Σύμφωνο απόλυτα..αλλά σε μια χώρα μπουρδέλο ο καθένας κάνει ότι του γουστάρει δες και το πετρέλαιο θέρμανσης..πέρσι 1,45 φέτος 1,19 ..τι άλλαξε και έπεσε ΤΊΠΟΤΑ..εγώ της αύξησης δεν της δοικαιολο αλλά πανταρουνε στην αρρώστια που έχουμε και μας τα περνούν κανονικά...ολλα τα άλλα είναι παπαριέςΒρε πιάσε και τη μπιρίμπα ξέρω γω, εγώ για τσίχλες 10 και άνω δεν δίνω.. α πέσουμε σε καμία χρονιά να γίνει της κακομοίρας και να θέλω του κόσμου τα φράγκα για τσίχλες..ούτε κάν! Έχω που έχω λιγοστέψει τα τελευταία χρόνια τις εξόδους στο ελάχιστο,ας βρουν κυνηγούς να τα πουλήσουν. Εδώ έχει πέσει για τον έναν τρομερό κράξιμο επειδή κάνει πόλεμο στο νέο μαγαζί. Ο ένας πουλάει το cheddite tordo στα 9.50 και ο άλλος το έχει 12.. το μεγαλεμπορα στην Αθήνα τι να τον πιάσεις και τι να του πεις; Στην επαρχία όμως που ξαφνικά δε σου μιλάει αθρωπος επειδή κάνεις πόλεμο στον φτηνό ,τα μαθαίνει ο κόσμος και βγαίνεις μεγάλος παπάρας στα μάτια του. Θα κλείσεις σε χρόνο μηδέν! Οι καλαμαριερες τον σώζουν μέχρι στιγμής και πυροτεχνήματα για τους γάμους...