Και πάλι παρά τις όποιες αυξήσεις είναι ο φθηνότερος.Αρκετά.
Και πάλι παρά τις όποιες αυξήσεις είναι ο φθηνότερος.Αρκετά.
Πάρε άφοβα....Ναβάρο 30&32 και το πρόβλημα πάει....μεχρει 9 € βρίσκεις φυσηγγαρες ...9,40 τα λαμπρό 30 γρ .ούτε με σφαίρες όριο τα 9 για μένα επόμενη δοκιμή 28γρ gt
Περιμένουμε την παραγγελία ακόμα μιτσο ...δεν είχε όταν παραγκηλα τώρα έφερε... επόμενη σίγουραΠάρε άφοβα....
10,5€Εδώ ρε παιδιά έχει την καραφυσιγγαρα Α1 34 γραμμάρια στα 9 ευρω...
Και 9,6€ τα 32γρμ οπότε για 2€ διαφορά στη κούτα τα παίρνεις από τα εδώ καταστήματα.Τα ανέβασε;;
Την ημέρα που έγραψα 9 ευρώ, το είδα και το έγραψα...
Αν ακόμα στα στέλνει με acs στο σπίτι ή στο γραφείο (παλιά το έκανε, δεν ξέρω τώρα που αυξήθηκαν οι παραγγελίες) δεν γλιτώνεις μόνο τα 2 €, αλλά και το χρόνο και τα έξοδα να πας να τα πάρεις... Αυτά τα δυο, ανάλογα με το πού μένεις, δεν είναι αμελητέα...Και 9,6€ τα 32γρμ οπότε για 2€ διαφορά στη κούτα τα παίρνεις από τα εδώ καταστήματα.
Μαζί σου. Ειδικά στον πατρινό που έχεις την δυνατότητα να του ζητήσεις να φτιάξει custom.Εγώ θα συνεχίσω να αγοράζω από αλαγιαννη και ρουμελιωτη. Βάζουν ή έβαζαν πλάτη στα δύσκολα.
Όλα είναι υπό προϋποθέσεις. Με την acs μέχρι μια κούτα και δείχνει να θέλει να το αποφυγει. Άλλο είναι να κερδίζεις 50 ευρώ στις 5 κούτες και άλλο 10 € και να θέλεις 30 χιλιόμετρα πήγαινε έλα να πας να τα πάρεις στη μεταφορική.Αν ακόμα στα στέλνει με acs στο σπίτι ή στο γραφείο (παλιά το έκανε, δεν ξέρω τώρα που αυξήθηκαν οι παραγγελίες) δεν γλιτώνεις μόνο τα 2 €, αλλά και το χρόνο και τα έξοδα να πας να τα πάρεις... Αυτά τα δυο, ανάλογα με το πού μένεις, δεν είναι αμελητέα...
Εμένα προσωπικά με είχε βολέψει τρομερά όταν έκανε αυτό με την acs, και γενικά όταν παραγγέλνω από οπουδήποτε, να τα φέρνουν στη δουλειά που έχουμε 24ωρη υποδοχή όλες τις μέρες τις εβδομάδας και parking και όποια ώρα και να 'ερθουν τα παραλάμβανει κάποιος, τα φυλάει και τα παίρνω όποτε ξαναπάω δουλειά κατευθείαν στο αμάξι, χωρίς κόπο, χωρίς να κουβαλάω ή να σκάω πότε να πάω ή/και να παρκάρω...
Αυτο είναι μεγάλο πλεονέκτημα...Μαζί σου. Ειδικά στον πατρινό που έχεις την δυνατότητα να του ζητήσεις να φτιάξει custom.
Έβαζαν πλάτη μέχρι να γίνουν γνωστοί ,επένδυσαν στη διαφήμιση.Εγώ θα συνεχίσω να αγοράζω από αλαγιαννη και ρουμελιωτη. Βάζουν ή έβαζαν πλάτη στα δύσκολα.
Η μεταφορική έχει υποχρέωση να στα φέρει στο μέρος που είσαιΌλα είναι υπό προϋποθέσεις. Με την acs μέχρι μια κούτα και δείχνει να θέλει να το αποφυγει. Άλλο είναι να κερδίζεις 50 ευρώ στις 5 κούτες και άλλο 10 € και να θέλεις 30 χιλιόμετρα πήγαινε έλα να πας να τα πάρεις στη μεταφορική.
2 φορές μου έστειλε από 11 κουτιά με acs σε 2 3 μέρες στη πόρτα μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει 1μιση εβδομάδα περίπου που έκανα παραγγελία 11 κουτιά με acs και δεν ήρθαν. Σε επικοινωνία με τον Αλαγιάννη μου είπε ότι η acs κάνει μανούρες με τα φυσίγγια και το δέμα μου τελικά το παρέλαβε μεταφορική. Έχει χάσει τη μπάλα με τις παραγγελίες.Όλα είναι υπό προϋποθέσεις. Με την acs μέχρι μια κούτα και δείχνει να θέλει να το αποφυγει. Άλλο είναι να κερδίζεις 50 ευρώ στις 5 κούτες και άλλο 10 € και να θέλεις 30 χιλιόμετρα πήγαινε έλα να πας να τα πάρεις στη μεταφορική.
ΑCS ,άλλο μπούρδα....κι αυτό2 φορές μου έστειλε από 11 κουτιά με acs σε 2 3 μέρες στη πόρτα μου χωρίς κανένα πρόβλημα. Έχει 1μιση εβδομάδα περίπου που έκανα παραγγελία 11 κουτιά με acs και δεν ήρθαν. Σε επικοινωνία με τον Αλαγιάννη μου είπε ότι η acs κάνει μανούρες με τα φυσίγγια και το δέμα μου τελικά το παρέλαβε μεταφορική. Έχει χάσει τη μπάλα με τις παραγγελίες.