξη ;Δεν νομίζω.
Το πρόβλημα είναι μετά τα 50 δολλάρια
Το έπαθα αυτές τις ημέρες...σου βγάζει μήνυμα για την κάρτα σου έτσι? Ακόμα και αν επιλέξεις να πληρώσεις απευθείας από την κάρτα πάλι μου το έβγαζε...ξαναπροσπάθησε αύριο και θα είσαι οκ. Εγώ επικοινώνησα με το ebay και μου είπαν να ξαναβάλω τα στοιχεία μου στο ebay και στο paypal και να φροντίσω οι διευθύνσεις και τα στοιχεία γενικά να είναι πανομοιότυπα!Σας έχει τύχει ποτέ κατά την ολοκλήρωση της παραγγελία από ebay να "κολλάει" στο checkout η πληρωμή από paypal;
Εδώ και μέρες μου το κάνει αυτό Βασίλη. Ξαναδοκιμάζω με πανομοιότυπα στοιχεία.Το έπαθα αυτές τις ημέρες...σου βγάζει μήνυμα για την κάρτα σου έτσι? Ακόμα και αν επιλέξεις να πληρώσεις απευθείας από την κάρτα πάλι μου το έβγαζε...ξαναπροσπάθησε αύριο και θα είσαι οκ. Εγώ επικοινώνησα με το ebay και μου είπαν να ξαναβάλω τα στοιχεία μου στο ebay και στο paypal και να φροντίσω οι διευθύνσεις και τα στοιχεία γενικά να είναι πανομοιότυπα!
Την πρώτη φορά δοκίμασα μετά από 1 ώρα και έκανα την αγορά. Την δεύτερη φορά δοκίμαζα καθημερινά επί 3 ημέρες μέχρι να τα καταφέρω. Την τρίτη φορά έστειλα μήνυμα στο ebay και μέχρι να μου απαντήσουν είχε φτιάξει το θέμα. Δεν ξέρω τι άλλο να δοκιμάσεις. Ίσως να επικοινωνούσες και με τους δύο...Εδώ και μέρες μου το κάνει αυτό Βασίλη. Ξαναδοκιμάζω με πανομοιότυπα στοιχεία.