Βελτίωση απόδοσης κάννης και καλής λειτουργίας του κυνηγετικού οπλου

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Οπλάρα το 302. Δικαιως το εχουν θεοποιησει.
Να ξεκινησω να γραφω για ζημιες κ ποιοτητες σε μέταλλα-εφαρμογες -σκανδαλες-τσοκ-βαφες στα καινουριας τεχνολογιας;;;
θελω 5 κατεβατά...
Τα τελευταια χρονια το μονο που ενδιαφερει τις εταιρειες ειναι το πως θα βγαλουν περισσότερο χρήμα.
Για την auto 5... Οπλο ποιοτητας αλλα βαρυ
Υπάρχει η lite έπιασα προχθές μια και τα έχασα

Αυτό είναι αλλα αυτος που γράφει ότι το όπλο βγήκε το 84/85 δεν έχει γνώσεις ο άνθρωπος το έχει θείος μου είναι ανώτερη σειρά από τα verney caron από το 1976 όταν έφερε και ο πατέρας μου τη Browning 2000 από το Βέλγιο.Το όπλο κένταει αλλά θέλει το φυσίγγιο του, αν το βρεις δεν έχω ασχοληθεί καν να δω την κανη και χαρακτηριστικά του κάνει σκοτωματα no limits.

Με το ase 90 λογικα θα πρεπει να παρεις και το τσαι μαζι για να κερασεις

Θα περιμενουμε τις δοκιμες :)

Πς : δεν υποτιμω τα αλλα οπλα , ειναι οπλαρες απλα κατι μου λεει οτι ο παλιος ειναι αλλιως
Είχα DT και το έδωσα καινούργιο λόγο ποιότητας. Το Ase90 σίγουρα κερνάει τα περισσότερα όπλα σε ποιότητα. Είχα ανεβάσει πριν καιρό στα 36&50 μέτρα με τα 28ρια Σπόρτινγκ του Ρουμελιώτη, αλλά είναι ένα τσοκ πιο σφιχτό.
Αυτό το πούλησα και τώρα περιμένω το καινούργιο να έρθει που έχει τσοκάκια. Θα δοκιμαστεί και βλέπουμε.

Είχα DT και το έδωσα καινούργιο λόγο ποιότητας. Το Ase90 σίγουρα κερνάει τα περισσότερα όπλα σε ποιότητα. Είχα ανεβάσει πριν καιρό στα 36&50 μέτρα με τα 28ρια Σπόρτινγκ του Ρουμελιώτη, αλλά είναι ένα τσοκ πιο σφιχτό.
Αυτό το πούλησα και τώρα περιμένω το καινούργιο να έρθει που έχει τσοκάκια. Θα δοκιμαστεί και βλέπουμε.
Υπάρχει ακόμα το ASE ;

Η κουμπάρα λέει τον κουμπάρο κομπαρδε .......
Δεν ξέρω για την κουμπάρα αλλά σε μια μάζωξη εκεί με κάτι αλλά παλικάρια με σκουφάκια σαν σεμεδακια έτσι λέγαμε ο ένας τον άλλο και σήμερα κάποιοι είναι υπουργοί ...😂😂😂😂

Νομίζω τελικά (για να μην είμαι απόλυτος και γιατί δεν μπορεί όλοι όσοι βλέπουν διαφορές σε τόσα sites να λένε ψέματα) ότι είναι απλά κωλοφαρδία να σου "βγει" ο κώνος.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δει τίποτα σημαντικό σε ότι έχει δοκιμαστεί μέχρι 7cm μαμά.
Ούτε σε 1 τουφεκιά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα .sex hard.σεις την κάνη.
End of story.

Last edited:
Νομίζω τελικά (για να μην είμαι απόλυτος και γιατί δεν μπορεί όλοι όσοι βλέπουν διαφορές σε τόσα sites να λένε ψέματα) ότι είναι απλά κωλοφαρδία να σου "βγει" ο κώνος.
Εγώ προσωπικά δεν έχω δει τίποτα σημαντικό σε ότι έχει δοκιμαστεί μέχρι 7cm μαμά.
Ούτε σε 1 τουφεκιά.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα .sex hard.σεις την κάνη.
End of story.
Σε benelli δουλευει ο κώνος

Σε benelli δουλευει ο κώνος
Θα με τρελάνεις τώρα ...
Κάντον στην δική σου και πόσταρε διαφορές. .yel.

Στα γρνια μέχρι τώρα και στις τσίχλες δεν έχω παράπονο καταβολών με LM.
Όταν θα έχω, θα το μάθεις 😜

Last edited:
Εχω τη light twelve απο πιτσιρικας κ ειναι κ σε κατασταση κούτας παρά τα χρονια της. 55++ χρονων
Εάν σου πω ότι σκέφτομαι σοβαρά να την αγοράσω από τον φίλο μόλις φτιάξει τα χαρτιά γιατί δεν είναι κυνηγός και θα την δώσει το σκέφτομαι πολύ σοβαρά γιατί είναι ελάχιστα δουλεμενη.

Θα με τρελάνεις τώρα ...
Κάντον στην δική σου και πόσταρε διαφορές. .yel.

Στα γρνια μέχρι τώρα και στις τσίχλες δεν έχω παράπονο καταβολών με LM.
Όταν θα έχω, θα το μάθεις 😜
Κατι ειναι κι'αυτο.....
Αλλα ας μη το κανουμε θεμα....

Υπάρχει ακόμα το ASE ;
Τα ASE ξεκίνησαν να παράγονται το 1947 μέχρι το 1970 ως χειροποίητα αλληλεπίθετα στην ίδια γραμμή παραγωγής και με τα ίδια υλικά με την σειρά SO. Κατασκευάζονταν σε διαμέτρημα 12&20. Σταμάτησε να τα παράγει λόγο κόστους, ενώ θεωρήθηκαν από τα καλύτερα κυνηγετικά αλληλεπίθετα που έχουν παραχθεί ποτέ!
Το 1987 ξεκινάει η παραγωγή του SO5 και παράλληλα ενός σκοπευτικού αλληλεπίθετου με αποσπώμενο μηχανισμό πυροδότησης παρόμοιο με του Perazzi. Το ονομαζόμενο ASE90 μέχρι το 1995 όπου με κάποιες μικρές διαφορές το σταματάει και παράγει το ASE gold. Όπου σταμάτησε την παραγωγή του πάλι λόγο κόστους το 2000!.
Και τελικά η ιστορία απέδειξε ότι αυτή η εταιρεία δεν σταματούσε τα μοντέλα της λόγο υψηλού κόστους για τον πελάτη, γιατί υπήρχαν πολλοί που τα αγόραζαν αλλά για να μειώνει το κόστος παραγωγής της! Σήμερα παράγει τα τελείως βιομηχανικά Dt11, SL3 SL2 για να μην πω και τα so μαζί με τιμές πάνω από 15000€ για το πρώτο και πάνω από 20000€ για τα υπόλοιπα!

Back