Τόση ώρα που σου μίλαγα δεν κατάλαβες τίποτα...Το ποιο εύκολο είναι να το ξαπλώσεις.Το να το γδαρεις είναι χρονοβόρο,το δύσκολο είναι οι σωστές κοπές του κρέατος και το ξεκοκκαλισμα.Ακομα πιο δύσκολο να ξέρεις να το μαγειρέψεις!Δεν μου ετυχε ακομα να ερθω κοντα με καποιο...και η απορια που
εχω ειναι ...εαν το αλφαδιασω...η θα τρεχω να βρω δενδρο να καρφαλωσω!!!
Τόση ώρα που σου μίλαγα δεν κατάλαβες τίποτα...Το ποιο εύκολο είναι να το ξαπλώσεις.Το να το γδαρεις είναι χρονοβόρο,το δύσκολο είναι οι σωστές κοπές του κρέατος και το ξεκοκκαλισμα.Ακομα πιο δύσκολο να ξέρεις να το μαγειρέψεις!
Το κουβαλημα που το πας ; Ειμουνα 1 ωρα απο το αμαξι .Μια φορα το εχω κανει και δεν το ξανακανω μονος μουΤόση ώρα που σου μίλαγα δεν κατάλαβες τίποτα...Το ποιο εύκολο είναι να το ξαπλώσεις.Το να το γδαρεις είναι χρονοβόρο,το δύσκολο είναι οι σωστές κοπές του κρέατος και το ξεκοκκαλισμα.Ακομα πιο δύσκολο να ξέρεις να το μαγειρέψεις!
Αν βρεθεί ο μαλάκας ή πίνεις καφέ στην απέναντι πλαγιά ή φεύγεις.Να , τέτοια βλεπω και ούτε μου περνάει σαν ιδέα να παω για γουρούνια οσο και αν με πιέζουν γνωστοί, συγγενείς και φίλοι. Παντα θα βρεθεί ο μαλακας και ο μαλακας είναι ανίκητος....
Δεν υπάρχει κάποιος που ασχολείται με αυτό το θήραμα και να το θεωρεί άθλο.Ειναι δεδομένο και παραβλέπεται.Το κουβαλημα που το πας ; Ειμουνα 1 ωρα απο το αμαξι .Μια φορα το εχω κανει και δεν το ξανακανω μονος μου
Εκεί που μαρτύρησα φέτος ήταν σε ένα κυνήγι που το καπρί βαρέθηκε σε μια χουνιά 600 μέτρα από τον δρόμο,ο τόπος κάτω γεμάτος πέτρα και από τους 4 που ήμασταν να το κουβαλάμε οι 2…Ο ένας με σπασμένο πόδι και ο άλλος καρδιοπαθής…Το ζώο ήταν κάπου 120-130 κιλά…Κάηκαν τα χέρια μου να τραβάω το σχοινί!Το ζώο χτυπήθηκε στις 11 πάρα 20 και βγήκε στο αμάξι κατά τις 2:15Το κουβαλημα που το πας ; Ειμουνα 1 ωρα απο το αμαξι
Σε μια τετεια περιπτωση προπερσι το εγδαρα επι τοπου το εκοψα στα 4 κοματια και το κουβαλησα κοματια κανοντας δρομολογια .Δυσκολο .πολλη κουραση .Αλλα δεν θελω το θυραμα να το παραταω .Ειναι κριμα .Εκεί που μαρτύρησα φέτος ήταν σε ένα κυνήγι που το καπρί βαρέθηκε σε μια χουνιά 600 μέτρα από τον δρόμο,ο τόπος κάτω γεμάτος πέτρα και από τους 4 που ήμασταν να το κουβαλάμε οι 2…Ο ένας με σπασμένο πόδι και ο άλλος καρδιοπαθής…Το ζώο ήταν κάπου 120-130 κιλά…Κάηκαν τα χέρια μου να τραβάω το σχοινί!Το ζώο χτυπήθηκε στις 11 πάρα 20 και βγήκε στο αμάξι κατά τις 2:15
Τσίπουρο,το έβαλε ανάμεσα στα πόδια για να το πιεί ζεστόΚαφεδουμπα ή κονιάκ? Καλημερες Μπιλ
Θα πέρασε το γουρούνι, δεν το κράτησε με την benelli, και το γύρισε στο τσίπουρο, να πάνε κάτω τα φαρμάκια.Τσίπουρο,το έβαλε ανάμεσα στα πόδια για να το πιεί ζεστό
Τσίπουρο,το έβαλε ανάμεσα στα πόδια για να το πιεί ζεστό
Θα πέρασε το γουρούνι, δεν το κράτησε με την benelli, και το γύρισε στο τσίπουρο, να πάνε κάτω τα φαρμάκια.
Τσίπουρο ... ποτό μετά το κυνήγι πάντα ... συνήθως έχουμε χτυπήσει κάτι.
Με benelli πάντως έπεσε SBE1 μονόβολο Β&P στα 20μ.
Μπήκε στο κεφάλι έσπασε έναν σπόνδυλο και το γουρούνι ξεράθηκε.
View attachment 65035