Νίκο όλα παίζουν ρόλο εκεί που ντουφεκαει φίλε η πλειοψηφεία των κυνηγών 20/35 μέτρα και με νορμάλ συνθήκες όπως εξελίσεται ο καιρός στη χώρα μικρή σημασία έχει και αυτό που γράφεις γιατί ότι και σκατα να εχει μέσα θα σκοτώσει σε αυτά τα μέτρα το 12 διαμέτρημα .Γι'αυτό και δεν κάνουν ιδιογομωση όλοι παρά ελάχιστοι που συνεχώς μειώνονται κιόλας φίλε .Οποίος έχει μεγάλες απαιτήσεις ή κάνει ιδιογομωση ή ψάχνει ένα φυσίγγι και μια καλή κανη που εκεί είναι η διαφορά μας ότι όντως υπάρχουν καλές και κακες κανες που όταν κανεις ιδιογομωση μόνο, δε μπορείς να το αντιληφθείς.
Αυτο λεω βρε Γιαννη !!! Μεχρι τα 35 μετρα ολα τα οπλα σκοτωνουν...ακομα και εαν εχουν ''αμμοχαλικο''
τα φυσιγγια μεσα.
Τα ζορια ξεκινουν απο τα 35+ δλδ 40-45-50 μετρα. Σε αυτα τα μετρα λοιπον που αρχιζουν οι ψαλμωδιες
και τα καντηλια.... εκει εσεις ψαχνετε την καλη καννη...που θα κανει την διαφορα με το εμπορικο φυσιγγιο...
Και οπως και εσυ παραδεχεσαι δλδ οτι με την ιδιογομωση αυτην την διαφορα δεν την αντιλαμβανεσαι...
για ποιον λογο να ψαχνω την ''καλη καννη'' απο την στιγμη που το φυσιγγιο κανει την διαφορα ??
Το σιγουρο ειναι οτι δεν μπορουν να γινουν ολοι ιδιογομωτες...οκ
Και ρωταω για να μαθαινω ( και δεν το λεω ειρωνικα..προς Θεου ... ) η καλη καννη θα μου δωσει με εμπορικο
φυσιγγιο οτι θα μου εδινε η κακη καννη με φυσιγγιο ιδιογομωσης...???
Μηπως παλι η καλη καννη ...κοιταει την αποδοση της κακης καννης με φυσιγγιο ιδιογομωσης απο μακρια ??
Ασφαλως και το ξερεις οτι εγω πιστευω μονο στο φυσιγγιο....Για μενα ολα τα οπλα ειναι για κανουν ΜΠΑΜ.
Η αποδοση του ΜΠΑΜ...μονο απο το φυσιγγιο την ποιοτητα του φυσιγγιου εξαρταται φιλε...
Τωρα ΕΑΝ οι καννες εχουν ενα 2% διαφορες....δεν λεει τιποτα για μενα !!!
Διαβασα το ποιο μηνημα σου και σου απαντω..
Εαν βαλεις το αλευρι σε στρωσεις...τα μεσαια που ειναι χωρις αλευρι θα εχουν μεγαλυτερη παραμορφωση
και η τουφεκια παει ''περιπατο''...
Γιαννη....ξερεις να προστατευσεις τα σκαγια σου εβγαλες τουφεκια που δεν πιστευουν τα ματια σου !!!
Πριν χρονια σε αλλο φορουμ..οταν πρωτοανεφερα την μιξη αλευριου με γραφιτη...καποιος με ειρωνευτηκε..
Δεν του απαντησα...το περασα ''ντουκου''....η πορεια ομως με δικαιωσε....Η μιξη δινει καλυτερα αποτελεσματα !!
Εχεις καλη ποιοτητα σκαγιων...εχεις και τουφεκια !!!
Το μισο φυσιγγιο ειναι τα σκαγια φιλε !!!