Tο καριοφίλι αυτό είναι για τα γούστα του ALEX 76 .Σταθερά 2, 1
Απλά μοναδικό .
Ένα φιλαράκι έχει 26'' - 28'' καί 30 '' .
Αρρώστεια μ'αυτό το όπλο .40+ χρόνων το καθένα .
Tο καριοφίλι αυτό είναι για τα γούστα του ALEX 76 .Σταθερά 2, 1
Eχει όντως πολύ καλή βλητική απόδοση το ΜιροκουTο καριοφίλι αυτό είναι για τα γούστα του ALEX 76 .
Απλά μοναδικό .
Ένα φιλαράκι έχει 26'' - 28'' καί 30 '' .
Αρρώστεια μ'αυτό το όπλο .40+ χρόνων το καθένα .
΄Έρωτας μεγάλος λέμε .Eχει όντως πολύ καλή βλητική απόδοση το Μιροκου
Καλο βολι΄Έρωτας μεγάλος λέμε .
Αυστηρό , δέν χαρίζεται στην επιπόλαιη σκόπευση αλλά με μοναδικές
καταβολές σε απίστευτες αποστάσεις όταν ρίξεις εκεί που πρέπει ..
Αν στην αγορά θα επιτρέπονται μόνο βιοδιασπώμενα ?Δηλαδή σε ενδεχόμενο έλεγχο, πως θα φανεί ότι ο συγκεντρωτήρας είναι βιοδιασπώμενος; Δεν αναφέρομαι σε εμπορικά φυσίγγια.
Γιώργο, υπάρχει πολύ απόθεμα στους ιδιογομωτές. Τέλος πάντων. Μια σκέψη ήταν. Ελπίζω να αργήσουμε να τα δούμε αυτά.Αν στην αγορά θα επιτρέπονται μόνο βιοδιασπώμενα ?
Λογικά θα έχει μεταβατική περίοδο .Γιώργο, υπάρχει πολύ απόθεμα στους ιδιογομωτές. Τέλος πάντων. Μια σκέψη ήταν. Ελπίζω να αργήσουμε να τα δούμε αυτά.
https://www.federalpremium.com/hand...erican-eagle-indoor-range-training-lead-free/Μπορεί να απαγορευτούν και στα σκοπευτήρια. Αν όχι μάλλον θα φέρνουν.
Δηλαδή αν μιλάμε για καθολική απαγόρευση τότε ούτε σφαιρσκθα για αεροβόλα θαχει ούτε φυσίγγια για ραβδωτα.
Ο Στρατός τι θα κάνει; Θα καταργήσει το μολύβι;
Τοση οση κ η αντίστροφη μέτρηση της ΠρωτοχρονιάςΛ
Λογικά θα έχει μεταβατική περίοδο .
Παλη η γλοσα παει περα δοθε.να το κιταξης αυτοΤοση οση κ η αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 χααααααπυ Νιού Γιαρ μαδαφακες
Θύμησες Καμίνη στην αντιστροφή μέτρηση του δήμου Αθηναίων.... που μετα το ένα ειπε μηδέν......Τοση οση κ η αντίστροφη μέτρηση της Πρωτοχρονιάς
10,9,8,7,6,5,4,3,2,1 χααααααπυ Νιού Γιαρ μαδαφακες
Eχω δυο τέτοια φίλε μου και ψάχνομαι και για τρίτο. Όπως τα περιγράφεις ειναι΄Έρωτας μεγάλος λέμε .
Αυστηρό , δέν χαρίζεται στην επιπόλαιη σκόπευση αλλά με μοναδικές
καταβολές σε απίστευτες αποστάσεις όταν ρίξεις εκεί που πρέπει ..
Πάρε τώρα ένα κοντό!Eχω δυο τέτοια φίλε μου και ψάχνομαι και για τρίτο. Όπως τα περιγράφεις ειναι
Για ημερήσιο ωραία δουλεύουν lambro biturbo steel 36, sellier bellot magnum και η δεκάδα rottweil steel 36 σε νούμερα 0 έως 2... Για πιο κοντινές βολές ωραίο είναι το nsi steel 32 σε 4αρια...
Kαλα να περάσεις κ να το χαρείς εύχομαι...
2 από τα 4 είναι αυτά που μου προτείνειςΓια ημερήσιο ωραία δουλεύουν lambro biturbo steel 36, sellier bellot magnum και η δεκάδα rottweil steel 36 σε νούμερα 0 έως 2... Για πιο κοντινές βολές ωραίο είναι το nsi steel 32 σε 4αρια...
Kαλα να περάσεις κ να το χαρείς εύχομαι...
Τα drylok δεν τα έχω ρίξει, τα nsi 38 αν είναι τα ρελιαστα δεν τα βρήκα σκοπευτικά αλλά έχω δοκιμάσει λίγα....2 από τα 4 είναι αυτά που μου προτείνεις