Από 18 μέχρι 65 οι ηλικίες!!Παθος οι μικροί πάθος και μικρή εμπειρία οι 30ρηδες και εμπειρία οι άνω των 50!!Όλη η γκάμα των ηλικιών!
Τον εχω δει και εγώ αυτόν και μου κανει εντύπωση που ανεβάζει και να φαινεται φατσα φορα το red dot!!Τελικα για καποιους ολα επιτρεπονται.....
Να έβγαινε και κανένα όχημα από τη στροφή...Τελικα για καποιους ολα επιτρεπονται.....
φιλε χριστο καθαρη μακακια που κανουνε τα ατωμα,για φαντασου που λες και εση να εβγαινε κανενα οχημα τι θα γινωντανεε;;; δυστηχως υπηρχαν υπαρχουν και θα υπαρχουν τετεια νουμεραααα,,,,,πανω στο δρωμο βρε αντε να μην πω γιορτηνες μερεςςςςς.pop.Να έβγαινε και κανένα όχημα από τη στροφή...
Τον εχω δει και εγώ αυτόν και μου κανει εντύπωση που ανεβάζει και να φαινεται φατσα φορα το red dot!!
Έκτος ότι για μενα ρίχνει τέλειος απαγορευτικά αν ρίχνει μονοσύλλαβο η δράμια έπρεπε να είναι άλλη μεριά ώστε η βολές να πάνε κάθετα προς τα κάτω,πέρα από αυτό εγώ ειμαι υπέρ να νομιμοποιηθούν τα σκοπευτικά ειδικά σε αυτό το κυνήγι είναι απολυτά χρήσιμα άλλα από τι στιγμή που απαγορεύονται το να ανεβάζεις βίντεο σε δημόσιο θέαμα κ να είσαι παραβάτης κάνεις το μεγαλύτερο κακό σε όλουςΝα έβγαινε και κανένα όχημα από τη στροφή...
Αφου το εχουν κανει επαγγελμα τι να λεμε τωρα...Τελικα για καποιους ολα επιτρεπονται.....
Απαπα,δεν εχει τετοια πραματα η εκκλησια,δν ξερουν τι χρωμα εχει.pop.Είχε το μοναστήρι ανάγκη από κρέας και λάδι για να θρέψει τα ορφανά; .xm.
Μια χούφτα από το χρυσαφι του, δεν θα έφτανε;
Ανάλογα το μοναστήριΕίχε το μοναστήρι ανάγκη από κρέας και λάδι για να θρέψει τα ορφανά; .xm.
Μια χούφτα από το χρυσάφι του, δεν θα έφτανε;