Βελτίωση απόδοσης κάννης και καλής λειτουργίας του κυνηγετικού οπλου

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
500 χιλιάδες φυσίγγια για πλάκα στην Αργεντινή με μόνο τα τυπικά σέρβις .Οι περισσότεροι δεν τα ρίχνουν ούτε σε 10 ζωές και ο άλλος πάει και το σκαλίζει γιατί λέει δεν σκοτώνει.
Πάνο,από το παράδειγμα που παραθέτεις προκύπτει ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστια.
Το σκότωμα είναι άλλο κεφάλαιο.🙂
Αν δεν σκοτώσει "αυτό",θα σκοτώσει το επόμενο η το μεθεπόμενο!
Λέμε για πληθώρα θηράματος κάτι σαν τα κουνούπια στην Ι.Π.Μεσολογγιου!
Κυριολεκτικά,διαλέγεις και ρίχνεις!
Εκεί αυτό που χρειάζεται είναι αυτό που έχει το όπλο!
Είναι απλό,εύκολα επισκευάσιμο, ανθεκτικό και να κάνει μπαμ!

Όλα αυτά περί ασφαλείας επεμβάσεων στις κάννες των όπλων δεν θα συζητιούνταν αν στη Ελλάδα υπήρχε Εθνική Τράπεζα Δοκιμών υπαγομενη στη C.I.P.

Θα δοκιμαζοτανε το όπλο μετά την επέμβαση (αν ήταν επέμβαση που θα απαιτούσε επαναδοκιμή βαση C.I.P...Η διεύρυνση του κωνου νομίζω είναι) και η πιστοποίηση θα κατοχυρώνε τον τεχνίτη έναντι στον πελάτη ότι το όπλο που του παραδίδει είναι ασφαλές και σε περίπτωση απόρριψης του όπλου θα εξασφαλίζε στον πελάτη την αξίωση αποζημίωσης από τον τεχνίτη για την ζημιά στο όπλο...
Ουτε η USA ειναι μελος της CIP και ουτε εκει περνανε τα οπλα απο επαναδοκιμη μετα απο τροποποιηση αν δεν κανω λαθος...

διότι το επανατατικο είναι το ίδιο με της απλής vinci και απλά έχουν προσθέσει και ένα δεύτερο επανατατικο πιο πίσω το οποίο αρχίζει και συμπιέζεται προς το τέλος της διαδρομής του κλείστρου για τα πιο βαριά φυσίγγια ενώ για τα πιο ελαφριά λειτουργεί με το απλό ελατήριο
Αν μπορεις ανεβασε καμμια φωτο με αυτο το συστημα με τα δυο ελατηρια...

Πάνο,από το παράδειγμα που παραθέτεις προκύπτει ποιότητα κατασκευής και αξιοπιστια.
Το σκότωμα είναι άλλο κεφάλαιο.🙂
Αν δεν σκοτώσει "αυτό",θα σκοτώσει το επόμενο η το μεθεπόμενο!
Λέμε για πληθώρα θηράματος κάτι σαν τα κουνούπια στην Ι.Π.Μεσολογγιου!
Κυριολεκτικά,διαλέγεις και ρίχνεις!
Εκεί αυτό που χρειάζεται είναι αυτό που έχει το όπλο!
Είναι απλό,εύκολα επισκευάσιμο, ανθεκτικό και να κάνει μπαμ!
Ενώ εδώ στην Ελλάδα τι χρειάζομαι Γιάννη ;Διαβάζω για κάποιους που έχουν αλλάξει δέκα και είκοσι όπλα να έχουν κάνει κώνους στα μισά και ακόμα να μην έχουν βρει άκρη και να λένε τι θα κάνουν στο επομενο.Ειναι τόσο κακό να έχεις ένα -δυο όπλα στη ζωή σου και να μην τα πειραξεις.Τι είναι το κυνήγι ;στην Αργεντινή διαλέγεις από τα πολλά και εδώ από τα ελάχιστα ,η μήπως ότι δεις πρέπει να το βαρεσεις γιατί μπορεί να μην ξαναδείς.

Το θέμα είναι ποιός κάνει τι .Αφού το κάνει η benelliusa μπορεί και ο επίδοξος οπλουργος της γειτονιάς σας .Όσο για την Brabus ο μαστρομητσος είναι καλύτερος και φθηνότερος.
Ενταξει μη τρελλενεσαι... δηλαδη στην Benelliusa τι ειναι θεοι ή πυρηνικοι επιστημονες? και στη Brabus δεν δουλευει ο μαστρομητσος δουλευει ο μαστρογιοχαν και τι εγινε δηλαδη ?Μην ψαρωνετε με τις αυθεντιες...

Ενώ εδώ στην Ελλάδα τι χρειάζομαι Γιάννη ;Διαβάζω για κάποιους που έχουν αλλάξει δέκα και είκοσι όπλα να έχουν κάνει κώνους στα μισά και ακόμα να μην έχουν βρει άκρη και να λένε τι θα κάνουν στο επομενο.Ειναι τόσο κακό να έχεις ένα -δυο όπλα στη ζωή σου και να μην τα πειραξεις.Τι είναι το κυνήγι ;στην Αργεντινή διαλέγεις από τα πολλά και εδώ από τα ελάχιστα ,η μήπως ότι δεις πρέπει να το βαρεσεις γιατί μπορεί να μην ξαναδείς.
Πάνο,δεν αλλάζω όπλα σαν μπλουζάκια οπότε δεν ξέρω να σου πω ακριβώς τον λόγο που κάποιοι το κάνουν.
Ίσως είναι καταναλωτική μανία,η γοητεία του καινούριου,η λαχτάρα της αναζήτησης...
Προσωπικά, γουστάρω να παίρνω το περισσότερο που μπορεί να μου δώσει το εργαλείο που κρατάω στα χέρια μου.
Στο όπλο,χρηστικά και βλητικα!🙂
Εννοείται ότι δεν είναι κακό να έχεις τα όπλα σου και να τα ευχαριστιεσαι όπως είναι!
Όπως εννοείται ότι κάποιος άλλος μπορεί να ευχαριστιεται το ενδεχόμενο "ακόμη λίγο"!

Παιδια τα πραγματα ειναι απλα γιατι το εχουμε κουρασει το θεμα με τους κωνους..
.Οποιος κανει κωνο δεν σημαινει οτι ειναι πιο μαγκας η πιο εξυπνος απο εναν που δεν κανει και ουτε αυτος που δεν κανει ειναι αυτος ο εξυπνος ή ο μαγκας...
Ουτε ο ενας εχει δικιο και αλλος αδικο ουτε ο ενας ειναι ο σωστος και ο αλλος ο λαθος...
Οποιος ειναι ευχαριστημενος με το οπλο του καλα κανει και δεν το πειραζει...
Τωρα οποιος εχει κυνηγετικες η βλητικες ανησυχιες ή οπως αλλιως θελετε πειτε το, κανει το πειρα(γ)μα του και αν του κατσει του κατσε...ετσι κι αλλιως ολοι πρεπει να ξερουμε οτι τα πειραματα μπορει να εχουν θετικη ή αρνητικη εκβαση...

Ενταξει μη τρελλενεσαι... δηλαδη στην Benelliusa τι ειναι θεοι ή πυρηνικοι επιστημονες? και στη Brabus δεν δουλευει ο μαστρομητσος δουλευει ο μαστρογιοχαν και τι εγινε δηλαδη ?Μην ψαρωνετε με τις αυθεντιες...
Υπάρχει benelli Greece performance και δεν το ξέρω;Η Brabus αλλάζει τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο και δεν το κάνει με τροχό και δράπανο.Οσο για τους Έλληνες μάγους έχουμε δει πολλούς ,από το νερό του Καματερού,τη φραπελια............

;Η Brabus αλλάζει τα πάντα πάνω στο αυτοκίνητο και δεν το κάνει με τροχό και δράπανο.
Αυτη ειναι η διαφορα μας οτι εμεις μπορουμε να κανουμε το ιδιο με τροχο και δραπανο...χωρις να αναιρω το "τα εργαλεια κανουν το μαστορα" πραγμα το οποιο ισχυει ειτε μας αρεσει ειτε οχι...αλλα ισχυει και το αλλο που λεω εγω "σημασια δεν εχει τι εχεις αλλα πως το χρησιμοποιεις..."
Εχω δει βιντεο απο ινδια και πακισταν για το τι κανουν τα ατομα με κατι εργαλεια πρωτογονα και εχω παθει σοκ... πενια τεχνες κατεργαζεται...

Ρε οπλοφάγοι σου λέω.
😂
Και οπλουργοί, και σχεδιαστές προφίλ κανών, μεταλλουργούς ότι θες έχουμε εδώ μέσα.

Νιώθω λίγο μειονεκτικά οφείλω να ομολογήσω.

Κάντε ότι σας έρθει στην γκλάβα σας, αλλά δείξτε μας κανένα αποτέλεσμα γιατί από την πολύ θεωρία έπαθε κράμπα το δάχτυλο.

Ρε οπλοφάγοι σου λέω.
😂
Και οπλουργοί, και σχεδιαστές προφίλ κανών, μεταλλουργούς ότι θες έχουμε εδώ μέσα.

Κάντε ότι σας έρθει στην γκλάβα σας, αλλά δείξτε μας κανένα αποτέλεσμα γιατί από την πολύ θεωρία έπαθε κράμπα το δάχτυλο.
Ωχ ποιο δακτυλο το καλό?

Οταν ξεκινησε η μοδα με τους κωνουςπρο 10χρονια με τα περιφημα κοπτικα στο περιπου απο την σπυρου πατση( φαγωμενες θαλαμες ,αρπαγματα μεσσ στον αυλο λες και ειχε περασει αλετρι.κλπ)Στην αρχη τους εκαναν 7με 10 ποντους γιατι κατα δηλωση του μαστορα το μεταλλο δεν ειχε σωστη εξελαση🤣 Ολοι ετρεξαν να κανουν κωνους γιατι βρεθηκε ο μαστορας που απεδειξε οτι η γη γυριζει.Οταν ομως ειδαν ντουφεκιες με διαμετρο πιατακι του καφε με 4αρι η 5αρι τσοκ και καποιες μικρο αβαριεςκαταλαβαν οτι η γη γυριζει πολυ πριν ερθει ο μαγος και πουλησαν τις καννες νυχτα στο πρωτο κοτσυφι που βρηκαν Μετα απο πολλους πειραματισμους στου κασιδη το κεφαλι και απειρες καννες για σκραπ εμαθε ο μαγος οτι ο κωννος μαζι με τον υπαρχων πρεπει να ειναι περιπου 5 ποντους Αυτα. Και εζησαν αυτοι καλα και εμεις καλυτερα

Ρε οπλοφάγοι σου λέω.
😂

Καλημέρα παραθέτω μια φώτο από την δικιά μου κάνη στην οποία έκανα κώνο με κοπτικο manson (το οποίο διαδετω) και προορίζεται για αυτή την δουλειά, Βασίλη η φώτο δεν έχει νόημα να παροτρύνει κάποιον στο να κάνει κώνο η όχι, αυτό που φαίνεται είναι μόνο το δισδιάστατο αυτό που δεν μπορώ να σου δείξω είναι και την διαφορά στο impact η οποία είναι αρκετά διαφορετική από την αρχική

Attachments

• IMG_20200524_001120.jpg
    IMG_20200524_001120.jpg
    389,1 KB · Προβολές: 70
Καλημέρα παραθέτω μια φώτο από την δικιά μου κάνη στην οποία έκανα κώνο με κοπτικο manson (το οποίο διαδετω) και προορίζεται για αυτή την δουλειά, Βασίλη η φώτο δεν έχει νόημα να παροτρύνει κάποιον στο να κάνει κώνο η όχι, αυτό που φαίνεται είναι μόνο το δισδιάστατο αυτό που δεν μπορώ να σου δείξω είναι και την διαφορά στο impact η οποία είναι αρκετά διαφορετική από την αρχική

ΟΚ...Αλλα στην πρωτη φωτο γραφεις 33 βηματα που αντιστοιχουν στα 23-24 -25 μετρα...και στην δευτερη
γραφεις 30 μετρα !!!
Εαν ειναι ετσι και εχουν αυτην την διαφορα στα μετρα...λογικες ειναι οι διαφορες αποτυπωσης !!

ΟΚ...Αλλα στην πρωτη φωτο γραφεις 33 βηματα που αντιστοιχουν στα 23-24 -25 μετρα...και στην δευτερη
γραφεις 30 μετρα !!!
Εαν ειναι ετσι και εχουν αυτην την διαφορα στα μετρα...λογικες ειναι οι διαφορες αποτυπωσης !!
Νικόλα η απόσταση είναι η ίδια απλά σε κάποιες γράφω βήματα σε κάποιες μέτρα, τα δικά μου 33 βήματα είναι 30 μέτρα όταν πρόκειται για δοκιμές, έχω φτιάξει δικό μου χώρο που πάω και βάζω τα χαρτονια και πάντα δοκιμάζω από το ίδιο μέρος τώρα αν έχω διαφορά 40 με 50 πόντους ε... τότε να το δικαιολογησουμε 😉, ευελπιστώ σε λίγο καιρό να εγκαταστήσω και πίνακα 1.5χ1.5 για να βλέπω έστω την αποτύπωση των σκαγιων

500 χιλιάδες φυσίγγια για πλάκα στην Αργεντινή με μόνο τα τυπικά σέρβις .Οι περισσότεροι δεν τα ρίχνουν ούτε σε 10 ζωές και ο άλλος πάει και το σκαλίζει γιατί λέει δεν σκοτώνει.
Με μπενελι και τόσα φυσηγγια θα εφηγαν ο καλύτερος με εγκαύματα στον ώμο… εκεί η 390 της μπερετα είναι περισσότερες

Back