Οι έμποροι είτε μας αρέσει είτε όχι κοιτάνε το κέρδος. Από τη στιγμή που ανεβαίνουν οι τιμές εκμεταλλεύονται την άνοδο αυτή για να βγάλουν περισσότερα χρήματα από το στοκ που έχουν. Έχω δει πολλές φορές να αλλάζουν τις τιμές σε φυσίγγια που φαίνεται ότι είναι στοκ. Δεν θα ξεχάσω ένα περιστατικό που έχω αγοράσει φυσίγγια που έχουν σταματήσει να παράγονται και πάω μία εβδομάδα μετά να πάρω συμπλήρωμα και βρήκα την τιμή 1,5€ πάνω το κουτί. Όταν τον ρώτησα πώς και ανέβηκαν, μου τα μάσαγε και μου έλεγε μήπως δεν θυμάσαι την τιμή που αγόρασες την προηγουμένη φορά. Επειδή δεν είχε νόημα η συζήτηση, απλά γέλασα. Προσωπικά αυτό που κάνω όλα τα τελευταία χρόνια είναι όπου βρω φυσίγγια με καλή τιμή έναντι του ανταγωνισμού να αγοράζω. Εντάξει αν θέλω κάτι συγκεκριμένο και το θέλω άμεσα θα αγοράσω ένα δύο κουτιά απ’ το πιο κοντινό μου κατάστημα. Αλλά γενικά δόξα το θεό με το ίντερνετ μπορώ να συγκρίνω άμεσα τις τιμές κάθε φυσιγγίου στην αγορά. Τέλος αυτό που προσωπικά με πειράζει είναι τα καύσιμα και τα διόδια. Κάθε μου κυνήγι εκεί πονάει. Στα φυσίγγια μακάρι να βρω θήραμα και να ρίξω.