Αγορές μέσω Internet

Συμφωνώ για την περίπτωση που κάποιος κυνηγάει πέρδικα.
Οχι μονο Γιωργο.
Την προηγουμενη εβδομαδα μου επεσε μια φασσα σε ενα λακο με μεγαλη κλιση, κατεβαινα με χερια ποδια.
Καλυμενο ολο το εδαφος απο στρωμα φυλλων βελανιδιας, μετα απο καταιγιδα.
Εκει φιλε το εκτιμησα το παπουτσι. Εχω αγορασει κ παπουτσια των 100-120ε.
Αυτα που εχουν 300 (meindl, lowa κλπ) ειναι αλλη κατηγορια.

Οχι μονο Γιωργο.
Την προηγουμενη εβδομαδα μου επεσε μια φασσα σε ενα λακο με μεγαλη κλιση, κατεβαινα με χερια ποδια.
Καλυμενο ολο το εδαφος απο στρωμα φυλλων βελανιδιας, μετα απο καταιγιδα.
Εκει φιλε το εκτιμησα το παπουτσι. Εχω αγορασει κ παπουτσια των 100-120ε.
Αυτα που εχουν 300 (meindl, lowa κλπ) ειναι αλλη κατηγορια.
Συμφωνώ Σπύρο.

Εκανα μια αγορα απο τον Τσιανίκα (Πάτρα) καθως τα ειχα δοκιμασει απο φιλο στο σκοπευτήριο και μου αρεσαν σαν αίσθηση όρασης & χρήσης, αλλα κ χρώματος....
Ο Μοβ φακός θα ελεγα, πως τερειαζει σε ποιο πολλά φόντο στη χρήση σκοπευτηρίου...

Screenshot_20250121-204913_Gallery.jpg20250121_204701.jpg

Εκανα μια αγορα απο τον Τσιανίκα (Πάτρα) καθως τα ειχα δοκιμασει απο φιλο στο σκοπευτήριο και μου αρεσαν σαν αίσθηση όρασης & χρήσης, αλλα κ χρώματος....
Ο Μοβ φακός θα ελεγα, πως τερειαζει σε ποιο πολλά φόντο στη χρήση σκοπευτηρίου...

View attachment 95258View attachment 95259
Και Μύκονο το καλοκαίρι... 🤣🤣🤣🤣

Καλορίζικα Κωστάρα!!!

Με δύο ενστάσεις. Πρώτον, το μωβ χρώμα, σκοτώνοντας το φόντο, επηρεάζει και την αίσθηση βάθους πεδίου, πράγμα ανεπιθύμητο στα αγωνίσματα του Σπόρτινγκ και δεύτερον, κάποια πιάτα που δείχνουν την μαύρη κάτω πλευρά τους γίνονται πρακτικά αόρατα υπό κάποιες γωνίες με ήλιο.

Last edited:
Με δύο ενστάσεις. Πρώτον, σκοτώνοντας το φόντο, επηρεάζει και την αίσθηση βάθους πεδίου, πράγμα ανεπιθύμητο στα αγωνίσματα του Σπόρτινγκ και δεύτερον, κάποια πιάτα που δείχνουν την μαύρη κάτω πλευρά τους γίνονται πρακτικά αόρατα υπό κάποιες γωνίες με ήλιο.
ο νεος ειναι ωραιος μα ο παλιος ειναι αλλιωςςςς,,κατι ξερη ο παλιοςςςςς ;) ;) ;) στο τελος θα τα βαλη στην μυκονοοοο:cool::cool:

. Πρώτον, σκοτώνοντας το φόντο, επηρεάζει και την αίσθηση βάθους πεδίου, πράγμα ανεπιθύμητο στα αγωνίσματα του Σπόρτινγκ και δεύτερον, κάποια πιάτα που δείχνουν την μαύρη κάτω πλευρά τους γίνονται πρακτικά αόρατα υπό κάποιες γωνίες με ήλιο.
Θεωρω, πως σχεδον κοντα στις ιδιες μοιρες του ηλιου, τιποτα δε φενεται καθαρα.....εντομεταξυ, ΜΟΒ δεν ειχα κ γι'αυτο τα επελεξα...αν παω για προπονηση στην Πατρα, θα εχω καλυτερη αποψη, στο φοντο εκεινο.

.my man. Το ίδιο χρώμα σε σκαρπίνι το έχει ;
.big smile.

View attachment 95259
Με υγεία Κωστή!

Ετσι.
Στον αγώνα την Κυριακή αν ρίξεις να βάλεις αυτά που βάζεις συνηθως.
Καπως ετσι το σκεφτομαι Αργύρη, διοτι ειναι πολυ φωτεινο το φόντο της Πάτρας και ειναι και κόντρα ήλιο....σε προπονησεις, με εχουν βολεψει ΠΟΛΥ τα καφέ και τα κόκκινα η αληθεια είναι....κυρίως το καφέ, οσο παραξενο κι αν φενεται......θα τα πούμε απο κοντά;;;

Back