Οι πορτοκαλί λακτάριοι για τους περισσότερους κουμαρομανίτες ή μάριλιες, είναι 4 διαφορετικά είδη. Αυτοί που βγαίνουν στο έλατο, είναι πράγματι λιγότερο νόστιμοι και η επιστημονική τους ονομασία είναι lactarius salmonicolor. Στα πεύκα, τόσο στην μαύρη πεύκη αλλά και στην χαλέπιο, βγαίνουν τα 3 άλλα είδη. Ο lactarius deliciosus, o lactarius semisanguiflus και ο ποιό κόκκινος lactarius sanguiflus που είναι και ο ποιό νόστιμος από όλους. Υπάρχουν χαρακτηριστικά που τους ξεχωρίζουν, αλλά θέλει εμπειρία ο συλλέκτης για να το καταφέρει.