θα το φτασω το κοπτικο μεχρι την μανελα να παει να γ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ οπλα ειναι αυτα ακου 3 ποντους κωνοςε δεν θα τον φτασεις στα 6,5 -7
θα το φτασω το κοπτικο μεχρι την μανελα να παει να γ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ οπλα ειναι αυτα ακου 3 ποντους κωνοςε δεν θα τον φτασεις στα 6,5 -7
Καλά το πας,καλά το πας!θα το φτασω το κοπτικο μεχρι την μανελα να παει να γ΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄΄ οπλα ειναι αυτα ακου 3 ποντους κωνος
Tην επόμενη που θα ανεβω Ψαχνά θα σου εχω δοκιμή από 80άρι με 18.6 και after κώνο γυαλισμένο.Αγοραζω ενα perazzi για κυνηγι με 2,5 κωνο πρεπει να τον μεγαλωσω και εαν ναι ποσο?
Μέχρι μπροστά στο τσοκ, να σκάσουνε από το κακό τους οι Beretakides με DT11!Αγοραζω ενα perazzi για κυνηγι με 2,5 κωνο πρεπει να τον μεγαλωσω και εαν ναι ποσο?
Δεν μιλάω για απόδοση κάννης όσο για αίσθηση όπλου και αντοχή.Το skeet δεν χρειάζεται ειδικό όπλο σε απόδοση, οι αποστάσεις είναι μικρές (νομίζω).
Η Rhode είναι τούφεκος.
Νομίζω έχει κάνει 200 στα 200.
Eαν βαλω και προεκταση θα φτασω στομιοΚαλά το πας,καλά το πας!
Εγώ σου είπα να βάλεις και μια προέκταση!
Ειχα αδελφε αλλα το εσπρωξαTην επόμενη που θα ανεβω Ψαχνά θα σου εχω δοκιμή από 80άρι με 18.6 και after κώνο γυαλισμένο.
Μάζευε λ7 σίγά σιγα.
Αν του είχες κάνει κώνο,θα το είχες ακόμη...Ειχα αδελφε αλλα το εσπρωξα
Kαλά έκανες.Παλιοτουφεκα.Και εγώ το έδωσα.Ειχα αδελφε αλλα το εσπρωξα
Μια χαρά!Eαν βαλω και προεκταση θα φτασω στομιο
Οπτικά το έχω ξαναπεί ότι δεν φαίνεται 48άρης κ καλά.. Δεν νομίζω να εχει διαφορά από το tribore της fabarmΜέχρι μπροστά στο τσοκ, να σκάσουνε από το κακό τους οι Beretakides με DT11!
Οπτικά τι να καταλάβεις... αντανακλασεις βλέπεις.Οπτικά το έχω ξαναπεί ότι δεν φαίνεται 48άρης κ καλά.. Δεν νομίζω να εχει διαφορά από το tribore της fabarm
Oπτικά εγώ βλεπω το κλασικό όργωμα 5-6 πόντους κ μετά αρχίζουν οι τρέλες.Οπτικά τι να καταλάβεις... αντανακλασεις βλέπεις.
Ίδιος με φαμπαρμ αποκλείεται γιατί η μπερετα δείχνει στα σχέδια της έναν ενιαίο κωνο.
Εσύ πόσους πόντους τον έχεις ;Καλά το πας,καλά το πας!
Εγώ σου είπα να βάλεις και μια προέκταση!
4-5...Εσύ πόσους πόντους τον έχεις ;
Να πάμε σε δοκιμασμένα πράγματα που σκοτώνουν λίιιγο καλύτερα.
Πάρτου λίγο περισσότερο τα πάσα.4-5...
Σεμνή προσέγγιση.
γιαννη περα απο την πλακα κωνους κανω σε οπλα που εχουν σοβαρο προβλημα ,οπως στραβοκομμενοι κωνοι η σε οπλα οπως τα robust που οι κωνοι τους ειναι πολυ μικροι Στο ντουφεκι το δικο μου το μονο εξτρα ειναι η κεραμικη και τα τσοκ τιποτα αλλοΑν του είχες κάνει κώνο,θα το είχες ακόμη...
αρκεβουζι εαν δεν κανω λαθος πουλαει ο παπαδακης στην στουρναρηΚοιτάξτε μη φτιαξω 50 εκ κανη με δύο αντίστροφος κώνους των 25 ο καθένας ο ένας θα ξεκινά από θαλάμη και εκεί που τελειώνει θα είναι το σφιχτοτερο σήμειο του άλλου .Θα βάλω δύο αλεζουαρ ένα από κωλο και ένα από μούρη που το εμπρός θα έχει τελείωμα ίδιο με το βαθμό σύσφιξης που θέλω στην άκρη της κάνης.Μετα να δεις ντουφέκια και συχωριο.
Δεν το ξέρω αυτό που λες,εκτός αν εννοείς την προέκταση που πουλάειαρκεβουζι εαν δεν κανω λαθος πουλαει ο παπαδακης στην στουρναρη