Πάρε ένα ταψί κατα'ι'φια και 2 κιλά παγωτό καϊμάκι αγόρι μου να βουλωσουν τα σωληνάκια.Τι κάθεσαι και παιζεις με τις κακαρατζες.λουκουμάδες
Πάρε ένα ταψί κατα'ι'φια και 2 κιλά παγωτό καϊμάκι αγόρι μου να βουλωσουν τα σωληνάκια.Τι κάθεσαι και παιζεις με τις κακαρατζες.λουκουμάδες
Βάρα "Top Movie Shootouts of All Time"
Φοβάσαι μήπως δεν είναι σίγουρη η πλύση στομάχου.Πάρε ένα ταψί κατα'ι'φια και 2 κιλά παγωτό καϊμάκι αγόρι μου να βουλωσουν τα σωληνάκια.Τι κάθεσαι και παιζεις με τις κακαρατζες.
Άμα θες πλύση στομάχου σου έτοιμη συνταγή με 10€.Φοβάσαι μήπως δεν είναι σίγουρη η πλύση στομάχου.
Band of brothers.Πρόταση για ταινία
Αυτός ο σκατιαρης γίνεται εεεεενα με το ρόλο ,φοβερός ως εκτελεστής
Γαμω τις ταινίεςΠρόταση για ταινία! Δεν την έχω δει, θα τη δω απόψε όμως!
Αυτός κ ο λεδερφε'ι'ςΔεν ξέρω τι βλέπεις εσύ φίλε, εγώ βλέπω έναν δολοφόνο ο οποίος σκοτώνει (αποκεφαλίζει) τα παιδιά των κερασιών και τα στοιβάζει σε κασόνια για να πάνε να φαγωθούν από vigan.
Υπογραφή
Meat eater![]()
Πωωωωω τι είπες τώραΠάρε ένα ταψί κατα'ι'φια και 2 κιλά παγωτό καϊμάκι αγόρι μου να βουλωσουν τα σωληνάκια.Τι κάθεσαι και παιζεις με τις κακαρατζες.
Θυμάμαι στο δημοτικό τρώγαμε ψωμί σάντουιτς με 2 kiss μέσαΠωωωωω τι είπες τώρα![]()
Δεν είχε εφευρεθεί το κασέρι?Θυμάμαι στο δημοτικό τρώγαμε ψωμί σάντουιτς με 2 kiss μέσα
![]()
Εμείς κις τρώγαμε Χριστούγεννα με τα κάλαντα κ απόκριες που φιλαγαμε χεντςΘυμάμαι στο δημοτικό τρώγαμε ψωμί σάντουιτς με 2 kiss μέσα
![]()
Δεν βλεπω!Δεν ξέρω τι βλέπεις εσύ φίλε, εγώ βλέπω έναν δολοφόνο ο οποίος σκοτώνει (αποκεφαλίζει) τα παιδιά των κερασιών και τα στοιβάζει σε κασόνια για να πάνε να φαγωθούν από vigan.
Υπογραφή
Meat eater![]()
....οταν το πας αμασητο, ετσι γινεται...κανει "γκελ" το γατόμαλο που τρως....Ψωφαω για καταιφιτο σπαστικό είναι ότι μετά ,κάνει βόλτες μια στο στομάχι μια στον οισοφάγο
![]()
....το λινάρι των υδραυλικών λες ρε;;;;ταψί κατα'ι'φια