Αλλά η διεύθυνση επικοινωνίας του site βγάζει ηλεκτρολογο εγκαταστάσεων....Πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές...
Οπότε κάτι δεν πάει καλά μάλλον...
Αλλά η διεύθυνση επικοινωνίας του site βγάζει ηλεκτρολογο εγκαταστάσεων....Πραγματικά πολύ χαμηλές τιμές...
Ευθύμη, καλορίζικο. Μπορείς να βάλεις και το link;ήρθε σήμερα με το ταχυδρομείο ελεγκτικό laser ευθυγράμμισης κάννης - σκόπευτρου, χωρίς εξτρά χρέωση..
Ευχαριστώ και πολύ ευχαρίστως...Ευθύμη, καλορίζικο. Μπορείς να βάλεις και το link;
Ευχαριστώ. Να είσαι καλά.Ευχαριστώ και πολύ ευχαρίστως...
http://www.ebay.com/itm/Red-Laser-Bore-Sight-12-Gauge-Barrel-Cartridge-Boresighter-for-Shotguns-12ga-MG/262958044922?ssPageName=STRK:MEBIDX:IT&_trksid=p2060353.m2749.l2649
Όντως αν και κινέζικο κάνει ότι υπόσχεται...
π.χ. στην 153 το λειζερ δειχνει όπου και η μπιλια.
στο 43αρι πλαγιο η αριστερη καννη εχει το λειζερ λιγο κατω με το μισο αριστερα της μπιλιας, και η δεξια λιγο κατω και το μισο δεξια της μπιλιας..
Ευθύμη εχω να σου πω κάτι.Επειδή τα περισσσότερα απ αυτά χάνουν ,δηλαδή έχουν μια μικρή απόκλιση προς καποια κατεύθυνση κανε το εξής να το τσεκάρεις.ήρθε σήμερα με το ταχυδρομείο ελεγκτικό laser ευθυγράμμισης κάννης - σκόπευτρου, χωρίς εξτρά χρέωση..
Ευθύμη εχω να σου πω κάτι.Επειδή τα περισσσότερα απ αυτά χάνουν ,δηλαδή έχουν μια μικρή απόκλιση προς καποια κατεύθυνση κανε το εξής να το τσεκάρεις.
Τραβα μια γραμμή με ανεξίτιλο μαρκαδοράκι σε ένα σημείο του φυσιγγίου λειζερ .Βάλτο στο όπλο ,ανοιξε το λέιζερ και σημαδεξε.Πρόσεξε που πέφτει η κουκίδα του λειζερ σε σχέση με την ακίδα του όπλου.
Κανε ξανα το ίδιο γυρίζοντας το λέιζερ ώστε η γραμμή να έχει κανει 1/4 περιστροφή.Ξανδοκίμασε και κοίτα αν το λειζερ πεφτει σε σχεση με την ακίδα όπως και πριν.
Κάνε και άλλες δυο δοκιμές γυριζοντάς το κατα 1/4 κάθε φορά ώστε να ολοκληρώσεις μια πλήρη περιστροφή του φυσιγγίου λειζερ μέσα στην κάνη.
Αν συμπίπτει και τις 4 φορές είναι εντάξει.Στα λεω γιατι εχω παρει δύο και αποκλίνουν και τα δύο προς καποια κατεύθυνση.
Τι πήρες?Μόλις έκανα μια αγορά απο Κίνα ,αξίας 10€.Για να δούμε ........
Μόλις έκανα μια αγορά απο Κίνα ,αξίας 10€.Για να δούμε ........
Τι πήρες?
Μόλις έκανα μια αγορά απο Κίνα ,αξίας 10€.Για να δούμε ........
Φωτογραφία φάσσας!!! .buy.Τι πήρες?
δυναμιτάκια..
Φωτογραφία φάσσας!!! .buy.