Βελτίωση απόδοσης κάννης και καλής λειτουργίας του κυνηγετικού οπλου

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Τι πμ;;;; Δωσε στοιχεία στο λαό
Και εσύ να μας δώσεις.
Έχεις παρασυρθεί και εσύ από τις σειρήνες μικρό μου ...

Θα σας χώσω όλους σε λίγο γιατί προσωπικά βλητική υπεροχή έχω δει μόνο στα φυσίγγια του Νίκου ανεξαρτήτως κάνης.

Όλοι οι άλλοι, ανεξαρτήτως πάλι κάνης, ψάχνουν καλά φυσίγγια.

Και εσύ να μας δώσεις.

Θα σας χώσω όλους σε λίγο γιατί προσωπικά βλητική υπεροχή έχω δει μόνο στα φυσίγγια του Νίκου ανεξαρτήτως κάνης.

Ωχ παει η σπυρου πατση θα βαλει λουκετο

Όλα αυτά περί ασφαλείας επεμβάσεων στις κάννες των όπλων δεν θα συζητιούνταν αν στη Ελλάδα υπήρχε Εθνική Τράπεζα Δοκιμών υπαγομενη στη C.I.P.

Θα δοκιμαζοτανε το όπλο μετά την επέμβαση (αν ήταν επέμβαση που θα απαιτούσε επαναδοκιμή βαση C.I.P...Η διεύρυνση του κωνου νομίζω είναι) και η πιστοποίηση θα κατοχυρώνε τον τεχνίτη έναντι στον πελάτη ότι το όπλο που του παραδίδει είναι ασφαλές και σε περίπτωση απόρριψης του όπλου θα εξασφαλίζε στον πελάτη την αξίωση αποζημίωσης από τον τεχνίτη για την ζημιά στο όπλο...

Last edited:
Ωχ παει η σπυρου πατση θα βαλει λουκετο
Τι υπάρχει στη Σπύρου Πάτση ;
Με έχετε τρελάνει με αυτή την οδό.
Παράγουν reamers ? 🤪

Βάγγο θα μου κάνεις έναν κώνο στην 1187 για να την πουλήσω ευκολότερα ισχυριζόμενος υπέρτατη βλητική υπεροχή ;

Τώρα με αυτά που έχω γράψει ούτε 20€ δεν πουλιέται.

Όλα αυτά περί ασφαλείας επεμβάσεων στις κάννες των όπλων δεν θα συζητιούνταν αν στη Ελλάδα υπήρχε Εθνική Τράπεζα Δοκιμών υπαγομενη στη C.I.P.

Θα δοκιμαζοτανε το όπλο μετά την επέμβαση (αν ήταν επέμβαση που θα απαιτούσε επαναδοκιμή βαση C.I.P...Η διεύρυνση του κωνου νομίζω είναι) και η πιστοποίηση θα κατοχυρώνε τον τεχνίτη έναντι στον πελάτη ότι το όπλο που του παραδίδει είναι ασφαλές και σε περίπτωση απόρριψης του όπλου θα εξασφαλίζε στον πελάτη την αξίωση αποζημίωσης από τον τεχνίτη για την ζημιά στο όπλο...
Σε τέτοια περίπτωση κανένας δεν αναλάμβανε να φτιάξει κώνο. Γιατί κανένας δεν θα έπαιρνε το ρίσκο. Το πολύ μέχρι κανένα γιάλισμα θα κάνανε.

Πόσοι μαστόροι, θα δεχόντουσαν να φτιάξουν κώνο ,υπό αυτές τις προϋποθέσεις ❓
ναν‼️

Σε τέτοια περίπτωση κανένας δεν αναλάμβανε να φτιάξει κώνο. Γιατί κανένας δεν έπαιρνε το ρίσκο. Το πολύ μέχρι κανένα γιάλισμα θα κάνανε.
Πόσοι μαστόροι, θα δεχόντουσαν να φτιάξουν κώνο ,υπό αυτές τις προϋποθέσεις ❓
ναν‼️

Οι σοβαροί, με γνώσεις τεχνίτες θα έκαναν και τέτοιες εργασίες...όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης...

Πιστεύω έτσι θα ξεχώριζε η ήρα από το στάρι

Οι σοβαροί, με γνώσεις τεχνίτες θα έκαναν και τέτοιες εργασίες...όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης...

Πιστεύω έτσι θα ξεχώριζε η ήρα από το στάρι
Και αν δεν πέρναγε η κάνη τα τεστ να σου αγόραζαν καινούργια.
Να τα λέμε όλα ... 😉

Παιδιά αφήστε τους κώνους γιαυτούς που τους πιστεύουν οι υπόλοιποι μην κάνετε γιατί από τη δυσπιστία και την προκατάληψη θα τα βλέπετε όλα ίδια είναι δεν είναι.Και μιας που μιλάτε για σκασιματα από κώνους στην Ελλάδα που ένα ξέρω να έχει γίνει και έγινε εις γνώση αφού έπαιξε πειραματισμός στα όρια ,άλλο δεν έχω ακούσει.Αυτος που θα μαλακιστει για να σκάσει το ντουφέκι χωρίς έμφραξη κάνης θα το σκάσει είτε έχει κώνο πειραγμενο είτε όχι.Γνωριζετε ότι έχουν σκάσει κάτι κανούλες μετά από τοποθετήση εσωτερικών τσοκ και όμως έχουν σκάσει ,ποιος έφταιγε ? Ο κάτοχος πάλι διότι του είχαν πει μέχρι ποια όρια υπάρχουν σε φυσίγγι και τα πέρασε .Καταλήγω αυτοί που κάνουν κώνους ξέρουν τι κάνουν και πόσο οι έχοντες επώνυμο και το όπλο δε θα σκάσει, αν είναι μαλακας ο κάτοχος θα σκάσει θα ραγίσει κλείστρα, κοντάκια,οδηγούς στοπ κτλ.Για να καταλάβετε εδώ γίνεται και honing όταν έχεις μέχρι ένα ορισμένο βάθος φθορές που ανεβάζεις όλον τον αυλό έως και 3/10 και δε σπάνε τα ντουφέκια .

Και εσύ να μας δώσεις.

Εχω προσωπικη αποψη.

Back