Ακτινίδιο......Καμια κλασηκη σηνταγη εχουμε να βγενη μαλακο το κρεας???
Ακτινίδιο......Καμια κλασηκη σηνταγη εχουμε να βγενη μαλακο το κρεας???
Ναι. Βράσε το 5-6 ώρες!Καμια κλασηκη σηνταγη εχουμε να βγενη μαλακο το κρεας???
Το δειχνεις φωτογραφια του ΚουληΚαμια κλασηκη σηνταγη εχουμε να βγενη μαλακο το κρεας???
περιγραφη για προβατινα μου ακουγεται αυτοNext time... το υπόλοιπο είναι μπριζόλα και θα πάει κάρβουνο με οοοοοολο το λίπος!!!!
φτανει ρε σεις βραδιατικα...............Μαγείρεμα στιφάδο με κρεμμύδι....και ότι άλλο θες..View attachment 54902View attachment 54903
Ξυλοφουρνος is the answerΚαμια κλασηκη σηνταγη εχουμε να βγενη μαλακο το κρεας???
Ναι, κόψτο κιμά και κάντο μπιφτέκια.Καμια κλασηκη σηνταγη εχουμε να βγενη μαλακο το κρεας???
Τελικά δεν μας είπες πως βγήκε; μαλακό ή ...Next time... το υπόλοιπο είναι μπριζόλα και θα πάει κάρβουνο με οοοοοολο το λίπος!!!!
Λιγούρες?Τελικά δεν μας είπες πως βγήκε; μαλακό ή ...
Μια χαρά βγήκε. Μικρό ζώο ήταν και πολύ νόστιμο!Τελικά δεν μας είπες πως βγήκε; μαλακό ή ...
Μπα έτρωγα τις μπάμιες σκέτες ...Λιγούρες?
Τυχερέ...Μπα έτρωγα τις μπάμιες σκέτες ...
Τα εντόσθια στον ΚαιάδαΣτο γδαρσιμο ,τεμαχισμό τι κρατάς για βρώση και τι δεν κάνει από εντόσθια κεφάλι ,έχει γραφτεί κάτι παρόμοιο η κάποιο βίντεο;
Συκώτι και καρδιά που έχω φάει καλά ήταν.Στο γδαρσιμο ,τεμαχισμό τι κρατάς για βρώση και τι δεν κάνει από εντόσθια κεφάλι ,έχει γραφτεί κάτι παρόμοιο η κάποιο βίντεο;
Ίσως παίζει ρόλο η ηλικία -μεγεθος του ζώου.Συκώτι και καρδιά που έχω φάει καλά ήταν.
Από 50-60 κιλά ζώα ήταν. Τα είχαν κόψει σε πολύ λεπτές φέτες , έριξαν στο τηγάνι και τα έσβησαν με μπόλικο χυμό λεμόνι. Ηταν πολύ καλός μεζές!Ίσως παίζει ρόλο η ηλικία -μεγεθος του ζώου.