gvp9000
Banned
Winchester σπαγγέτιFederal?
Winchester σπαγγέτιFederal?
Το Ιταλικό είναι?Winchester σπαγγέτι
αυτα ειναι που εχουν 415μ/δ ? απο οτι φαινεται ειναι ανεπαρκης η ταχυτητα γι'αυτο "ψαχνουμε" στα δικα μας τα 440-460 μ/δ , και εχει και μαλακα βολια απ' οτι φαινεταιWinchester σπαγγέτι
Ουτε 415μ/δ δεν ειχε.....Με τετοια ''κατασταση'' στα βολια ουτε 300μ/δ δεν ειχε....αυτα ειναι που εχουν 415μ/δ ? απο οτι φαινεται ειναι ανεπαρκης η ταχυτητα γι'αυτο "ψαχνουμε" στα δικα μας τα 440-460 μ/δ , και εχει και μαλακα βολια απ' οτι φαινεται
Ναι τα ιταλικά.Το Ιταλικό είναι?
Πάλι ψεματάκια θες;Ναι τα ιταλικά.
Τα άλλα 4 εισχώρησαν.
Μόλις κοπεί το γουρούνι θα δω αν πέρασαν απέναντι.
Επειδή δεν το πίστευα ρώτησα και έναν φίλο για την απόσταση.
Λιγότερη από 35 είπε ... Αλλά κρατήστε το 35.
Κι ομως Γιανναρα το καθε κυνηγι/θηραμα εχει την γοητεια του... Μου χει λειψει το περπατητο!Μετά από τόσο γουρούνι θα μπαίνουν οι τσίχλες και θα λες σιγά μην χαλάω φυσίγγια στα τσιροπούλια .
Κάτσε να μπει ο Νοέμβρης και θα τα κάνουμε πάλι τα χιλιομετράκια μας.Κι ομως Γιανναρα το καθε κυνηγι/θηραμα εχει την γοητεια του... Μου χει λειψει το περπατητο!
Έχει και το κατάλληλο t-shirt φέτος ο Στέφανος.Κάτσε να μπει ο Νοέμβρης και θα τα κάνουμε πάλι τα χιλιομετράκια μας.
Επρεπε να παρω και 1 φουτερακι, γιατι βλεπω φερνουν γουρι....Έχει και το κατάλληλο t-shirt φέτος ο Στέφανος.
Λίγο άντεξεΑντεξε για λιγο και πηγε και επεσε 60 μετρα παρακατω ..η καρδια ειχε παρει δυο μπαλες μεσα..
Δεν ήθελε να σε βάλει σε έξοδαΤρεις σφαίρες του έριξα του κάπρου 2 RIO και 1 B&P όλα 9βολα στα 20μ (η πρώτη λαιμό, η δεύτερη στήθος και η τρίτη στο πίσω πόδι) και έπεσε μετα απο 30μ μέσα σε μια καλαμιά
με 3 σφαιρες φιλε βαγκελη θα πεταξης πωλη μαυριζμενω κρεαςςςς,,παντως μπραβωσουυυυΤρεις σφαίρες του έριξα του κάπρου 2 RIO και 1 B&P όλα 9βολα στα 20μ (η πρώτη λαιμό, η δεύτερη στήθος και η τρίτη στο πίσω πόδι) και έπεσε μετα απο 30μ μέσα σε μια καλαμιά
Αμολα ειμαι ετοιμος...Κ@βλάκια είστε έτοιμοι ;;;;
Να αμολήσω ;;;