Βασιλη οντως του μοιαζει πολυ..η πλακα ειναι οτι αυτος το βαρεσε το καπρι..το τραυματισε αλλος και το τελειωσε αυτος στην σταμπαΩραία η ομαδάρα έγραψε πάλι! Άσχετο αλλά το παλικάρι πάνω στο καπό μου θυμίζει λίγο τον Μητσοτάκη
Βασιλη οντως του μοιαζει πολυ..η πλακα ειναι οτι αυτος το βαρεσε το καπρι..το τραυματισε αλλος και το τελειωσε αυτος στην σταμπαΩραία η ομαδάρα έγραψε πάλι! Άσχετο αλλά το παλικάρι πάνω στο καπό μου θυμίζει λίγο τον Μητσοτάκη
Μπράβο ρε Μίλτο σε σένα κ στην ομάδα σου είστε κάλο team εμάς οι δικιά μας βάρεσε διάλυση
Νικο ειμαστε ολοι θειοι ξαδερφια παππουδες κουμπαροι οποτε θελωντας και μη μια συνενοηση την εχουμε..δεν λεω τα στραβα μας τα εχουμε αλλα τα ξεπερναμεΜπράβο ρε Μίλτο σε σένα κ στην ομάδα σου είστε κάλο team εμάς οι δικιά μας βάρεσε διάλυση
τουλάχιστον βγάζετε άκρη σε οποία θέματα υπάρχουν,το κακό ειναι να μην μπαίνουν εγωισμοί στην μέσηΝικο ειμαστε ολοι θειοι ξαδερφια παππουδες κουμπαροι οποτε θελωντας και μη μια συνενοηση την εχουμε..δεν λεω τα στραβα μας τα εχουμε αλλα τα ξεπερναμε
Σε αυτο το κυνηγι δεν χωρανε εγωισμοι γι αυτο λεγεσαι και ομαδα αλλιως θα κυνηγουσε ο καθενας σαν τον μονολυκοτουλάχιστον βγάζετε άκρη σε οποία θέματα υπάρχουν,το κακό ειναι να μην μπαίνουν εγωισμοί στην μέση
ετσι ακριβως ΜιλτοΣε αυτο το κυνηγι δεν χωρανε εγωισμοι γι αυτο λεγεσαι και ομαδα αλλιως θα κυνηγουσε ο καθενας σαν τον μονολυκο
μπράβο τουΣήμερα είχε και ο πατέρας μου το τυχερό του, αφού πήρε το λαγό του το πρωί ανηφόρισε για το αυτοκίνητο όταν άκουσε το θόρυβο ενός γουρουνιού να πηγαίνει πάνω του και λόγω το ότι 2ο και 3ο έχουμε πάντα δράμια λόγω του ότι συναντάμε συχνά γουρούνια και αγρίμια κάτι κατάφερε....
το λαγό ξέχασε να τον φωτογραφήσει .asking....
Το γουρούνι ήταν της γουρουνοπαρέας που κυνηγούσε στην διπλανή ράχη τους οποίους και κάλεσε για να το πάρουνε και προς τιμήν τους τα παιδιά τον καλέσανε για τσιπουράκι και μεράδι!! 70 κιλά καθαρό κρέας βγήκε το καπρί για την ιστορία και το κρανίο του ήταν γεμάτο 4αρια από το 1ο φυσίγγι
αυταααα ειναι φιλε κωσταα τα τυχεραααα,,,πας για παπια και σκωτονης το τερας του λοχνεςςςςςςΣήμερα είχε και ο πατέρας μου το τυχερό του, αφού πήρε το λαγό του το πρωί ανηφόρισε για το αυτοκίνητο όταν άκουσε το θόρυβο ενός γουρουνιού να πηγαίνει πάνω του και λόγω το ότι 2ο και 3ο έχουμε πάντα δράμια λόγω του ότι συναντάμε συχνά γουρούνια και αγρίμια κάτι κατάφερε....
Το γουρούνι ήταν της γουρουνοπαρέας που κυνηγούσε στην διπλανή ράχη τους οποίους και κάλεσε για να το πάρουνε και προς τιμήν τους τα παιδιά τον καλέσανε για τσιπουράκι και μεράδι!! 70 κιλά καθαρό κρέας βγήκε το καπρί για την ιστορία και το κρανίο του ήταν γεμάτο 4αρια από το 1ο φυσίγγι
Ήθος, ικανότητα και μετά τύχη. .shake.Σήμερα είχε και ο πατέρας μου το τυχερό του, αφού πήρε το λαγό του το πρωί ανηφόρισε για το αυτοκίνητο όταν άκουσε το θόρυβο ενός γουρουνιού να πηγαίνει πάνω του και λόγω το ότι 2ο και 3ο έχουμε πάντα δράμια λόγω του ότι συναντάμε συχνά γουρούνια και αγρίμια κάτι κατάφερε....
μπράβο στον πάτερα σου ωραίο καπρι το τρόπαιο του ανήκει, έτσι γίνεται τα τελευταία χρονιά εδώ σε μας με τα δράμια κ τα μονοβολα στο παρασκήνιο σε όλα τα κυνήγια πότε δε ξέρεις τι θα συναντήσειςΣήμερα είχε και ο πατέρας μου το τυχερό του, αφού πήρε το λαγό του το πρωί ανηφόρισε για το αυτοκίνητο όταν άκουσε το θόρυβο ενός γουρουνιού να πηγαίνει πάνω του και λόγω το ότι 2ο και 3ο έχουμε πάντα δράμια λόγω του ότι συναντάμε συχνά γουρούνια και αγρίμια κάτι κατάφερε....
Τασο εχει δικαναρα ο παππους..eibar 76 εκ 2/1 τσοκ κανονι ειναιΜπραβο στον παππου σου,Δυναμη οχι αστεια..
Αλλα κ το δικαννο..................pop..pop.