Βαφές Όπλων

• Thread starter Thread starter Manos
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Κ εγω την εχω δουλεψει αλλα κατα την προσωπικη μου εμπειρια (εχω βαψει αρκετα οπλα με τυπου cold blue g96, tetra gun, perma blue & super blue) οι βαφες αυτες ειναι για επιδιορθωση για μικρο τμημα ατσαλιου...ασε τι δειχνουν στο you tube! Αυτες οι βαφες απλα μαυριζουν το ατσαλι...δεν του δινουν προστασια!
καλημέρα, βασικά δεν την θέλω για κάννες. θέλω να προφυλάξω κάποια ατσάλινα εξαρτήματα που φτιάχνω από σκουριά.

Κ εγω την εχω δουλεψει αλλα κατα την προσωπικη μου εμπειρια (εχω βαψει αρκετα οπλα με τυπου cold blue g96, tetra gun, perma blue & super blue) οι βαφες αυτες ειναι για επιδιορθωση για μικρο τμημα ατσαλιου...ασε τι δειχνουν στο you tube! Αυτες οι βαφες απλα μαυριζουν το ατσαλι...δεν του δινουν προστασια!
Μην το λες.αναλογα το πος θα την βαψης

Μην το λες.αναλογα το πος θα την βαψης
Εγω Γιαννη ασχοληθηκα αρκετα χρονια ακολουθωντας τις οδηγιες χρησης τους! Δεν ξερω αν υπαρχει και αλλη μεθοδος χρησης τους και επιφυλασσομαι γιαυτο! Να μην ειμαι κ απολυτος..... απλα κατεθεσα προσωπικες μου εμπειριες!

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά , αν δηλαδή ασταρωσης ( την κανη ) του όπλου , να είναι καθαρό μέταλλο , και μετά τη βάψεις με καλή μπογιά σε σπρέι , με χαρτερ μέσα , δεν θα έχει καμιά προστασία το μέταλλο ? Η μήπως θα έχει πρόβλημα με το λάδι καθαρισμού του όπλου ? Το έχει δοκιμάσει ποτέ κάποιος ?

Να ρωτήσω κάτι ρε παιδιά , αν δηλαδή ασταρωσης ( την κανη ) του όπλου , να είναι καθαρό μέταλλο , και μετά τη βάψεις με καλή μπογιά σε σπρέι , με χαρτερ μέσα , δεν θα έχει καμιά προστασία το μέταλλο ? Η μήπως θα έχει πρόβλημα με το λάδι καθαρισμού του όπλου ? Το έχει δοκιμάσει ποτέ κάποιος ?
Προστασια θαχεις.αλα κανει γρατζουνιες ευκολα

Προστασια θαχεις.αλα κανει γρατζουνιες ευκολα
Γιάννη σε ευχαριστω για την πληροφορία , θα το δοκιμάσω , ποιο πολύ με ενδιαφέρει η προστασία απο βροχή , και γενικά υγρασία . Απλα δεν γνώριζα αν αυτά τα χρώματα μπορούν να προστατέψουν το οπλο απο υγρασία .

Καλησπέρα μάγκες .

Έχω μπει σε διαδικασία ανακαίνισης της Α302 του πατέρα μου ώστε να την κάνω βασικό όπλο & να γλυτώσω & την ανάκρουση της αδράνειας .

Τα ξύλα το ψάχνω , έχω κάποιες καλές σκέψεις & βοήθεια από έναν συνάδελφο που ασχολείται & με το Forum .

Με Βαφή βάσης & κάννης τι κάνουμε ???

Cerakote θαρρώ & θέλω να έρθει όσο πιο γυαλιστερή γίνεται (Να είναι Μαύρη & όσο πιο γυαλιστερή γίνεται) .

Η σειρά Elite είναι η πιο γυαλιστερή ?

Για Elite Midnight σκέφτομαι από φωτογραφίες που έχω δεί !

Χρύσα κτλ δεν θα κάνω ούτε κουμπιά ούτε γράμματα , όπως ήταν μαμισια τα κουμπιά (Η μαμισια σκανδάλη ήταν χρυσή αλλά από ότι έχω δει η βαφή Gold Cerakote δείχνει πολύ έντονα σαν "Μουσταρδα") οπότε σκέφτομαι όλα τα κουμπιά & η σκανδάλη μόνο γυάλισμα .

Ακούω απόψεις !

Καλησπέρα μάγκες .

Έχω μπει σε διαδικασία ανακαίνισης της Α302 του πατέρα μου ώστε να την κάνω βασικό όπλο & να γλυτώσω & την ανάκρουση της αδράνειας .

Τα ξύλα το ψάχνω , έχω κάποιες καλές σκέψεις & βοήθεια από έναν συνάδελφο που ασχολείται & με το Forum .

Με Βαφή βάσης & κάννης τι κάνουμε ???

Cerakote θαρρώ & θέλω να έρθει όσο πιο γυαλιστερή γίνεται (Να είναι Μαύρη & όσο πιο γυαλιστερή γίνεται) .

Η σειρά Elite είναι η πιο γυαλιστερή ?

Για Elite Midnight σκέφτομαι από φωτογραφίες που έχω δεί !

Χρύσα κτλ δεν θα κάνω ούτε κουμπιά ούτε γράμματα , όπως ήταν μαμισια τα κουμπιά (Η μαμισια σκανδάλη ήταν χρυσή αλλά από ότι έχω δει η βαφή Gold Cerakote δείχνει πολύ έντονα σαν "Μουσταρδα") οπότε σκέφτομαι όλα τα κουμπιά & η σκανδάλη μόνο γυάλισμα .

Ακούω απόψεις !
Με black gloss εβαψα προσφατα σε benelli black eagle τη κανη και το καπακι βασης,μοιαζει πολυ με το εργοστασιακο.Τα γραμματα στη βαση να τα κανεις χρυσαφι,γινονται ωραια,σαν εργοστασιακα.Τη σκανδαλη οχι...δε θα γινει ωραια,εγω του ζητησα να μου τη τριψει κι εγινε ασημι,νικελ.Τη βαση μη τη κανεις γυαλιστερη...καλυτερα ειναι σατινε για να υπαρχει και λιγο αντιθεση...παρε μια ιδεα απο φωτο της benelli raffaello black ή την be diamond για να καταλαβεις τι εννοω.

Για 2-3 γραντζουνιές από πέτρες και χαλίκια στη μαύρη βάση μιας μπενέλι τί θα προτίνατε;
Δε θέλω να βάψω όλη τη βάση, έχει παραστάσεις. Το μαύρο πάνω από το κλείστρο έχει λίγες γραντζουνιές και σκέφτομαι αν υπάρχει κάποια εύκολη λύση να τις καλύψω. Εργκάλ είναι το υλικό.
Ευχαριστώ.

Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά στην επιλογή μου να βάψω το όπλο τρίβοντας τελείως το παλιό χρώμα ,μετά απολύμανση των μετάλλων με υγρό ,για τυχόν λάδια και διάφορα κατάλοιπα , μετά αστάρι για μέταλλα σε σπρέι , και μετά βάψιμο με χρώμα 2 κάπα , ένα 24ωρο στέγνωμα , και πέρασμα με βερνίκι ματ , ο χρόνος η θα με δικαίωση , η θα αποζημιώσει με γνώση μέσα από το λάθος μου .

Δεν ξέρω αν έπραξα σωστά στην επιλογή μου να βάψω το όπλο τρίβοντας τελείως το παλιό χρώμα ,μετά απολύμανση των μετάλλων με υγρό ,για τυχόν λάδια και διάφορα κατάλοιπα , μετά αστάρι για μέταλλα σε σπρέι , και μετά βάψιμο με χρώμα 2 κάπα , ένα 24ωρο στέγνωμα , και πέρασμα με βερνίκι ματ , ο χρόνος η θα με δικαίωση , η θα αποζημιώσει με γνώση μέσα από το λάθος μου .
Βαλε κ καμια φωτο να παιρνουμε ματι.....sarcastic.

Back