Βελτίωση απόδοσης κάννης και καλής λειτουργίας του κυνηγετικού οπλου

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Ούτε ότι φταίει ο κώνος είπα (ο κώνος είναι το δεύτερο link) ... δείχνω πως γίνεται ένα όπλο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ στον κώνο.
Όταν λοιπόν ένα απείραχτο όπλο μπορεί να γίνει έτσι εγώ δεν θα σκαλίσω ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΟ.

Ούτε έμφραξη είναι γιατί αν διαβάσεις το προηγούμενο φυσίγγι εκπυρσοκρότησε κανονικά και έσπασε το δισκάκι χωρίς οι παρεβρισκόμενοι να παρατηρήσουν κάτι ασύνηθες.

Ούτε ότι φταίει ο κώνος είπα (ο κώνος είναι το δεύτερο link) ... δείχνω πως γίνεται ένα όπλο που ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ στον κώνο.
Όταν λοιπόν ένα απείραχτο όπλο μπορεί να γίνει έτσι εγώ δεν θα σκαλίσω ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΩΝΟ.

Ούτε έμφραξη είναι γιατί αν διαβάσεις το προηγούμενο φυσίγγι εκπυρσοκρότησε κανονικά και έσπασε το δισκάκι χωρίς οι παρεβρισκόμενοι να παρατηρήσουν κάτι ασύνηθες.
Αρα ΔΕΝ εχει σχεση με πειραγμα κωνου, αυτο λεω εγω και'συ μου λες γιατι δεν διαβασα το αρλεκιν....

Αρα ΔΕΝ εχει σχεση με πειραγμα κωνου, αυτο λεω εγω και'συ μου λες γιατι δεν διαβασα το αρλεκιν....
Το γράφω στο πρώτο ποστ ρε ... εγώ φταίω που θες οφθαλμίατρο ?
Αλλά προσπαθείς να μου φας μηνύματα σε ξέρω ... 🤣

1692640412056.png

Το γράφω στο πρώτο ποστ ρε ... εγώ φταίω που θες οφθαλμίατρο ?
Αλλά προσπαθείς να μου φας μηνύματα σε ξέρω ... 🤣

View attachment 77461
Στο δευτερο αμα ειχε πειραξει κωνο δεν θα φουσκωνε εκει εκτος kai προσπαθουσανε να φτασουν το dt11.

Last edited:

Μην τον σκαλισεις ρε φιλε... Τι μας το λες συνεχεια δηλαδη; Ριχνε μεχρι τα 35
Δεν μας νοιαζει να ούμε...

Κ αυτη που εχεις τωρα θα την αλλάξεις.
Ειμαι σιγουρος...
Δεν το αλλαζει, αγοραζει καλα φυσιγγια, κυνηγαει πιο πολυ ή μπορει μονο γουρουνια, εμαθε και σημαδευει τα ποδια και βαραει το κεφαλι, οποτε ειναι κομπλε.....

Εεεε αν δεν σπάνε στα 3/10 να το πάμε στα 5/10.
Τι λες βρε Γιάννη τώρα ?
Ότι ακούς ?

Το ασφαλές πάχος εξαρτάται από το μέταλλο ... ο οπλουργός πως θα το ανακαλύψει ? Έχει κανέναν σπεκτρογράφο στο υπόγειο ?
Πες ότι το άκουσε και αυτός από κανέναν άλλο να το δεχθώ.
Δε πάει έτσι φίλε τόσα αοριστα όπως το παρουσιάζεις.2/10 κατεβαινεις μόνο με αποχρωμιωση και λείανση .Που είναι απολύτως ασφαλές .Και φυσικά μπορείς να μετρήσεις το πάχος της κάνης όπως και με κάμερα να δεις το βάθος όπου έχει υποστεί ζημιά για να δεις αν σε παίρνει για honing.Βασιλη έχει και εδώ μαστοριά που βάζουν γυαλιά σε πολλούς ξένους μη νομίζεις ότι όλοι είναι σχιτζιδες και μόνο οι απέξω έχουν γνώσεις εξαλου να ξέρεις και στα εργοστάσια των απ έξω την κάθε δουλεια θα την κάνει ένας ειδικός όχι δεκα και το σχεδιασμό ένας τον κάνει .Έχουμε εδώ οπλοκατασκευαστη το έχω ξαναγράψει καλύτερο από πολλούς ξένους ,κατασκευαστή τσοκ πάλι πολύ ικανό με περγαμηνές ,Και ένα δύο κοντακαδες που του ενός τα κοντάκια τα έχει αντιγράψει ξένη γνωστή εταιρία όσο και αν σου φένεται περίεργο .Είναι πολλά που δεν ξέρετε πολλοί για κάποιους ανθρώπους εδώ .Και μπορώ να σου πω και άλλα αλλά είναι εκτός θέματος .Το μόνο κακό είναι ότι όλοι οι παραπάνω άνθρωποι αγαπούν και ζουν σε λάθος χώρα αλλιώς θα τους έβλεπες κάθε μέρα στο κυνηγετικό τύπο.Οσο για τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχει ο κάθε ένας στο θέμα ασφαλείας είναι προσωπικό του θέμα αφού φοβατε τους κώνους ας σταματήσει να αγοράζει και όπλα χωρίς πιστοποίηση τράπεζας δοκιμων μη του ανοίξει η κανη στη μάπα.Τα πειραγνενα όπλα να ξέρεις δε χρειάζονται μέσα πυραύλους φυσίγγια για να σε ικανοποιήσουν αλλιώς δεν θα τα πειράζες και θα έριχνες πυραύλους .

Δε πάει έτσι φίλε τόσα αοριστα όπως το παρουσιάζεις.2/10 κατεβαινεις μόνο με αποχρωμιωση και λείανση .Που είναι απολύτως ασφαλές .Και φυσικά μπορείς να μετρήσεις το πάχος της κάνης όπως και με κάμερα να δεις το βάθος όπου έχει υποστεί ζημιά για να δεις αν σε παίρνει για honing.Βασιλη έχει και εδώ μαστοριά που βάζουν γυαλιά σε πολλούς ξένους μη νομίζεις ότι όλοι είναι σχιτζιδες και μόνο οι απέξω έχουν γνώσεις εξαλου να ξέρεις και στα εργοστάσια των απ έξω την κάθε δουλεια θα την κάνει ένας ειδικός όχι δεκα και το σχεδιασμό ένας τον κάνει .Έχουμε εδώ οπλοκατασκευαστη το έχω ξαναγράψει καλύτερο από πολλούς ξένους ,κατασκευαστή τσοκ πάλι πολύ ικανό με περγαμηνές ,Και ένα δύο κοντακαδες που του ενός τα κοντάκια τα έχει αντιγράψει ξένη γνωστή εταιρία όσο και αν σου φένεται περίεργο .Είναι πολλά που δεν ξέρετε πολλοί για κάποιους ανθρώπους εδώ .Και μπορώ να σου πω και άλλα αλλά είναι εκτός θέματος .Το μόνο κακό είναι ότι όλοι οι παραπάνω άνθρωποι αγαπούν και ζουν σε λάθος χώρα αλλιώς θα τους έβλεπες κάθε μέρα στο κυνηγετικό τύπο.Οσο για τις επιφυλάξεις που μπορεί να έχει ο κάθε ένας στο θέμα ασφαλείας είναι προσωπικό του θέμα αφού φοβατε τους κώνους ας σταματήσει να αγοράζει και όπλα χωρίς πιστοποίηση τράπεζας δοκιμων μη του ανοίξει η κανη στη μάπα.Τα πειραγνενα όπλα να ξέρεις δε χρειάζονται μέσα πυραύλους φυσίγγια για να σε ικανοποιήσουν αλλιώς δεν θα τα πειράζες και θα έριχνες πυραύλους .
Ξέρω παιδιά με Μ2 που της έχουν κάνει τα παντα αποχρωμιοσης/ κωννους / πορτινγκ από οπλουργο με μεγάλο ονομα στην πιάτσα και ρίχνουν φουρνέλα χρόνια!!!!! Κανένα θέμα …το οπλο θα ανηξει η από ταρζανιές του μάστορα η αυτου που το έχει

500 χιλιάδες φυσίγγια για πλάκα στην Αργεντινή με μόνο τα τυπικά σέρβις .Οι περισσότεροι δεν τα ρίχνουν ούτε σε 10 ζωές και ο άλλος πάει και το σκαλίζει γιατί λέει δεν σκοτώνει.
Nαι γιατι ντουφεκανε στην Αργεντινη Εδω ντουφεκανε ελλαδα και θελουν να πεφτουν τσ πουλια στο εκουαδορ Αναγκαστικα τα σκαλιζουν

Δεν διάβασες καθόλου τα κείμενα αλλά το προσπερνώ ...
Από το πρώτο link διάβασε τα 3 πρώτα ποστ και το τελευταίο στην 18η σελίδα.
Ρε Βασιλη τα διαβασα εγω και? Λενε κατι για κωνο οχι...
Τα τρια πρωτα ποστ λενε οτι το προηγουμενο φυσιγγι πριν απο αυτο του σκασιματος συμφωνα και με τους δυο εμπειρους σκοπευτες που ηταν διπλα του απο καθε μερια οτι ακουστηκε κανονικα και οτι εσπασε το πιατο "γεματα" χωρις καμμια ενδειξη οτι ηταν τζουφιο(για να εμεινε ο συγκεντρωτηρας μεσα και να προκαλεσε εμφραξη...)
Αν διαβασες και τα παρακατω ο τυπος εριχνε με φυσιγγια αναγομωσης "reload" ισχυριστηκε οτι αν ειχε κανει λαθος στη γομωση δεν θα μπορουσε η μηχανη να κλεισει το φυσιγγι συμφωνα με τους συγκεντρωτηρες που χρησιμοποιουσε(ετσι ισχυριστηκε αυτος....)
Και στο τελευταιο μυνημα γραφει ο ιδιος που το ανοιξε το θεμα οτι τελικα αυτος που του εσκασε το οπλο δεν θα κανει μηνυση στην Remington και οτι θα του δωσει ενα καινουριο οπλο της επιλογης του και το παλιο θα το παρει η Remington....Και ο ιδιοκτητης δηλωσε οτι με το που παρει το καινουριο οπλο θα το πουλησει αμεσως τωρα που ξερει τι ποιοτητα μεταλλων χρησιμοποιει η Remington στα οπλα της...
ΟΤΙ ΝΑ'ΝΑΙ ΔΗΛΑΔΗ...
Τι σχεση εχουν ολα αυτα με κωνο και τροποποιησεις καννης?
Το λεει ξεκαθαρα μεσα "RELOAD"...και μαλλον με Red Dot απο οτι λεει αυτος που ανοιξε το θεμα...

Back