Επειδή υπάρχει έλλειψη χρόνου δεν θα απαντήσω με π.μ. σε όλους τους φίλους, θα προσπαθήσω να πω 2-3 πραγματάκια εδώ! μην μου θυμώσετε που δεν απαντώ προσωπικά!!!
Κατ' αρχήν σας ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη και την αποδοχή της πρόσκλησης!
Με εξέπληξε τόσο το πλήθος των φίλων που ανταποκρίθηκαν όσο και το γεγονός ότι στην συντριπτική πλειοψηφία πρόκειται για κυνηγούς από κλασικούς γουρουνότοπους της επαρχίας και νέους στο κυνήγι! επίσης σχεδόν όλοι ενδιαφέρονται να έρθουν αυθημερόν και πολλοί είναι νεα μέλη του hl ή μέλη που δεν συμμετέχουν στις συζητήσεις!
Ανέμενα φίλους από το κέντρο και με κάποια εμπειρία αν όχι στον λαγό έστω στη φέρμα! που θα ήθελαν να κυνηγήσουν ΣΚ αφού θα μπουν που θα μπουν στα έξοδα.
Με ένα κυνήγι τι θα καταλάβουν και τι θα πρωτομάθουν;
να ξεκαθαρίσω σαν φίλος ορισμένα πράγματα:
1ον την άποψή μου για άπειρους γουρουνο - κυνηγούς την έχω γράψει εν ολίγοις:
https://www.hunterslife.gr/forums/threads/Δράμια-Μονόβολα.336/post-657695
Νέος κι άπειρος + ενθουσιασμός + κυνήγι γουρουνιού +μνήμες φαρ ουεστ =
Φίλε μου αν θέλεις να ακούσεις την συμβουλή μου, άσε το γουρούνι και τα δράμια - μονόβολα και ξεκίνα με τσίχλες με 9αρακια, μάθε το όπλο σου, επισκέψου σκοπευτήρια, επένδυσε σε μαθήματα σε δάσκαλο σκοποβολής και μετά αφού μάθεις καλά να χειρίζεσαι με ασφάλεια το όπλο πας στα γουρούνια......
2ον όταν φέρνω κάποιον φίλο στην παρέα, καθίσταμαι τρόπον τινά "υπεύθυνος" για αυτόν, απέναντι στην παρέα. Συνεπώς αντιλαμβάνεστε ότι πρέπει κάπως να ψάξω το "ποιόν" του για να μην εκτεθώ, αν ο άλλος δεν συμμετέχει στις συζητήσεις του φόρουμ πως θα καταλάβω τι "καπνό φουμάρει;"
3ον εκτός από εμού και του αρχηγού της παρέας υπάρχουν και άλλα μέλη και πρέπει να λαμβάνονται υπόψιν και μου τέθηκαν και ζητήματα τα οποία δεν τα είχα υπόψη.
4ον επειδή υπάρχουν πολλοί ενδιαφερόμενοι πρέπει να γίνει δυστυχώς κάποια επιλογή. Δεν μπορούμε να εξυπηρετήσουμε διψήφιο αριθμό φίλων όπως καταλαβενετε! Με βάση την λογική του να δοθεί ευκαιρία σε κάποιους φίλους να βιώσουν το γουρουνοκυνήγι, θα προτιμηθούν φίλοι από μακρινές περιοχές και όχι κοντινές. Φίλοι από Μακεδονία προφανώς έχουν μεγαλύτερες πιθανότητες να πάνε για γουρούνια στον τόπο τους.
5ον νέοι κυνηγοί που θέλουν σώνει και καλά να βιώσουν το γουρουνοκυνήγι μπορούν να έρθουν κατ' εξαίρεση ΑΟΠΛΟΙ - ΧΩΡΙΣ ΟΠΛΟ.
Θα τους πάρω στο καρτέρι μου και στις μη κυνηγετικές φάσεις θα κάνουμε μαμπέτι.....
6ον εξακολουθούν να ισχύουν οι απαιτήσεις που είπα, συν εγγραφή στο H.L. πάνω από έτος και συμμετοχή στο φόρουμ
7ον μπορούν να φέρουν 1-2 σκύλους υπό όρους τους οποίους θα συζητήσουμε ιδιωτικά, θα προτιμούσαμε όμως χωρίς σκύλους.....