Εσένα αν σε πάρει γραμμή η πολύχρωμη εξουσία δεν το γλυτώνεις το κάγκελο όπως παςΆμα βγάλουμε βρώμα ότι η κατανάλωση αγριοχοιρου κατεβάζει βυζιά στα πουστρακια θα εξαφανιστεί το είδος.
Καρέλια να φέρνεις.Εσένα αν σε πάρει γραμμή η πολύχρωμη εξουσία δεν το γλυτώνεις το κάγκελο όπως πας
Εγώ θα είμαι δύο τρία κελιά παρακάτω πώς να στα φέρνω;Καρε
Καρέλια να φέρνεις.
Που είσαι? Ο Σταθόπουλος σε ψάχνει!Καρέλια να φέρνεις.
Ο ιμιτασιόν ο γνήσιος δεν ζυγώνει εδώ κάποιον θα φοβάται φαίνεταιΠου είσαι? Ο Σταθόπουλος σε ψάχνει!
Εννοείτε ο ιμιτασιον και εσένα σε ψάχνει!Ο ιμιτασιόν ο γνήσιος δεν ζυγώνει εδώ κάποιον θα φοβάται φαίνεται
Εγώ έδωσα έδωσαΕ
Εννοείτε ο ιμιτασιον και εσένα σε ψάχνει!
Το έχω δει με τα μάτια μου. Λες και τριβεις την κολώνα με ένα γιγάντιο ντουκοχαρτο!!!
Δεν είδες που τις κάνουν σαν την ξύστρα το μολύβιΠέφτουν από μόνες τους οι κολώνες
η αφου τις πλανιάρουν για τα καλά παιρνουν φόρα κ πεφτουν πανω τους?
Από τον αέρα πεφτουν. Άμα δεις φωτο θα καταλαβεις!Πέφτουν από μόνες τους οι κολώνες
Λίγο ακόμα αν τις δουλέψουν πέφτουν χαλαρά μετά.....Πέφτουν από μόνες τους οι κολώνες
Ας τις ντυνουν με λαμαρινα λεπτη 1μιση μετρο αλλιως δεν θα προλαβαινουν να αλλαζουν πασαλλουςΛίγο ακόμα αν τις δουλέψουν πέφτουν χαλαρά μετά.....
Αυτό κάνουνΑς τις ντυνουν με λαμαρινα λεπτη 1μιση μετρο αλλιως δεν θα προλαβαινουν να αλλαζουν πασαλλους
Περαν του κινδυνου τους συμφερει και οικονομικα
Χρυσανθε έχετε Ρομά στην Κύπρο; Αλήθεια ρωτάω δεν το γνωρίζω. Εδώ αφαιρούν τις μπάρες ανάσχεσης αυτοκινήτων και τα καπάκια από τα φρεάτια φίλε. Η λαμαρίνα δεν θα μείνει ούτε μια βδομάδα έτσι και το πάρουν είδηση.Ας τ
Ας τις ντυνουν με λαμαρινα λεπτη 1μιση μετρο αλλιως δεν θα προλαβαινουν να αλλαζουν πασαλλους
Περαν του κινδυνου τους συμφερει και οικονομικα
Αν δεν έχετε να σας στείλουμεΧρυσανθε έχετε Ρομά στην Κύπρο; Αλήθεια ρωτάω δεν το γνωρίζω. Εδώ αφαιρούν τις μπάρες ανάσχεσης αυτοκινήτων και τα καπάκια από τα φρεάτια φίλε. Η λαμαρίνα δεν θα μείνει ούτε μια βδομάδα έτσι και το πάρουν είδηση.