Αλαγιάννης κυνηγετικά είδη

• Thread starter Thread starter airman
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Μου έμειναν κάτι κουτιά από πέρυσι θα κάνω τον σταυρό μου και θα Ρίχνω 😛😛😛 φετος
Φιλε μου επικινδυνο μου ακουγεται...για σφαξε κανενα να δεις μεσα τι γινεται...και αν δεν ξερεις ρωτα κανα φιλο σου...το πιο επικινδυνο ειναι να μεινει μετα απο ντουφεκια συγκεντρωτηρας μεσα και το οπλο να ανεβασει κανονικα το επομενο φυσιγγι στη θαλαμη...μιλαμε για εμφραξη και για πιθανο σκασιμο καννης η στην καλυτερη "φουσκωμα" καννης...δεν θελω να σε τρομαξω αλλα εχε το νου σου πως γινεται να "επιστρεφουν" τα σκαγια μεσα στην καννη αφου απο πισω υπαρχει ο συγκεντρωτηρας με το που βγει ο συγκεντρωτηρας απο την καννη σημαινει οτι εχουν βγει και ολα τα σκαγια....εκτος κι αν δεν υπαρχει συγκεντρωτηρας(με τις πεντασταδιακες μηχανες γινεται να κλεισει χωρις λακουβα μου φαινεται...) αλλα και παλι με το που πιανεις το φυσιγγι στα χερια σου θα κουδουνανε ολα μεσα...μπορει να λεω και μαλακιες αλλα για τσεκαρε το...

Σόρρυ δεν είχα μπει τόσες ημέρες να δω τα μνμ σας.......Δεν είχαν πυρίτιδα δλδ αλλά είχαν αλλά δεν είχαν.Εφαγα και το δούλεμα τις αρκούδας από κάτι φίλους και ξαδέρφια μου αν και αυτό δεν με πείραξε τόσο όσο η τσίχλες που περνούσαν και εγώ της κοιτούσα και μετά έπρεπε κάθε φορά να λύνω μέχρι και την σκανδαλωθηκη από την μ 2
Δηλαδή επευταν τα σκάγια και ο σηγκετροτηρας έμενε στην κανη????

Έτσι γίνετε όταν δεν έχει μέσα πυριτιδα
Ακριβώς το καψουλι μόνο του έχει την δύναμη να δίωξη τον συγκ...μεχρει την κανη και να την φραξη.....μου έχει τύχει σε ιδιογωμοσης φυσηγγια ...αν όμως έμεινε μέσα στον κάλυκα κάτι άλλο παιζει

Δηλαδή επευταν τα σκάγια και ο σηγκετροτηρας έμενε στην κανη????
Όχι αφήνω να στα χίλια από το αστεροειδες κλείσιμο δλδ δεν έβγαινε καν από το φυσιγγι για να μείνει στην κάνη 😂😋😂😂😂 γελάω τώρα αλλά τότε να δεις μπινελίκια

Ωραίος άνθρωπος φαίνεται ο κ. Αλαγιάννης. Στο τέλος της περασμένης σεζόν πήρα αρκετά φυσίγγια και η συνεργασία του ήταν άψογη. Επίσης κάνει πολύ καλές τιμές και σε όπλα και λοιπό εξοπλισμό!

Back