Βελτίωση απόδοσης κάννης και καλής λειτουργίας του κυνηγετικού οπλου

• Thread starter Thread starter jnp
  • Ημερομηνία δημιουργίας Ημερομηνία δημιουργίας
Εχω ένα φίλο,που έχει μια ξαδέλφη,που έχει ένα πρώην γκόμενο ,που έχει μια αδερφή ,που έχει πρωτοξαδερφη ,που έχει ένα μπατζανακη ,που είναι εικοσταπεμπτα ξαδέρφια με τον Μάουρο και προσφέρθηκε να του εξηγήσει ότι αποφασίσαμε ότι καλά κάνει αφενός και διατηρεί τα χαρακτηριστικά της perazzi ,αφετέρου δεν έπρεπε να πουλήσει στον όμιλο berretta ...
Αφού βγάζει και διευρυμένους τώρα για τους τρελούς τους Αμερικάνους.

Εγώ πάντως Perazzi δεν αγοράζω, θα περιμένω το DT22 που θα σκοτώνει τσίχλες στα 100μ με μισοριξιά φθηνοφύσιγγο και κρύο με 3,8 άστρα σύσφιξη.
.yel.

Εγώ πάντως Perazzi δεν αγοράζω, θα περιμένω το DT22 που θα σκοτώνει τσίχλες στα 100μ με μισοριξιά φθηνοφύσιγγο και κρύο με 3,8 άστρα σύσφιξη.
.yel.
Ουτε εγω αγοραζω περαζζι

Αλλα εαν εχει κανενας κανενα περαζζι πλαγιο που δεν κανει γαι κυνηγι και σκοπευτηριο και ειναι ντεμοντε και που να το κρατας τωρα το πλαγιο, ευχαριστως το περνω δωρο .big smile.

Σοβαρα τωρα
Εχει δει ποτε καποιος απο κοντα να κρατα καποιος πλαγιοκαννο περαζζι ατο κυνηγι η στο σκοπευτηριο;

.yel.
Φιλαράκι να με σχωρνας αλλά εμείς οι ελεύθεροι δεν είμαστε για εξοδα...Πρέπει να βγούμε σε καμία παραλία να δούμε κάνα κωννο και κάναν αυλό προκοπή και μετά να ξεκινήσουμε τα ψαχτηρια γιατί πλησιάζουν οι μέρες...
Κάνα high tech s και άμα...😂

Σοβαρα τωρα
Εχει δει ποτε καποιος απο κοντα να κρατα καποιος πλαγιοκαννο περαζζι στο κυνηγι η στο σκοπευτηριο;
Εγώ όχι.
Kemen, Perazzi, Blaser έχω πιάσει αλλά από δίκανα δεν σκαμπάζω τίποτα.
Άσε που κανένα δεν μου έρχονταν να ρίξω καμιά πούλα.

Οταν βγάλεις τα ποσοστά από τις τουφεκιές που ανεβασα θ σ πώ.... :p
Με το laptop που έχω μαζί δεν βγαίνουν εύκολα άσε που το έχει η γυναίκα και ο μικρός αγκαζέ όταν μπαίνουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Δεν κουβάλησα και ποντίκι μαζί.
Θα στις βγάλω, εξάλλου έχω περιέργεια και εγώ.

Με το laptop που έχω μαζί δεν βγαίνουν εύκολα άσε που το έχει η γυναίκα και ο μικρός αγκαζέ όταν μπαίνουμε στο δωμάτιο του ξενοδοχείου.
Δεν κουβάλησα και ποντίκι μαζί.
Θα στις βγάλω, εξάλλου έχω περιέργεια και εγώ.
Ναι ρε.Πλάκα κάνω.
Κοίτα να χαρείς τις διακοπές σου!
Παίζει αρχές Σεπτέβρη να πάω κ εγώ 4-5μέρες Σάμο γιατί πρέπει λόγω πατρικού εκεί κ δεν έχω πάει 25 χρόνια!!!!!

Ναι ρε.Πλάκα κάνω.
Κοίτα να χαρείς τις διακοπές σου!
Παίζει αρχές Σεπτέβρη να πάω κ εγώ 4-5μέρες Σάμο γιατί πρέπει λόγω πατρικού εκεί κ δεν έχω πάει 25 χρόνια!!!!!
Μόλις σε δει το σπίτι 🏡 θα σιαρχίς στα τφικιδια‼️
*25 χρόνια ‼️❓κ πως ξέρεις ότι υπάρχει ακόμα❓

Παιδιά τα έχουμε ξαναπεί. Είναι θέμα ογκομετρίας ,γεωμετρίας και φυσικής και αυτά δεν αλλάζουν. Ο διευρυμένος αυλός και ο επιμηκυμένος κώνος θα δώσουν μεγαλύτερο όγκο στην κάννη και άρα μικρότερες πιέσεις. Αυτό ειναι νόμος της φυσικής και δεν αλλάζει. Αυτό συνεπάγεται αυτομάτως ελάχιστα έως αμελητέες μικρότερες ακτινικές πιέσεις και τριβές καθώς και μικρότερες ταχύτητες. Όλο αυτό μαζί μας δίνει λίγο λιγότερες παραμορφώσεις στα σκάγια και άρα μεγαλύτερη συγκέντρωση. Το μειονέκτημα σε όλο αυτό ειναι ότι οι μικρότερες πιέσεις συνεπάγονται και μικρότερες ταχύτητες δηλαδή μικρότερη κινητική ενέργεια και άρα και μικρότερη διάτρηση στο στον στόχο. Όλες αυτές οι διαφορές είναι τόσο μικρές που είναι σχεδόν ασήμαντες στο κυνήγι. Για αυτό δεν μπορούν να βγουν και ασφαλή συμπεράσματα και για αυτό όλοι ψάχνονται και δεν καταλήγουν κάπου. Γιατί κάπου κερδίζεις και κάπου χάνεις.

Η ουσία είναι ότι το αποτέλεσμα που θα πάρεις από έναν διευρυμένο αυλό και επιμηκυμένο κώνο μπορείς πανεύκολα να το πάρεις χρησιμοποιώντας ένα ελάχιστα πιο ελαφρύ φυσίγγι. Και γενικότερα ψάχνοντας με τα φυσίγγια μπορείς να πάρεις ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα με λιγότερο κόστος και χωρίς να αχρηστεύσεις ένα όπλο με μετατροπές. Ένας που ψάχνει τόσο πολύ για την ιδανική τουφεκιά το θεωρώ εντελώς χαζό να κάθετε να πειράζει τα όπλα του χωρίς να έχει ψαχτεί καταρχήν με τα φυσίγγια. Και δεν μιλάω να ψαχτεί στα εμπορικά αλλά να ξεκινήσει να γεμίζει ο ίδιος ώστε να μπορέσει να έχει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα που μπορεί επιλέγοντας ο ίδιος το setup στο φυσίγγι με όλες τις παραμέτρους που θέλει για να έχει και σταθερότητα. Αλλιώς με τα εμπορικά φέξε μου και γλύστρισα. Από το ίδιο κουτί το ένα θα είναι έτσι και το άλλο γιουβέτσι.

Δεν παίρνουν γιατί ακόμα ψάχνονται για τον σωστό αυλό και κώνο στα Perazzi.
Κάτσε, τώρα που τέθηκε, σε καμιά ώρα θα το λύσουμε και αυτό το πρόβλημα.
τρελος παππας σε βαπτισε εδω 10 χρονια τωρα δεν εχουμε βγαλει ακρη με την βενελλι θα βγαλεις ακρη με perazzi? Ωραια τα guerini δεν σκοτωνουν α να σεδω τι θα πεις?

Εχω ένα φίλο,που έχει μια ξαδέλφη,που έχει ένα πρώην γκόμενο ,που έχει μια αδερφή ,που έχει πρωτοξαδερφη ,που έχει ένα μπατζανακη ,που είναι εικοσταπεμπτα ξαδέρφια με τον Μάουρο και προσφέρθηκε να του εξηγήσει ότι αποφασίσαμε ότι καλά κάνει αφενός και διατηρεί τα χαρακτηριστικά της perazzi ,αφετέρου δεν έπρεπε να πουλήσει στον όμιλο berretta ...
ξεχασες την κουμπαρα

222 και Α302 ντουφέκια που έχουν θεοποιήσει κάποιοι κατοχοι τα οποία απλά ήταν αξιοπρεποι ντουφέκια της εποχής τους όπως ήταν και τα ρωσικα και κάτι λίγα ισπανικά τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο για να τρελαίνεται κάποιος δεν είναι auto 5 ,ούτε breda ελατηρίου ούτε η toz ελατηρίου έβγαζαν καλύτερες ντουφέκιες και οι 3 από τα παραπάνω δίκανα και οποίος τις κατεει σε καλή κατάσταση μπορεί να το διαπιστώσει και ν νιώθει ότι κρατά και κάτι τεχνολογικά ας πούμε ξεπερασμένο αλλά και κάτι το καλό διαφορετικό όχι συλλεκτικό βέβαια το οποίο έχει τη δική του μοναδική ιστορία.Και μη ξεχνάτε ότι υπήρχε το sentetien fulkur αν το γράφω σωστά που ήταν πολύ ανώτερο σαν super pose από πολλά άλλα άγνωστο για την πλειοψηφία.
Λογικα λες αυτο.

http://www.cyprushuntingmagazine.com/forum/viewtopic.php?t=2238

222 και Α302 ντουφέκια που έχουν θεοποιήσει κάποιοι κατοχοι τα οποία απλά ήταν αξιοπρεποι ντουφέκια της εποχής τους όπως ήταν και τα ρωσικα και κάτι λίγα ισπανικά τίποτε παραπάνω τίποτε λιγότερο για να τρελαίνεται κάποιος δεν είναι auto 5 ,ούτε breda ελατηρίου ούτε η toz ελατηρίου έβγαζαν καλύτερες ντουφέκιες και οι 3 από τα παραπάνω δίκανα και οποίος τις κατεει σε καλή κατάσταση μπορεί να το διαπιστώσει και ν νιώθει ότι κρατά και κάτι τεχνολογικά ας πούμε ξεπερασμένο αλλά και κάτι το καλό διαφορετικό όχι συλλεκτικό βέβαια το οποίο έχει τη δική του μοναδική ιστορία.Και μη ξεχνάτε ότι υπήρχε το sentetien fulkur αν το γράφω σωστά που ήταν πολύ ανώτερο σαν super pose από πολλά άλλα άγνωστο για την πλειοψηφία.
Οπλάρα το 302. Δικαιως το εχουν θεοποιησει.
Να ξεκινησω να γραφω για ζημιες κ ποιοτητες σε μέταλλα-εφαρμογες -σκανδαλες-τσοκ-βαφες στα καινουριας τεχνολογιας;;;
θελω 5 κατεβατά...
Τα τελευταια χρονια το μονο που ενδιαφερει τις εταιρειες ειναι το πως θα βγαλουν περισσότερο χρήμα.
Για την auto 5... Οπλο ποιοτητας αλλα βαρυ

Back