Το εργαλείο του Έλληνα!!μια ματσολα και εισαι ετοιμος
Το εργαλείο του Έλληνα!!μια ματσολα και εισαι ετοιμος
Δικό μου σύστημα πάνω από τα ρούχαΝα κανεις και κωνους χωρις αναισθησια
Και εσύ να μας δώσεις.Τι πμ;;;; Δωσε στοιχεία στο λαό
Ωχ παει η σπυρου πατση θα βαλει λουκετοΚαι εσύ να μας δώσεις.
Έχεις παρασυρθεί και εσύ από τις σειρήνες μικρό μου ...
Θα σας χώσω όλους σε λίγο γιατί προσωπικά βλητική υπεροχή έχω δει μόνο στα φυσίγγια του Νίκου ανεξαρτήτως κάνης.
Όλοι οι άλλοι, ανεξαρτήτως πάλι κάνης, ψάχνουν καλά φυσίγγια.
Τι υπάρχει στη Σπύρου Πάτση ;Ωχ παει η σπυρου πατση θα βαλει λουκετο
Σε τέτοια περίπτωση κανένας δεν αναλάμβανε να φτιάξει κώνο. Γιατί κανένας δεν θα έπαιρνε το ρίσκο. Το πολύ μέχρι κανένα γιάλισμα θα κάνανε.Όλα αυτά περί ασφαλείας επεμβάσεων στις κάννες των όπλων δεν θα συζητιούνταν αν στη Ελλάδα υπήρχε Εθνική Τράπεζα Δοκιμών υπαγομενη στη C.I.P.
Θα δοκιμαζοτανε το όπλο μετά την επέμβαση (αν ήταν επέμβαση που θα απαιτούσε επαναδοκιμή βαση C.I.P...Η διεύρυνση του κωνου νομίζω είναι) και η πιστοποίηση θα κατοχυρώνε τον τεχνίτη έναντι στον πελάτη ότι το όπλο που του παραδίδει είναι ασφαλές και σε περίπτωση απόρριψης του όπλου θα εξασφαλίζε στον πελάτη την αξίωση αποζημίωσης από τον τεχνίτη για την ζημιά στο όπλο...
Πόσοι μαστόροι, θα δεχόντουσαν να φτιάξουν κώνο ,υπό αυτές τις προϋποθέσειςΌλα αυτά περί ασφαλείας επεμβάσεων στις κάννες των όπλων δεν θα συζητιούνταν αν στη Ελλάδα υπήρχε Εθνική Τράπεζα Δοκιμών υπαγομενη στη C.I.P.
Θα δοκιμαζοτανε το όπλο μετά την επέμβαση (αν ήταν επέμβαση που θα απαιτούσε επαναδοκιμή βαση C.I.P...Η διεύρυνση του κωνου νομίζω είναι) και η πιστοποίηση θα κατοχυρώνε τον τεχνίτη έναντι στον πελάτη ότι το όπλο που του παραδίδει είναι ασφαλές και σε περίπτωση απόρριψης του όπλου θα εξασφαλίζε στον πελάτη την αξίωση αποζημίωσης από τον τεχνίτη για την ζημιά στο όπλο...
Καλά να πάθεις!!Τώρα με αυτά που έχω γράψει ούτε 20€ δεν πουλιέται.
Οι ΜΑΣΤΟΡΟΙ!Πόσοι μαστόροι, θα δεχόντουσαν να φτιάξουν κώνο ,υπό αυτές τις προϋποθέσεις
ναν
Σε τέτοια περίπτωση κανένας δεν αναλάμβανε να φτιάξει κώνο. Γιατί κανένας δεν έπαιρνε το ρίσκο. Το πολύ μέχρι κανένα γιάλισμα θα κάνανε.
Πόσοι μαστόροι, θα δεχόντουσαν να φτιάξουν κώνο ,υπό αυτές τις προϋποθέσεις
ναν
Εεε ναι, οι οπλοκατασκευαστές είναι λιγάκι άσχετοι από κώνους.Οι ΜΑΣΤΟΡΟΙ!
Δεν πολυκαιγονται!Εεε ναι, οι οπλοκατασκευαστές είναι λιγάκι άσχετοι από κώνους.
Και αν δεν πέρναγε η κάνη τα τεστ να σου αγόραζαν καινούργια.Οι σοβαροί, με γνώσεις τεχνίτες θα έκαναν και τέτοιες εργασίες...όπως συμβαίνει και στις υπόλοιπες χώρες της Ευρώπης...
Πιστεύω έτσι θα ξεχώριζε η ήρα από το στάρι
Γιατί άραγε ;Δεν πολυκαιγονται!
Μη σου φανεί περίεργο.Εαν δεν πάει κάποια στιγμή σε μονοβολα αποκλειστικά λόγο τραυματισμώνΓουρούνια με ατσάλινα Γιάννη ;
Ρώτησα τον πρόεδρο εγώ για δράμια ... παντού ατσάλινα είπε.Μη σου φανεί περίεργο.Εαν δεν πάει κάποια στιγμή σε μονοβολα αποκλειστικά λόγο τραυματισμών
Εχω προσωπικη αποψη.Και εσύ να μας δώσεις.
Έχεις παρασυρθεί και εσύ από τις σειρήνες μικρό μου ...
Θα σας χώσω όλους σε λίγο γιατί προσωπικά βλητική υπεροχή έχω δει μόνο στα φυσίγγια του Νίκου ανεξαρτήτως κάνης.
Όλοι οι άλλοι, ανεξαρτήτως πάλι κάνης, ψάχνουν καλά φυσίγγια.