Άμα πιάνει ρε Πατρίδα θα βάλω 20 κάδρα του στις ελιές για τον δάκο!Γρηγορη απορω γιατι αγοραζουμε εξοπλιστικα για να ενισχυσουμε την αμυνα
Ας στειλουμε αυτο το βιντεο στους απεναντι θα σκορπισουν σαν στερφο-γιδα που τα κυνηγαει ο μονολυκος
Άμα πιάνει ρε Πατρίδα θα βάλω 20 κάδρα του στις ελιές για τον δάκο!Γρηγορη απορω γιατι αγοραζουμε εξοπλιστικα για να ενισχυσουμε την αμυνα
Ας στειλουμε αυτο το βιντεο στους απεναντι θα σκορπισουν σαν στερφο-γιδα που τα κυνηγαει ο μονολυκος
Ο δράκος θα μείνει, Κινδυνεύεις να ξεραθουν και οι ελιές όμως, ενώ αν το στείλουμε απέναντι μπαρούτι θα γίνουν, να γεμίζουμε και κάνα φυσεκιΆμα πιάνει ρε Πατρίδα θα βάλω 20 κάδρα του στις ελιές για τον δάκο!
…τσαρίνες!!!Δείτε το ολο...
Μου θύμισες τα εφηβικά μου χρόνια - δυό βδομάδες οικοδόμος, σιδεράς και μετά ένα μήνα άρρωστος από κούραση
Από πλαστικό μπετόνι το φτιάχνουμε εδώ κ έχω σηκώσει πολύ πράμα πιτσιρικάς
Θες να το ξαναζήσεις?Μου θύμισες τα εφηβικά μου χρόνια - δυό βδομάδες οικοδόμος, σιδεράς και μετά ένα μήνα άρρωστος από κούραση
Μόνο με "εργασία εξ αποστάσεως"Θες να το ξαναζήσεις?
Γκούγκλαρε @Alex37 .xtiso skalopatia.gr και βρες εργασία...μπωρεις κάλιστα, επισεις να πατησεις και REPLAY στο video στη σελιδα του, για να δεις τη σε περιμένει.......Μου θύμισες τα εφηβικά μου χρόνια - δυό βδομάδες οικοδόμος, σιδεράς και μετά ένα μήνα άρρωστος από κούραση
Ω ρε φίλε ,ο τυφώνας malakas χτυπαει τις Φιλιππίνες .
Δεν εροταν απο δω καλύτερα μπας και βάραγε μερικούς ομώνυμους του που έχουμε και πολλούς ;
https://www.tanea.gr/2022/04/08/wor...gflLb2ktNqSnnChL6aWplSKLWzy8mkhIMY7DnKss1iEIo
Δεν ξέρω αν είναι αλήθεια ...
WD 40 ένα για όλα