Αυτο μου αρεσε φιλε!Η τροφή του σαρκοφάγου
Θα στο κλεψω!!!
Αλλα να μου βρεις καμια νοστιμη βιγκαν να φαω
Οχι να πρεπει να βαζω πανω παπρικες κλπ
Πω ρε φιλε θα χει τρελο γλεντι οταν βρεθω με βιγκαν ξανα
Αυτο μου αρεσε φιλε!Η τροφή του σαρκοφάγου
Αγαπητέ μου φίλε, ένα από τα χαρακτηριστικά που διαφοροποιεί το είδος μας με τα υπόλοιπα είναι η χρήση εργαλείων σε πολύ σημαντικό βαθμό. Και άλλα ζώα κάνουν χρήση εργαλείων αλλά σε καμία περίπτωση στην έκταση που κάνει ο άνθρωπος. Αυτή η χρήση των εργαλείων εδώ και τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια χρόνια έχει τροποποιήσει όλο μας το σώμα και ιδίως το πρόσωπό μας αλλά και το στόμα μας και τα δόντια. Ήδη ο Homo Abilis, ακόμα πιο πριν από τον Homo Erectus δηλαδή, είχε μαχαίρια και άλλα εργαλεία για να κόβει το κρέας και να σπάσει τα οστά για να πάρει το μυελό των οστών και να τα φάει. Κατά συνέπεια εμείς δεν χρησιμοποιούμε το πρόσωπο ως εργαλείο όπως κάνει το λιοντάρι πλέον διότι η τροφή έμπαινε στο στόμα έτοιμη κομμένη από τα εξειδικευμένα εργαλεία μας.Θεωρω οτι ο ανθρωπος δεν ειναι ουτε αποκλειστικα φυτοφαγο ουτε αποκλειστικα σαρκοφαγο και αυτο φαινετε και απο τα ηδη δοντιων που εχει αλλα και απο τον τροπο που διασπα τις τροφες που μπορει να καταναλωσει
Αυτό είναι μεγάλο παραμύθι και για τους σκύλους.ισορροπημένη διατροφή" ;
Γιατί εκεί είναι τα λεφτά. Σε αυτά τα προϊόντα, γιατί τροφή δεν είναι, μπορούν να πουλήσουν σε δεκαπλάσια τιμή του κόστους του το προϊόν.Αυτό είναι μεγάλο παραμύθι και για τους σκύλους.
Σου λένε:Καλό το μαγειρευτό ή το ωμό,όμως δεν είναι ισορροπημένο.
Για να σου πασάρουν,την κροκέτα.
Ναι, όντως. Ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος και πολύ ζωόφιλος και ήταν ο πρώτος που είχε περάσει νόμους για την προστασία των ζώων.Μην ξεχνάμε ότι φανατικός χορτοφάγος που λάτρευε μάλιστα τις κρέμες ήταν και ο Fuhrer...
Πως φαίνεται ο μ@λ@κ@ς όμως ε ;;;Ναι, όντως. Ο Χίτλερ ήταν χορτοφάγος και πολύ ζωόφιλος και ήταν ο πρώτος που είχε περάσει νόμους για την προστασία των ζώων.
Γερός να είσαι αλλά πριν φτάσεις τα εξήντα θα δεις τι παραμύθι είναι αυτό το περί μεσογειακής διατροφής.Εγω θεωρω την κορυφαια διατροφη την μεσογειακη
Και λεμονι
Πιστευω οτι ο σωστος συνδιασμος ειναι η ιδανικη επιλογη
Γερός να είσαι αλλά πριν φτάσεις τα εξήντα θα δεις τι παραμύθι είναι αυτό το περί μεσογειακής διατροφής.
Θα ανασκευάσεις πολλές από τις απόψεις σου και δεν είσαι ο μόνος.
Δυστυχώς, εντελώς εμπειρικά και από ανάγκη θα συμφωνήσω απόλυτα με τον @Thalis γιατί η δυτική ιατρική βασίζεται μόνο στην χορήγηση φαρμάκων και το βίωσα κατάμουτρα.
ΥΓ μια φιλική συμβουλή χωρίς παρεξήγηση = ελάττωσε στο έπακρο το λεμόνι αν δεν τρως καθημερινά και σε κάθε γεύμα κρέας.
Μόνο ζημιά κάνει.
Οι ιατροί και οι διατροφολόγοι θα συμφωνούσαν 100% μαζί σου και θα έλεγαν ότι πρέπει να κάνεις "ισορροπημένη διατροφή" και μπλα μπλα μπλα.Και δεν ειμαι ποτε απολυτος εαν δεν μιλαμε ωια αντικειμενο που κατεχω
Και σιγουρα γιατρος δεν ειμαι διατροφολογος δεν ειμαι και δεν επιμενω
Με τους διατροφολογους διαιτολογους κλπ δεν ειμαστε καλοι φιλοιΟι ιατροί και οι διατροφολόγοι θα συμφωνούσαν 100% μαζί σου και θα έλεγαν ότι πρέπει να κάνεις "ισορροπημένη διατροφή" και μπλα μπλα μπλα.
Από τη στιγμή που ζεις κυρίως καίγοντας υδατάνθρακες αν τους κόψεις θα περάσεις μερικές δύσκολες μέρες μέχρι να αρχίσεις να καις λίπος και να συνηθίσεις. Αν δε, είσαι και εξαρτημένος από τους υδατάνθρακες, θα σου πάρει 3 εβδομάδες να απεξαρτηθείς.Χωρις καθολου υδατανθρακα δεν νιωθετε να σας τελειωνει η ενεργεια;
Περί ορέξεως' ότι θέλει ο καθένας.Μάγκες αυτά που γράφετε μπορεί να αποβούν επικίνδυνα για κάποιον που δεν ξέρει να τα διαβάζει. Θα πρότεινα σύνεση. Φιλικά πάντα.
Τρώγοντας αγριόχοιρο κανεις σωστή διατροφή. Κρατα αυτόΕγω παντως μπερδευτικα, δεν ξερω αν διαβαζω το θεμα του αγριοχοιρου ή ποια ειναι η σωστη διατροφη του ανθρωπου.....
Σιγουρα δεν θα'λεγα οχι αν μπορουσα να το βρω.Τρώγοντας αγριόχοιρο κανεις σωστή διατροφή. Κρατα αυτό
Δες το έτσι:και ο αγριόχοιρος μπορεί να ενταχθεί στη σωστή διατροφή του ανθρώπου...Εγω παντως μπερδευτικα, δεν ξερω αν διαβαζω το θεμα του αγριοχοιρου ή ποια ειναι η σωστη διατροφη του ανθρωπου.....
Ελάχιστα φυσίγγια,ΜΠΟΛΙΚΟ και καλό κρέας!Σιγουρα δεν θα'λεγα οχι αν μπορουσα να το βρω.
Αν εμενα επαρχια που θα ηταν πιο ευκολο να παω για κυνηγι, για αγριογουρουνα θα πηγαινα.
Ο αγριοχοιρος ειναι η σωστη διατροφη και ολα τα κυνηγιαΕγω παντως μπερδευτικα, δεν ξερω αν διαβαζω το θεμα του αγριοχοιρου ή ποια ειναι η σωστη διατροφη του ανθρωπου.....