Αστεία-Περίεργα-Ενδιαφέροντα Βίντεο & Φωτό - Αρχείο

Status
Not open for further replies.
Να μην ξαναδεις γοφαρι ουτε σε ντοκυμαντερ του Κουστω και να σου τελειωσουν ολα τα λεφτα σε βενζινες ψαχνοντας.
Ευχομαι παντα αυτο στα αγκιστρια σου(ΚΑΙ σε οσους του κανατε like)

paidoajfut5dd843955935a.jpg

Στέλιο για Αταλάντη μου θυμίζει το μέρος
Το Καραούλι το ανακάλυψε μετά ο Καραουλης όταν περνώντας από εκεί σταμάτησε στο γνωστό μαγειρείο για γίδα βραστή

View attachment 31294
Κώστα πρέπει να είναι όπως τα λες, στο καραούλι ήταν οι ταβέρνες, οι κοντινοί κυνηγότοποι απείχαν κάποια χιλιόμετρα. Εκεί σταματούσαν κάποιοι, κυρίως γυρίζοντας από το κυνήγι, είτε είχαν πάει κοντά (Οινόη) ή μακρύτερα (προς Κωπαίδα κ.λ.π.).

Κώστα πρέπει να είναι όπως τα λες, στο καραούλι ήταν οι ταβέρνες, οι κοντινοί κυνηγότοποι απείχαν κάποια χιλιόμετρα. Εκεί σταματούσαν κάποιοι, κυρίως γυρίζοντας από το κυνήγι, είτε είχαν πάει κοντά (Οινόη) ή μακρύτερα (προς Κωπαίδα κ.λ.π.).
Μια ταβέρνα έχει στο Καραούλι δεξιά πάνω μόνο και πάντα είναι άδεια.Μια φορά μας είχε δείξει μια συκωταρια, πρέπει να ήταν του Τουταγχαμών...

Μια ταβέρνα έχει στο Καραούλι δεξιά πάνω μόνο και πάντα είναι άδεια.Μια φορά μας είχε δείξει μια συκωταρια, πρέπει να ήταν του Τουταγχαμών...
Εγώ όταν ζούσα στο πατρικό, σε όλα τα κυνήγια μου περνούσα από εκεί. Ποτέ όμως δεν έτυχε να σταματήσουμε σε αυτή την ταβέρνα!!! Όταν πηγαίναμε Οινόη στην επιστροφή σταματάγαμε σε ένα μικρό χάνι ακριβώς στη διασταύρωση του δρόμου που μπαίνει στον κάμπο. Όταν πηγαίναμε δερβενοχώρια τρώγαμε εκεί, όταν περνάγαμε την κάζα στην επιστροφή καθόμαστε στην κάζα ... στο καραούλι ποτέ!!!

στο καραούλι ποτέ!!!
Γι'αυτό είσαι εδώ και γράφεις,αλλιώς...
Μου δείχνει την συκωταρια με καμάρι και μου λέει...Να την ρίξω στο τηγάνι? Κάτσε του λέω...Πιο κάτω έχει ένα μαρμαραδικο,να περάσω να διαλέξω πρώτα και γυρίζω .sarcastic.

Last edited:
Απαραδεκτος!!!Βρωμη καθε πρωι και νερο με κοτοπουλο και μπροκολο ολη την υπολοιπη μερα!!!
Μπααααα δεν παιζει! Είμαι μυωδης! 4-5 κιλά έχω παραπανίσια. Εάν πλακωθω στα περπατητα έφυγαν αερας. Δεν έχει και ελιά ούτε για δείγμα φετος και από τέλος Οκτωβρίου περπατητο κόντρα και άγιος ο Θεός!

Μπααααα δεν παιζει! Είμαι μυωδης! 4-5 κιλά έχω παραπανίσια. Εάν πλακωθω στα περπατητα έφυγαν αερας. Δεν έχει και ελιά ούτε για δείγμα φετος και από τέλος Οκτωβρίου περπατητο κόντρα και άγιος ο Θεός!
Γυμναστηριο και προβατινα μετα?

Που τη βρηκες ρε θηριο; Γνωριζω 2 ατομα τον hunter 302 k Ηλια ειναι συγγενεις μου εξαιρετικοι κυνοφιλοι κυνηγοι με παραδοση πολλων γενεων πισω. :):)
Στο ιντερνετ ψαχνοντας!!!Search στις εικονες!
Τον Ηλια πιο πολυ τον κοβω για μαχητη του Ισλαμικου κρατους!!!

Status
Not open for further replies.
Back