Στην πυρά.....άμεσα.Και τηλεφωνο στην προστασία καταναλωτή γιατί μας εξαπάτησε.
Ναι φίλε Άλεξ αλλά όπως έχω ξαναπεί αυτοί που στην επαρχία προσπαθούν να βγάλουν υπερκερδος και χτυπούν τους πιο φτηνούς, στα μάτια μας έφαγαν μαύρο κανονικότατα . Αν η τιμή είναι μόνιμα προς τα πάνω κάποια στιγμή θα κλείσουν μικροί και μεγάλοι.. δε γίνεται να το πάνε 12-15 ευρώ το τσιχλοφυσεκο και ο κόσμος να μπορεί να συνεχίσει το κυνήγι. Αν λοιπόν το πάνε για κλείσιμο γενικό το κυνήγι ας μας το πουν μια ώρα αρχιτερα να πιάσουμε το σκάκι,το τάβλι και την τηλεόραση..Παλικαρια δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα οπως οι περισσοτεροι φανταζομαστε . Ο ανθρωπος μπορει να ειχε στοκ και αν δεν ειχε και τα εδινε σε πιο φθηνη τιμη να τον εβαλαν χερι οι αντιπροσωποι .
Καποτε οταν εψαχνα να παραγγειλω φυσιγγια οποιον επαιρνα τηλεφωνο με ρωτουσε απο που ειμαι και μου απαντουσε οτι τα φυσιγγια του θα τα βρω διαθεσιμα εκει δεν μου εστελνε παρολο που μπορει να τα επαιρνα 1 λιγοτερο .
Σκεψου τωρα εγω στην κατερινη να εχω μαγαζι και να σου δινω τα κλαμπ 32 γραμμαρια 10.50 .... Και ξαφνικα να ακουστει οτι ατομα απο την Κατερινη (μικρη κοινωνια ) τα κλαμπ 32 γραμμαρια 8.50 ευρω το κουτι απο αλλου . Εγω θα επαιρνα τηλεφωνο απευθειας τον Κυργια και θα του ελεγα τι γινετε ρε μαγκα? Εμενα μου λες να τα πουλαω 10.50 αλλα οι αλλοι τα βρισκουν 8.50 . Καπως ετσι γινετε η δουλεια και οι τιμες μπαινουν φιξ σε ολους
Και την δηλωτη.το σκάκι,το τάβλι και την τηλεόραση..
Βρε πιάσε και τη μπιρίμπα ξέρω γω, εγώ για τσίχλες 10 και άνω δεν δίνω.. α πέσουμε σε καμία χρονιά να γίνει της κακομοίρας και να θέλω του κόσμου τα φράγκα για τσίχλες..ούτε κάν! Έχω που έχω λιγοστέψει τα τελευταία χρόνια τις εξόδους στο ελάχιστο,ας βρουν κυνηγούς να τα πουλήσουν. Εδώ έχει πέσει για τον έναν τρομερό κράξιμο επειδή κάνει πόλεμο στο νέο μαγαζί. Ο ένας πουλάει το cheddite tordo στα 9.50 και ο άλλος το έχει 12.. το μεγαλεμπορα στην Αθήνα τι να τον πιάσεις και τι να του πεις; Στην επαρχία όμως που ξαφνικά δε σου μιλάει αθρωπος επειδή κάνεις πόλεμο στον φτηνό ,τα μαθαίνει ο κόσμος και βγαίνεις μεγάλος παπάρας στα μάτια του. Θα κλείσεις σε χρόνο μηδέν! Οι καλαμαριερες τον σώζουν μέχρι στιγμής και πυροτεχνήματα για τους γάμους...Και την δηλωτη.
Και σε νέες παραλαβές είχε καλύτερες τιμές μάλλον έπεσε στρίμωγμα από τους κατασκευαστές-εισαγωγείς.Μην ξεχνάμε πως ο Αλαγιαννης έκανε τις αυξήσεις μόλις του τελείωσε το στοκ που είχε από το κάθε φυσιγγι κ αγόρασε "καινουργια" κ αυτό είναι λογικό γιατί δεν τα πηρε με την ίδια τιμή που τα έπαιρνε άλλοτε...
Το ίδιο έκανε κ ο Ρουμελιώτης που σαφώς κ πηρε τα υλικά του σε άλλες τιμές...
Και παλι όμως κ με βάση τα σημερινά δεδομένα είναι ο φθηνότερος...
Δεν το συζητώ καν για τις τιμές που έχουν τα φυσιγγια στην επαρχία κ σε άλλα νησιά που ειναι για να τραβάς τα μαλλιά σου..
Όσοι σκέφτεστε για αγορά φυσιγγιων θεωρώ πως είναι να τον (ξανα)προτιμησετε γιατί εκτός των άλλων είναι κ απο τα καλά άτομα του χώρου μας...
Καλο να είναι να μην κοιτάμε μόνο την ενδεχόμενη αύξηση στο κουτί αλλά κ να σκεφτόμαστε το γιατί συνέβει αυτό κ να το βλεπουμε κ λιγο από την σκοπιά του επαγγελματία...
Πριν 4 χρόνια αν θυμάμαι καλα κ με τις τιμές που έβλεπα να ανεβαίνουν κ να αλλάζουν είχα προβλεψει πως σε λίγα χρόνια το τσιχλοφυσιγγο θα φτάσει τα 10€ κ δυστηχως δεν έπεσα έξω...
Και ο θεος φυλάξοι τι έχουμε να δουμε κ αργότερα....
Πλέον δεν γλιτώνεις κ πολλά..
Μικροί κ Μεγάλοι στον ιδιο παρανομαστή..
2 καφέδες η 2 πακετα τσιγαρα λιγότερα...
Οι μαρκε τιμές είναι παράνομες.Παλικαρια δεν ειναι ετσι ευκολα τα πραγματα οπως οι περισσοτεροι φανταζομαστε . Ο ανθρωπος μπορει να ειχε στοκ και αν δεν ειχε και τα εδινε σε πιο φθηνη τιμη να τον εβαλαν χερι οι αντιπροσωποι .
Καποτε οταν εψαχνα να παραγγειλω φυσιγγια οποιον επαιρνα τηλεφωνο με ρωτουσε απο που ειμαι και μου απαντουσε οτι τα φυσιγγια του θα τα βρω διαθεσιμα εκει δεν μου εστελνε παρολο που μπορει να τα επαιρνα 1 λιγοτερο .
Σκεψου τωρα εγω στην κατερινη να εχω μαγαζι και να σου δινω τα κλαμπ 32 γραμμαρια 10.50 .... Και ξαφνικα να ακουστει οτι ατομα απο την Κατερινη (μικρη κοινωνια ) τα κλαμπ 32 γραμμαρια 8.50 ευρω το κουτι απο αλλου . Εγω θα επαιρνα τηλεφωνο απευθειας τον Κυργια και θα του ελεγα τι γινετε ρε μαγκα? Εμενα μου λες να τα πουλαω 10.50 αλλα οι αλλοι τα βρισκουν 8.50 . Καπως ετσι γινετε η δουλεια και οι τιμες μπαινουν φιξ σε ολους
μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί δεν το κατάλαβα πως το εννοείς .Οι μαρκε τιμές είναι παράνομες.
Σε αυτό έχεις δίκαιο για αυτό ανέφερα πως άρχισα να ψάχνω από την πηγή κατευθείαν . Για αυτόν ακριβώς τον λόγο . Απλά όταν κάποιος είναι σωστός είναι θέμα χρόνου να αλλάξει όπως και έγινε παραπάνωΝαι φίλε Άλεξ αλλά όπως έχω ξαναπεί αυτοί που στην επαρχία προσπαθούν να βγάλουν υπερκερδος και χτυπούν τους πιο φτηνούς, στα μάτια μας έφαγαν μαύρο κανονικότατα . Αν η τιμή είναι μόνιμα προς τα πάνω κάποια στιγμή θα κλείσουν μικροί και μεγάλοι.. δε γίνεται να το πάνε 12-15 ευρώ το τσιχλοφυσεκο και ο κόσμος να μπορεί να συνεχίσει το κυνήγι. Αν λοιπόν το πάνε για κλείσιμο γενικό το κυνήγι ας μας το πουν μια ώρα αρχιτερα να πιάσουμε το σκάκι,το τάβλι και την τηλεόραση..
Είναι προτεινόμενη λιανική τιμή δεν επιβάλλεται φανερά, αλλά με πλαγιες πιέσεις να πουλάνε όλοι ίδια .μήπως μπορείς να μου το εξηγήσεις γιατί δεν το κατάλαβα πως το εννοείς .
Εγώ για παράδειγμα αναφέρω πως θέλω να πάρω ένα κινητό iPhone , ποτέ δεν θα δεις iPhone να το πουλάει ένας 1200 και ο άλλος 1500 καθώς η τιμή ορίζεται από την ίδια εταιρία για την χώρα που προορίζεται .
Τώρα νομικά όπως αναφέρει ίσως να ισχύει κάτι διαφορετικό αλλά κατάλαβες πως το εννοώ
ΚατανοητόΕίναι προτεινόμενη λιανική τιμή δεν επιβάλλεται φανερά, αλλά με πλαγιες πιέσεις να πουλάνε όλοι ίδια .