Αγορές μέσω Internet

Έτσι την πάτησα και εγώ πρίν κάνα μήνα... Αυτοκόλλητο αξίας 0.70€ παρακαλώ, πλήρωσα Τέλη Εκτελωνισμού 3€... είναι να κουφαθούμε..
Ξέρει κανείς η Ουκρανία στα τελωνεία που πιάνεται... το ebay π.χ. την θεωρεί Ασία...
εγω δεν θα το επαιρνα....θα του ελεγα κρατα το και βαλτο εκει που ξερεις....

Παιδια τι συμβαίνει με το eshop του τραζερα?Αλλα ντι άλλον.Παραγγειλα ενα dispan γιλεκο γρι και πανω καφε σκουρο σε medium και μου έφερε σε πορτοκαλι σε xxl....+οτι η παραγγελία εκανε να ερθει και να εχω κάποια ενημερωση 1 εβδομαδα++ γιαυτο παραγγελνετε μονο τηλεφωνικα απο τον συγκεκριμένο

Παιδια τι συμβαίνει με το eshop του τραζερα?Αλλα ντι άλλον.Παραγγειλα ενα dispan γιλεκο γρι και πανω καφε σκουρο σε medium και μου έφερε σε πορτοκαλι σε xxl....+οτι η παραγγελία εκανε να ερθει και να εχω κάποια ενημερωση 1 εβδομαδα++ γιαυτο παραγγελνετε μονο τηλεφωνικα απο τον συγκεκριμένο
μετα μου λες γιατι αγοραζουμε απο εξω.....

εγω παντως τρια δεματκια κατω των 20 ευρω θα τα περιμενω.....θα το ριξουμε στο φιδισιο κυνηγι φετος...χαχααχααχα
ZzooK6L.jpg

ydwb8xd.jpg

6nYlWF6.jpg

Το μπλουζάκι το έχω τσιμπήσει και γώ, όχι στην ίδια παραλαγή αλλά απλό εκρου. Θα σου πρότεινα να δεις λίγο τα μεγέθη, αν είσαι στο πάνω όριο κάποιας διάστασης ή στις αρχές μιας άλλης, πάρε το μικρότερο. Επίσης τα μανίκια δεν είναι όπως τα δείχνει η φώτο, είναι πιο φαρδιά.

Το μπλουζάκι το έχω τσιμπήσει και γώ, όχι στην ίδια παραλαγή αλλά απλό εκρου. Θα σου πρότεινα να δεις λίγο τα μεγέθη, αν είσαι στο πάνω όριο κάποιας διάστασης ή στις αρχές μιας άλλης, πάρε το μικρότερο. Επίσης τα μανίκια δεν είναι όπως τα δείχνει η φώτο, είναι πιο φαρδιά.
σε ευχαριστω γιωργο....το πηρα σε λιγο μεγαλυτερο νουμερο και αμα ειναι φαρδυ να ειναι καλα η μανα σαν μοδιστρα....

Σήμερα ήρθε με το ταχυδρομείο δερμάτινο κάλυμμα κοντακιού - φυσιγγιοθήκη 6 θέσεων, αξίας 20€ από Ουκρανία, ΧΩΡΙΣ να μπλέξει με τελωνεία και εξτρά χρεώσεις... Μάλλον ήμουν κ...φαρδος..
Δεματα κατω των 22 ευρω δεν εκτελωνιζονται...

Δεματα κατω των 22 ευρω δεν εκτελωνιζονται...
Τα πιο πολλά μικροπράγματα δεν ερχονται σαν δέμα αλλά σαν γράμμα.Ισως η περίπτωση του Εθυμη να είναι τέτοια.
Ευθύμη η παραγγελία σου ήταν σε κουτι η σε μεγάλο φάκελο ;;

Τα πιο πολλά μικροπράγματα δεν ερχονται σαν δέμα αλλά σαν γράμμα.Ισως η περίπτωση του Εθυμη να είναι τέτοια.
Μεγάλο φάκελο, ποτέ δεν μου έχει έρθει κάτι σε κουτί, όλα σε φάκελο.. Ακόμα και εκείνο το καταραμένο αξίας 0,70€ που έφαγε εκτελωνισμό 3€.!

Μεγάλο φάκελο, ποτέ δεν μου έχει έρθει κάτι σε κουτί, όλα σε φάκελο.. Ακόμα και εκείνο το καταραμένο αξίας 0,70€ που έφαγε εκτελωνισμό 3€.!
Ευθυμη δεν εφαγε εκτελωνισμο....απλα τα ελτα γουσταραν να σε χρεωσουν τρια ευρω μεταφορικα....οτι να ναι....

Πατριδα κανε παραγγελία ενα ανακοντα....θα σου ερθει σε μικρό φακελο και απο πισω θα σου φορεσουν και 33 ευρω εξτραδακια ετσι γιατι γουσταρουμε σαν ελλαδα με ολα τα σαπακια που μας κυβερνανε...

Πατριδα κανε παραγγελία ενα ανακοντα....θα σου ερθει σε μικρό φακελο και απο πισω θα σου φορεσουν και 33 ευρω εξτραδακια ετσι γιατι γουσταρουμε σαν ελλαδα με ολα τα σαπακια που μας κυβερνανε...
Διευκρινίζω οτι αυτό που εγραψα δεν αφορά πραγματα απο Αμερική αλλά απο Κίνα καο αλες χώρες εκτός Ε.Ε φυσικά.

Διευκρινίζω οτι αυτό που εγραψα δεν αφορά πραγματα απο Αμερική αλλά απο Κίνα καο αλες χώρες εκτός Ε.Ε φυσικά.
Ο εκτελωνιστης που μιλησα μου ειπε οτι το κακο εγινε με την κινα και τις παραγγελίες τηλεφώνων παρα απο τις παραγγελιες απο αμερικη...

Παπαρηδες :mad::mad::mad::mad:

Εχουνε λεει περισσοτερο προσωπικο. Σιγα μην εχουν προσλαβει και υπαλληλους. Απλα βρηκαν ενα ωραιο τροπο να σταματανε οτιδηποτε μπαινει και να χρεωνουνε ολους οτι τους κατεβει. Στανταρακι παντως πιστευω οτι ειναι δακτυλος εισαγωγεων απο πισω.

Back