κατευθειαν στην ´τρουφά´ πηγε ο πουστης
Εχει πολυ καλη όσφρηση ο αγριοχοιρος...Κα
κατευθειαν στην ´τρουφά´ πηγε ο πουστης
Άμα μύριζε και ψαρίλα της αλληνής, μπορούσε κι αλλιώς;Εχει πολυ καλη όσφρηση ο αγριοχοιρος...
......Και τώρα με την ζέστη........
Σε λίγο θα πίνουν κ φρεντοτσινο στις ξαπλώστρες
Εσεις οι κακοί κυνηγοί φταίτε ρε!Σε λίγο θα πίνουν κ φρεντοτσινο στις ξαπλώστρες
Καλά ντε,μη βαράς,δεν ξανατφικαου Βίλανίδιαωωωωωχοοοουυυυυπρου'ι" πρου'ι' κισιΕσεις οι κακοί κυνηγοί φταίτε ρε!
που τουφεκάτε τα βελανίδια τους και δεν έχουν να φάνε τα καημένα τα σπάνια και απειλούμενα και ψάχνουν παντού για φαί
Είπαμε να κάνουμε ένα παλιό-ρεπορτάζ δεν θα μας βάλεις να κόψουμε και ντορό να δούμε από που ήρθανεΕπρόκειτο για δύο αγριογούρουνα, τα οποία μπήκαν στην πόλη -άγνωστο από που- και περιφέρονταν στη συνοικία των νέων Εργατικών Κατοικιών δίπλα στο Γυμνάσιο.
Άγνωστο από που !!!!!
Μιλάμε για χαζομάρα τώρα όχι μαλακίες !!!!!!
τα έκοψαΕίπαμε να κάνουμε ένα παλιό-ρεπορτάζ δεν θα μας βάλεις να κόψουμε και ντορό να δούμε από που ήρθανε
αααααααααααααααααααααααααχαχαχαχαχαχαχαΕίπαμε να κάνουμε ένα παλιό-ρεπορτάζ δεν θα μας βάλεις να κόψουμε και ντορό να δούμε από που ήρθανε
δυστηχως δεν ειναι η πρωτη ,και πολλοι πανω και σε μηχανακια ,ο ξαδερφος στο μηχανακι τι γλυτωσε πριν 4 χρονια με σπασμενο χερι ποδι και πλευρα.Νομίζω οι πρώτοι στη χώρα μας ε; Και σίγουρα θα ακολουθήσουν και άλλοι....
https://www.google.com/url?sa=t&sou...BKAB6BAgOEAI&usg=AOvVaw1luFsJmLVBNk-H-d46ViF8
Όχι, για νεκρούς μιλούσα. Δεν έχω ακούσει ξανά για νεκρό...δυστηχως δεν ειναι η πρωτη ,και πολλοι πανω και σε μηχανακια ,ο ξαδερφος στο μηχανακι τι γλυτωσε πριν 4 χρονια με σπασμενο χερι ποδι και πλευρα.
περσι στο καναλακι [πρεβεζας]με το μηχανακι πεθανε ενας ανθρωπος πεταχτηκε ξαφνικα μπροστα του και κατεληξε δεν τον προλαβαν.Όχι, για νεκρούς μιλούσα. Δεν έχω ακούσει ξανά για νεκρό...