Πρεπει να ητανε παππουλης
Πως και δεν μπορεσε να το σπασει (ο αγριοχοιρος) ??
Κοιτα κατι πραματα ακου να τρυπησει το κοκκαλο..εχω δει δοντια να κλεινουν προς τα πανω αλλα αυτο ποτε
Το αγριογούρουνο θα ήταν διασταύρωση των INKAS & των MAJIA.... εξού κ το δόντι καρφωμένο.....Κοιτα κατι πραματα ακου να τρυπησει το κοκκαλο..εχω δει δοντια να κλεινουν προς τα πανω αλλα αυτο ποτε
Στανταρ απο εκει θα ναι..θα χε και κανα κοκκαλο περασμενο στη μυρη σιγουρα..οντως ειναι πολυ σπανιο φαινομενο συνηθως τα δοντια εχουν ανηφορικη κλιση και σε ορισμενα μεγαλα ζωα κλεινουν πανω απο τη μουσουδα και εκει εχει θεμα το ζωοΤο αγριογούρουνο θα ήταν διασταύρωση των INKAS & των MAJIA.... εξού κ το δόντι καρφωμένο.....
Πέρα από την πλάκα,αυτό δν το έχω ξανα δει....
Δεν εχω κυνηγησει ποτε γουρουνι με cal. 20 αλλα θα το θελα παρα πολυ..φυσιγγια θα εριχνα μονο μονοβολα μιας και τα δραμια δεν τα βρισκω επαρκη τουλαχιστον για μεγαλα ζωαΚαλημέρα ...θα ήθελα την γνώμη όσων έχουν κυνηγησει με cal 20 αγριογούρουνο και τι φυσίγγια χρησιμοποιούν ;
«Δεν ξέρουμε τι να κάνουμε και πώς να φυλαχτούμε οι ίδιοι, αλλά και να διαφυλάξουμε τις καλλιεργούμενες εκτάσεις μας και τη σοδειά μας από τα αγριογούρουνα» επισημαίνει , εκφράζοντας την απόγνωση και ην απελπισία των παραγωγών, ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Δράκειας Νίκος Κάπελας.
Αναμενομενο αυτο να κατεβαινουν τα ζωα στα χωρια οταν πανε καλα οι γεννες αλλα το μερος για καθε κοπαδι δεν φτανει εχουν ελλειψη τροφης επειδη δεν υπαρχουν τοσες πολλες καλλιεργιες οπως παλια στα βουνα αναζητουν τροφη στα πιο ευκολα προσβασιμα μερη..συν την παρανομη υλοτομια που μειωνει δραματικα το σπιτι τους συν τον υβριδισμο με ημερα που εχουν εξοικιωση με τον ανθρωπο..οσα και να θηρευτουν το προβλημα θα παραμεινει παλι
Ποσο μα..κες πρεπει να ειναι για να βαζουν θηλιες..αν θελουν κρεας παιδια μαζεψτε τους πειναλες και δωστε τους λιγο να χορτασουν..εχουμε γεμισει απο αυτους και οταν ανοιγει το κυνηγι βγαζουν τα σκοτωμενα απο το βραδυ οτι τα χτυπανε πρωι πρωι με τα εργαλεια τουςΔυστυχώς υπάρχουν κι αυτά. Αγριόχοιρος πιασμένος σε θηλιά στην περιοχή της Τριανταφυλλιάς. Ευτυχώς έπεσε έγκαιρα στην αντίληψη κυνηγών του συλλόγου μας, που είχαν βγάλει βόλτα τα σκυλιά τους. Ειδοποιήθηκε ο ομοσπονδιακός θηροφύλακας κ. Γερακούδης Κων/νος και έγινε επιτυχής απελευθέρωση του ζώου.
View attachment 2690
View attachment 2691
Έκαναν λάθος που το δημοσίευσανΠοσο μα..κες πρεπει να ειναι για να βαζουν θηλιες..αν θελουν κρεας παιδια μαζεψτε τους πειναλες και δωστε τους λιγο να χορτασουν..εχουμε γεμισει απο αυτους και οταν ανοιγει το κυνηγι βγαζουν τα σκοτωμενα απο το βραδυ οτι τα χτυπανε πρωι πρωι με τα εργαλεια τους
Ετσι τσιτσιδι και του ριχνεις ενα φυσιγγι με χοντρο αλατι στον κωλο να τρεχει γρηγοροτερα και απο τον boltΈκαναν λάθος που το δημοσίευσαν
Εδώ χρειάζεται καραούλι και μόλις εμφανιστεί ο Λιγδας τον τσιτσιδωνεις και τον αφήνεις να γυροβολαει γυμνός σαν τον Ταρζαν
Η καλύτερη λύση είναι να τον πας κοντά σε κυψέλες με μελίσσιαΕτσι τσιτσιδι και του ριχνεις ενα φυσιγγι με χοντρο αλατι στον κωλο να τρεχει γρηγοροτερα και απο τον bolt
Μένιο εγώ αυτούς τους κατατάσσω στην ίδια λίστα με τους κλεφτοκοταδεςΌταν το κέρδος από την πώληση 70-80 κιλών κρέατος του συγκεκριμένου καπρου είναι min 300 € και η πιθανότητα τιμωρίας μηδενική πάντα θα υπάρχουν ενδιαφερόμενοι...Όλα τα εστιατόρια έχουν αγριογούρουνο στο μενού...
Λεφτά είναι το κίνητρο παιδιά και όχι κρέας... 300 ευρώ θα τα βγάλει με 7-8 μεροκάματα σε οικοδομη και χωραφια , αν τα βρει κιόλας...
Οι λύσεις είναι δύο, η μειώνεις το κίνητρο--δύσκολο ή αυξάνεις τον κίνδυνο- τιμωρία ...