Αγορές μέσω Internet

Έχει ψωνίσει κανείς από εδώ.? https://www.vidaxl.gr/t/901/about-vidaxl
Απ'ότι κατάλαβα είναι διεθνής επιχείρηση με έδρα την Ολλανδία, και στέλνει παντού Ευρώπη. Τονίζει επίσης ότι Η παράδοση είναι δωρεάν σε 10 μέρες εντός της Ηπειρωτικής Ελλάδας.
Δεν έχει αντικαταβολή, μόνο paypal και κάρτες. Έχει προσφορά κύριοι οπλοβαστούς 3 θέσεων στα 134€, και 5 θέσεων στα 143€...! https://www.vidaxl.gr/e/8718475902706/oplokivotio-asfaleias-me-ntoylapaki-thiki-gia-5-opla
Όπου και να είδα Ελλάδα, πουθενά τέτοιες τιμές. Λέτε να έχει κάνα πρόσθετο "φιστίκι" με τελωνεία κτλ.?

Έχει ψωνίσει κανείς από εδώ.? https://www.vidaxl.gr/t/901/about-vidaxl
Απ'ότι κατάλαβα είναι διεθνής επιχείρηση με έδρα την Ολλανδία, και στέλνει παντού Ευρώπη. Τονίζει επίσης ότι Η παράδοση είναι δωρεάν σε 10 μέρες εντός της Ηπειρωτικής Ελλάδας.
Δεν έχει αντικαταβολή, μόνο paypal και κάρτες. Έχει προσφορά κύριοι οπλοβαστούς 3 θέσεων στα 134€, και 5 θέσεων στα 143€...! https://www.vidaxl.gr/e/8718475902706/oplokivotio-asfaleias-me-ntoylapaki-thiki-gia-5-opla
Όπου και να είδα Ελλάδα, πουθενά τέτοιες τιμές. Λέτε να έχει κάνα πρόσθετο "φιστίκι" με τελωνεία κτλ.?

Ο οπλοβαστός ήρθε μέσα σε μία βδομάδα από Ολλανδία.. Το ξανατονίζω... Ολλανδία.!
Χωρίς πρόσθετους φόρους κτλ, καθως η τιμη πληρωμής(paypal) ήταν με φπα.
Το καταστημα αψογο,mail οτι εγινε η παραγγελια, ποτε σταλθηκε tracking code κτλ.
Το προιον, οπως στις φωτο...
Μονημου παρατηρηση ειναι οτι οριακα χωραει μακρυκανα οπλα, καθω το μεγιστο υψος ειναι 124cm... Εγω την 153 που ειναι 125cm πρεπει να την βαλω γωνιακα για να χωρεσει... Συμπερασμα... οπλοβαστος 5 θεσεων χωραει 3 οπλα δεμενα... λυμενα ειναι πιο ανετα τα πραματα.

Ο οπλοβαστός ήρθε μέσα σε μία βδομάδα από Ολλανδία.. Το ξανατονίζω... Ολλανδία.!
Το καταστημα αψογο,mail οτι εγινε η παραγγελια, ποτε σταλθηκε tracking code κτλ.
Μονημου παρατηρηση ειναι οτι οριακα χωραει μακρυκανα οπλα, καθω το μεγιστο υψος ειναι 124cm... Εγω την 153 που ειναι 125cm πρεπει να την βαλω γωνιακα για να χωρεσει... Συμπερασμα... οπλοβαστος 5 θεσεων χωραει 3 οπλα δεμενα... λυμενα ειναι πιο ανετα τα πραματα.
Καλορίζικος Ευθύμη! .well done.

Καλορίζικος και πάντα γεμάτος ....

Ο οπλοβαστός ήρθε μέσα σε μία βδομάδα από Ολλανδία.
Καλορίζικος!
Θέλετε να μας δώσετε μερικές πληροφορίες για την παραλαβή; Λόγω του αυξημένου όγκου; Ήρθε στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας ή κάπου αλλού;

Καλορίζικος!
Θέλετε να μας δώσετε μερικές πληροφορίες για την παραλαβή; Λόγω του αυξημένου όγκου; Ήρθε στα ΕΛΤΑ της περιοχής σας ή κάπου αλλού;
Σας ευχαριστώ παιδιά.
Θεώρησα ότι και πρακτικά αλλά και νομικά έχω το κεφάλι μου ήσυχο όσο αναφορά τη φύλαξη.
Φίλε Altair Lusso(με συγχωρείς, δεν ξέρω το μικρό σου), η εταιρία αναφέρει ότι σε ηπειρωτική Ευρώπη(όχι νησιά) φτάνει σε 10 μέρες. Σου δείνει και tracking code για να βλέπεις την πορεία του. Αναφορικά ηταν ότι πιο γρήγορο έχω δει. Τεταρτη 6/9 παράγγειλα, το ίδιο απόγευμα έφειγε.! Πεμπτη 7/9 Αυστρια.! Παρ.8/9 Βουδαπέστη-Ουγγαρία.! Δευτερα 11/9 Σοφια-Βουλγαρια.! Τριτη 12/9 Θεσσαλονικη. Τεταρτη πρωι έχω σημειωμα απο ACS να παω να παραλλαβω στο κοντινοτερο στη διευθυνση μου καταστημα. Μεταφορα ΔΩΡΕΑΝ. Τελωνειο ΜΗΔΕΝ.

Καλησπερα παιδια...παρηγειλα απο ebay.com (Αμερικης) ενα ρολοι casio, 88 ευρω...αν και το μετανιωσα,γιατι ξερω οτι θα πληρωνα και ενα 20/30 ευρω(USPS) για εκτελονισμο,
Τελικα, ολα καλα....ειχε δηλωθει αξια 16$, και δεν πληρωσα μία....yelling.
http://www.ebay.com/itm/Casio-Altimeter-Thermometer-Compass-Altimeter-100M-WR-Watch-SGW-1000-2B-New/382209461850?_trkparms=aid=222007&algo=SIM.MBE&ao=1&asc=46086&meid=f7a77ecb01924fe99da998aa0be00f9a&pid=100011&rk=3&rkt=12&sd=192194051910&_trksid=p2047675.c100011.m1850#shpCntId
Εδω εχει απο 150 ευρω,(skrutz) και πανω....

Παρόλο που ενεπλάκη ιδιωτική εταιρία, δεν υπήρχαν εξτρα χρεώσεις, πολύ καλό.
Γιώργος.
Χάρηκα φίλε Γιώργο.
Υποθέτω ότι είναι της νοοτροπίας, "έμπλεξα τρίτη εταιρία χωρίς να σε ενημερώσω, αναλαμβάνω εγώ το φιστίκι".

Πριν 2-3 μερες ειδα ενα ενημερωτικο του Beretta e-store και αγορασα ενα τσοκακι Modified για το οπλο μου. Ηταν 20% φτηνοτερο, συν τσαμπα μεταφορικα, οποτε βγηκε στα 47 ευρω συνολο. Τριτη το αγορασα, Πεμπτη πρωι ηταν Ηρακλειο. Δυστυχως ομως επεσα σε ΣΚ οποτε μαλλον παραλαμβανω απο Δευτερα. Φιλος απο Αθηνα που παραγγειλε επισης, νομιζω οτι το ειχε την επομενη

Καλησπερα παιδια...παρηγειλα απο ebay.com (Αμερικης) ενα ρολοι casio, 88 ευρω...αν και το μετανιωσα,γιατι ξερω οτι θα πληρωνα και ενα 20/30 ευρω(USPS) για εκτελονισμο,
Τελικα, ολα καλα....ειχε δηλωθει αξια 16$, και δεν πληρωσα μία....yelling.
http://www.ebay.com/itm/Casio-Altimeter-Thermometer-Compass-Altimeter-100M-WR-Watch-SGW-1000-2B-New/382209461850?_trkparms=aid=222007&algo=SIM.MBE&ao=1&asc=46086&meid=f7a77ecb01924fe99da998aa0be00f9a&pid=100011&rk=3&rkt=12&sd=192194051910&_trksid=p2047675.c100011.m1850#shpCntId
Εδω εχει απο 150 ευρω,(skrutz) και πανω....
Καλησπερα..επειδη ψαχνομαι για g shock τωρα τελευταια, τ ρολοι που διάλεξες ειναι μια τιμια πιστευω εναλλακτική...triple sensor σε g-shock ξεκιναει απο 380€ στην ελλαδα! Οποτε 88€ για "παρομοιο" μια χαρα ειναι. Με το που ειδα την τιμη ψηθηκα αλλα οταν εκανα κλικ στο λινκ που έδωσες, παρατηρησα οτι τα κουμπια ειναι πλαστικα (πολυμερες)..εχω την εντυπωση οτι τα ρολογια αυτα μετα απο καποιο καιρο χρησης σε αλμυρο νερο διαβρώνονται με αποτελεσμα να μην ειναι πλεον στεγανα. Ελπιζω βεβαια αυτο να ειναι παραμύθι και να το ευχαριστηθεις! Θα ηθελα να μας κανεις εδω ενα feedback μετα απο λιγο καιρο αν μπορεις να σχηματισω μια αποψη, γτ απο λεφτα ειναι πολυ value for money που λενε

Στεφανε,σιγουρα,αλλη ανθεκτικοτητα θα εχουν τα μεταλικα κουμπια...δυστυχως, δεν μου αρεσει η θαλασσα...μου αρεσει μονο να την βλεπω, και να πινω καφε, και κανα κρασακι.sarcastic..sarcastic. αλλα μπορει οι τιμες απο Αμερικη να ειναι δελεαστικες, αλλα παντα εχεις τον φοβο του τελωνειου...Εαν ειναι με USPS μπηκα στο site τηε Ελτα, και εδα οτι για δεμα μεχρι 150 ευρω η χρεβση ειναι καπου 15 ευρω+ κατι ακομα...νομιζω+5 ευρω...κατι τετοιο...το δικο μου ειχε χρεωση 16$ επανω, και δεν πληρωσα...βεβαι ειναι και κατα ποσο θα τυχειις σε καλη...μερα τον εκαστωτε ελτελωνιστη, η ποσο θα το κοστολογισει αυτος...εαν αυτο που ψαχνεις εχει διαφορα που καλυβει τα 20,ή 30 εστω(ειναι τοσα? βεβαιωσου πρωτα) του εκτελονισμου(εχει διαφορα το courier με το ταχυδρομειο) τοτε πραξε οπως νομιζεις...

Απλά για ενημέρωση κι εγώ παρέλαβα ένα δέμα από Κίνα μέσω e-bay μικρής αξίας και συγκεκριμένα 13 € και όλα όπως παλιά.Καμία επιπλέον χρέωση.
Απ Ευρώπη είπαμε δεν υπάρχει λόγος ουτε να το συζητάμε.Πριν από μέρες παρέλαβα πακέτο με φωτογ.μηχανή ,φακό κλπ και όλα εντάξει όπως αναμενόταν άλλωστε .

Back