Πήρα τηλ. Στο κατάστημα, η κοπέλα μου είπε πως δεν ξέρει το λόγο και πρέπει να μιλήσω με το Skroutz, ο Σκρουτζ στο τηλέφωνο έχει αυτοματοποιημένο μύνημα και δεν μπορείς να μιλήσεις τηλεφωνικά μαζί με κάποιον...
Γενικά προτιμώ να ψωνίζω απ το ίδιο το μαχαζι και όχι διαδικτυακά και κυρίως να μπορώ να μιλήσω με κάποιο στην πράξη που να έχει όντως κάτι να πει!
Ο μόνος λόγος πού τα παραγγειλα ειναι ότι είχα τα Aigle Artemis 2 High gtx από το 2017, σε απαιτητικό κυνήγι πέρδικας σε πέτρα και σε αγκάθια ,χωρίς να με προδώσουν, μόνο τη αδιαβροχοποιηση έχασαν στη 3η σεζόν, αλλά χωρίς καμία απολύτως περιποίηση, ούτε σπρέι, ούτε λίπος, ούτε προσοχή πού θα στεγνώσουν.
Το πρόβλημα είναι πως δεν τα βρίσκω,δεν ξέρω αν βγαίνουν ποια.(Τα είχα πάρει απ' τον Καλκατζακο τότε).
Δεν πιστεύω ότι μπορώ να ξαναβρώ αρβυλο πού με τέτοια χρήση θα βγάλει 7 σεζόν (γιατί την φετινή την βγάζουν άνετα, απλά πέρασα από κάτι νερά την προηγούμενη Κυριακή και τα κουβαλούσα βρεγμένα όλη τη μέρα). Με τα δεδομένα μου Μαξ ένα αρβυλο να βγάλει 3 σεζόν, με όσους έχω μιλήσει ή κυνηγήσει.