Εμ δωστους κανα φυσιγγακιΔεν πεφταν σημερα αυτο ειναι το προβλημα αν και εγω δεν ερηξα σε κανενα οι παρεα εριχνε ατ αλλα δεν πεφταν !!! Το μεγαλο εφαγε 2 μολυβια και 4 ατ 6 βολα μαγκνουμ !!
Εμ δωστους κανα φυσιγγακιΔεν πεφταν σημερα αυτο ειναι το προβλημα αν και εγω δεν ερηξα σε κανενα οι παρεα εριχνε ατ αλλα δεν πεφταν !!! Το μεγαλο εφαγε 2 μολυβια και 4 ατ 6 βολα μαγκνουμ !!
Να μας φτιάξει κανένας μάγειρας από δω κανένα φυσιγγι σούπερ μάγκνουμ 10βολο 9,5 η 12βολο 9,1 με επιχαλκωμενα,μπαφερ και ταχύτητα το λιγότερο 420 μπας και σωθούμε γιατί τα βλέπω στον ύπνο να φεύγουν τφεκσμενα τα σκαντζογουρουνα.....Εμ δωστους κανα φυσιγγακι
Δεν χρειαζεσαι σουπερ μαγκνουμ και με 6 βολο 9,1 κανεις πολυ καλη δουλεια με αρχικες 440-450 μ/δΝα μας φτιάξει κανένας μάγειρας από δω κανένα φυσιγγι σούπερ μάγκνουμ 10βολο 9,5 η 12βολο 9,1 με επιχαλκωμενα,μπαφερ και ταχύτητα το λιγότερο 420 μπας και σωθούμε γιατί τα βλέπω στον ύπνο να φεύγουν τφεκσμενα τα σκαντζογουρουνα.....
με 12 Φ9,1 κάνεις ακόμα καλύτερη δουλειά κι ας έχει χαμηλές αρχικέςΔεν χρειαζεσαι σουπερ μαγκνουμ και με 6 βολο 9,1 κανεις πολυ καλη δουλεια με αρχικες 440-450 μ/δ
Εμ δεν έχει....άμα είχε θα εριχναμε 12 Φ9,1 κάνεις ακόμα καλύτερη δουλειά κι ας έχει χαμηλές αρχικές
όποιος πρωτο κατασκευάσει θα κονομήσειΕμ δεν έχει....άμα είχε θα εριχνα
Σε λίγο θα πέσει ...
τ' ακούμπησες που τ' ακούμπησες, άστον εκεί τον νεροσωλήνα! να πάνε να τρίβονται τα τρία γουρουνάκια! δεν σκοτώνει που δεν σκοτώνει να πιάσει τόπο τουλάχιστον!Βασιλη κοιτα ποσο ψηλα φτανει η λασπη, γι αυτο ακουμπησα εκει το οπλο, μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Ενας στυλος παντως στη συγκεκριμενη περιοχη επεσε περυσι και εβαλαν αλλο, ειχε γινει σαν καλαμακι απο το πολυ τροχισμα.
Μετα απο κατι μηνες απο αυτη τη φωτο τελικα εσπασε κι επεσε
Εννοείται ότι πρόσεξα το ύψος ...Βασιλη κοιτα ποσο ψηλα φτανει η λασπη, γι αυτο ακουμπησα εκει το οπλο, μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Δεν ειναι μπενελλι καρντια μου αλλα ριχνει σαν μπενελλι...τ' ακούμπησες που τ' ακούμπησες, άστον εκεί τον νεροσωλήνα! να πάνε να τρίβονται τα τρία γουρουνάκια! δεν σκοτώνει που δεν σκοτώνει να πιάσει τόπο τουλάχιστον!
τιιιιι;;;; δεν είναι μπενέλλι;
Δεν εχω ποτε μονοβολα μαζι φιλε αλλα εχω 4 10βολα η 12βολα, παντως πρεπει να ειναι θηριο αυτο, εκτος και αν σηκωθηκε λιγο και εφτασε τοσο ψηλα, εσυ Μαριε τι λες?Εννοείται ότι πρόσεξα το ύψος ...
Πάρε μονόβολα μαζί ...
Βισωνάκι είναιΔεν εχω ποτε μονοβολα μαζι φιλε αλλα εχω 4 10βολα η 12βολα, παντως πρεπει να ειναι θηριο αυτο, εκτος και αν σηκωθηκε λιγο και εφτασε τοσο ψηλα, εσυ Μαριε τι λες?
Οχι Μαριε δεν προσεξα, οταν παω ξανα θα βγαλω φωτοΒισωνάκι είναι
είδες τα πατήματά του;
σηκώνονται μερικές φορές λιγάκι και στα δυο πόδια όταν τρίβονται
δυο κουτσουρα......
Δυο κτσουρια ρε, ακου κουτσουρα...αθπου ισισει Κολωνακι?δυο κουτσουρα......
πλακα ρειιι.....
ωρε κανονι κανονικο....
Ειμαστε ιδια φαση Σταματη γι αυτο, το καθαριζω κι εγω παντα μετα το κυνηγι και γενικα το προσεχω το οπλο.Άσχετα με το γουρούνι πάντως στην πένα το έχεις το εργαλείο φίλε μου
Βασιλη κοιτα ποσο ψηλα φτανει η λασπη, γι αυτο ακουμπησα εκει το οπλο, μου εκανε μεγαλη εντυπωση.
Ενας στυλος παντως στη συγκεκριμενη περιοχη επεσε περυσι και εβαλαν αλλο, ειχε γινει σαν καλαμακι απο το πολυ τροχισμα.
Μετα απο κατι μηνες απο αυτη τη φωτο τελικα εσπασε κι επεσε
View attachment 61058