8βολο ιδιογομωσης δικό μου! Με τα ίδια φυσίγγια και άλλος ένας πήρε αλλά τρία την ίδια μέρα. Αν θες σου λέω το setup.
Οχι γύρισα σημερα στα βόρεια!!Εχω ραντεβού με τις γαλάζιες ξεκολιαρες!!πατριωτη ελπιζω να μεινεις ολοι την εβδομαδα ε?
Οχι γύρισα σημερα στα βόρεια!!Εχω ραντεβού με τις γαλάζιες ξεκολιαρες!!
Τι να ξεφύγει από αυτό! Αποστόλη ιδιογόμωση?
Ωραιο γκρουπαρισμα εκαναν παντως σ αυτα τα μετρα..αν θες ριχτα και λιγο μακρυτερα να δεις τι ψαρια πιανουν!
Η δοκιμη αυτη με μονοβολα ειναι απ οτι καταλαβαινω απο τις τρυπες..εκτος αν ειναι τοσο ζουμαρισμενηΠολύ σφιχτό γκρουπ.
Εφόσον επιδιώκεις τέτοια συγκέντρωση γιατί να μην ρίξεις μονόβολο (εφόσον το καρτέρι το επιτρέπει);
Οι δοκιμη αυτη με μονοβολα ειναι απ οτι καταλαβαινω απο τις τρυπες..εκτος αν ειναι τοσο ζουμαρισμενη
μπα 5βολο δεν εχουμε εφευρει ακομα..2βολο και 3βολο υπαρχει..ψαρωσα καο γω για μια στιγμη οταν πρωτοεοδα την φωτοΑ καλά, χαχα έχεις δίκιο είμαι στραβός
Νόμιζα ότι είναι κάποια ιδιογόμωση 5βολο ή κάτι περίεργο. Ούτε καν ξέρω πως μου 'ρθε..
Γράψτε λάθος!
μπα 5βολο δεν εχουμε εφευρει ακομα..2βολο και 3βολο υπαρχει..ψαρωσα καο γω για μια στιγμη οταν πρωτοεοδα την φωτο
Μην μου βαζεις ιδεες βραδιατικα..ηδη σκαρωνω ενα 3 + 1 τωρα τελευταιαΞέρω γω ρε παιδί μου, όταν φτιάχνεις μόνος σου βάνεις ότι θες μέσα . Έχουμε 9+1, γιατί να μην έχουμε και 4+1;